Najdi forum

Živjo!

Te počitnice si želim iti avgusta v Mehiko, a nimam nobenih izkušenj s takimi potovanji, razen po Evropi. Zanima me, če je kdo, ki bi šel tudi letos avgusta v Mehiko in ki je že kaj potoval po svetu. Javi se, če si za!!!

Manca

hola!
jst bi letos tut avgusta rada nekam sla, pa u bistvu se ne vem tocn kam, tko da mi je tale mehika kr vsec:) …za kolk cajta pa bi ti sla? pa kaj bi si sla kej pogledat tam (ce mas ze kaksen plan)?
Jst sem bla lani en mesec v Peruju, tko da neki izkusenj s takimi potovanji tut ze mam.

se slisiva,
Tjasa

Ej, the best! A maš tut ti rada Indijance?! Glede na to, da si se podpisala indijanka.
Jest še nism šla čez lužo in nimam ne vem kakšnih izkušenj in tut ne načtrov. Ampak to se lahk usedem za neki dni in pogledam vse vodiče in vse, kar obstaja v Mehiki, še neki ljudi povprašam, pa gremo! Kolk si pa stara? Jst šele bom 18 – julija. Šla bi za kakšne dva ali tri tedne. Za manj kot dva se sploh ne splača.
Ti dam cifro od mobitela: 031 513 288.

ojla!
ja, kot si ze sama ugotovila, mam indijance ful rada:) jst sm drgac stara 19, zdele maturo delam:) …se strinjam, da bi blo treba it najmanj za tri tedne, ker najdrazja je itak letalska karta do tja, pol se da tam ze pocen zivet. Ce se nimas posebnih planov, bi lohka obe mal pogledale po knjigah, kaj je tam kej za vidt. Jst znam tut spansk govort, tko da to sploh ni problem. a znas ti tut kej?

ok, se slisiva:)

Ojla po nekaj cajtu!
Pol pa ti lepo maturo odpiš in se bova pol naprej menile. Iz kje pa si? Morebiti Gorenjka? Vsekakor sem za, da avgust preživiva tam nekje čez lužo. Sam jst mam septembra pol že šolo, ti pa ne. Pač, no. Kva pa greš študirat?
ciao!
manč

Zdravo
Ne iscem sopotnika, samo nasvet vama dam, ker bosta ocitno sle v Mehiko. Malo razmisluita, da bi sle v Mehiko za 4 tedne, ker je kar dosti lepega za videt. Ne pricakujta, da bo pocen, ker Mehika ni pocen. Vama pa predlagam alternativo – Guatemalo. Sam sedaj potujem in o Guatemali slisim vse najboljse od drugih popotnikov. Mogoce bi bilo dobro iti tudi malo prej-nekje okoli 15. julija, ker se sezona hurikanov zacne nekje okoli 15. avgusta.

Ce imas mogoce kaksna vprasanja mi pisi na email.

matjaz

Pozdravljen!

Dej kej povej o tem, glede na to, da si že bil tam oz. predvidevam. In kolk nevarni so tile hurikani?!? Kolk je pa pametno dnarja s sabo vzet? A maš kakšen vodič?
Res smo nekatrei zagreti,…
pa, pa
manč

Grem tja cez 1 teden. Napisal sem samo to kar mi govorijo popotniki, ki jih srecujem na poti. Hurikani so resna zadeva. Pred 4 leti je hurikan Mitch skoraj v celoti unicil Hondurasob nekaj tisoc mrtvih. Vreme je vedno loterija.
Toje vse za zdele.

Ce zelis kaj vec [email protected]

Mene tudi zanima Mehika. Trenutno se sicer še odločam, kam bi šel, ker pa nimam še nobenih izkušenj s potovanji, je odločitev še toliko težja. Sem pa tudi sam letos maturant. Če imata že kaj več informacij oz. malo bolj izdelan načrt, se vama mogoče pridružim. Kot Gorenjca me seveda zanima tudi okvirna cena.

L.p.

Boštjan

Oj!

Lepo, če nas bo več. Sicer ni še nič rečeno in ne delam planov, dokler zagotovo ne vem, če še kdo gre, potem pa se mi ni več problema magari en teden skup buljit v vodiče in zemljevide. Koštalo bi kva jst vem – karte tam ene 150 jurjev (mogoč bi se dal kje staknit kej cenejš, če bi šli iz kakšnega Munchna sm zadnjič neki gledala – že za okol 90 jurjev, pa ne vem, če je res!! Pol pa za zihr morš met za sabo vsaj ene 100, 200 jurjev – odvisno za kolk cajta bi šli. Za manj kot dva tedna se zagotov ne splača. Jst bi šla za tri al pa clo štiri, če smo že tam. Vse je še v povojih, a pravm, če ste resni, se mi ni problema zakopat v delo in mal šnofat naokol. Sevede z vašo pomočjo.
Tko k Indijanki pravm tut teb – odprav maturo ustne, če maš še kej, pol se pa prec menmo za naprej. Čez en teden grem v Črno Goro in pol pridem domov in pol grem v Taize in zato ravno veliko šans ne bo, a vendar, če mamo vsi željo. Jst sam to vem, da avgusta ne bom doma in grem v skrajnem primeru vsaj na kakšno Nizozemsko al pa Irsko. Sam bi šla raj v Mehiko.
lp
manč

Prodam Lonely Planet Mehika, zadnja izdaja.

halo. trenutno sem v Oaxaci (425 km juzno od Mexico cityja. ce rabis kaksne informacije. vprasaj. je se kar drago, racunaj kaksnih 25 dolarjev na dan. prevoz je najbolj drag, hrana in prenocisce je o.k. cez dva dni grem v guatemalo. tu bom do 21 avgusta. vprasaj ce hoces kaj vedeti
medeja

Ga ne rabiš

jest sem bil tam pred cca. tremi leti. Zanima me kake so kej cene. Prenocisce, pa avtobusni prevoz. Napisi kar za kako destinacijo, bom ze znal primerjat.
Napisi kak bo s prestopom meje in v Gvatemali, vsaj kaka bo pot in morebitni zapleti..
Meni je takrat zmankalo casa za Gvato.. Planiram pa novo stiri mesecno turo nekam. Mogoce srednja Amerika.. navdusi me (nas).

New Report

Close