Mehki italijanski čevlji
Glede na to, da je povsod polno kitajskih, vietnamskih, tajvanskih, indijskih čevljev, me zanima, ali sploh še lahko kupimo stare dobre, lahke, mehke italijanske čevlje? Včasih smo hodili v Gorico (Košič) ali Trst po čevlje in so bili res super. Se to sploh še lahko kupi, ali imajo tudi oni samo še kitajske?
Obstajajo v Gorici ali Trstu še trgovine z italijanskimi čevlji?
…če bi vedle, kolk ”made in italy” čevljev se uvozi iz Kitajske…… dejte mal poguglat koliko tovarn čevljev je v Italiji, no…… al ste še vedno tolk naivne, pa ne veste, da je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svetovne proizvodnje na Kitajskem…..s tem, da kitajčki delajo tud high quality robo, samo cena potem ni več u podnu, dobra roba, dobra cena, pač…
ne niso in boš videla da boš zelo zelo zadovoljna, jaz sem si jih kar nekaj letos kupila, ma meni bi morali dat extra popust ker jim delam reklamo :))) aja pa ta center ni v mestu, ampak pred trstom iz naše strani ko greš je ob cesti, to je nad trgovino coop.Malo se pozanimaj prej, da ne boš iskala in krožila.
ciao
Ne morem verjet…govorimo o italijanskih čevljih, o Kosiču v Trstu (jaz se ga spomnem iz Gorice) itd. in na koncu pridemo na Pitarello (sranje).
Kaj pa Baldinini, Bruno Magli, pa jst grem še v ene dve njihovi tipični trgovinici…
Zdaj ne vem, kakšne čevlje iščeš?
Imajo pa italijani vedno tudi 35, ker sama nosim 36 in vem, kako težko je dobiti kaj pametnega.
Kakšen model približno iščeš? Alberto Gozzi poznaš?
Če bi dobro brala, bi videla, da je bil Košič omenjen v Gorici in ne v Trstu.
Iščem pa čevlje in sandale št. 39, da so lahki, mehki, cena ni važna.
Zadnjih 20 let sem hodila samo v Avstrijo, ampak tam ni takih čevljev. Se bom pa odpravila spet v Italijo. Kje se pa zdaj v teh časih parkira v Gorici? Včasih sem bila tam vsako soboto in parkirali smo na Travniku. Tam najbrž ni več parkirišča. Je kakšne garažna hiša ali kaj drugega v Gorici? Čez tisti tunel se ne gre več v Gorico?
Sorči, Baldinini presega moje finančne zmožnosti, pa mislim, da je Bruno Magli istega ranga. V take štacune niti grem ne, kjer so čevlji po par 100 evrov.
Govorim o čevljih ranga nekdanji Kosič iz Gorice, kjer sem kupovala čevlje še kot študentka.
Po mojih izkušnjah je tudi v Italiji težko dobiti čevlje št. 35, pred par leti sem parkrat tavala po Trstu in nič našla, tko da se mi zdaj več ne da. Bom pa šla tele Nero Giardini enkrat ob priliki pogledat.
V Pitarellu ne kupuj, ker tam nimajo kvalitetnih čevljev. Imajo pa jih pri Kosiču, pa na Korši sta dve trgovini res finih čevljev. Sta na desno od Travnika proti bivši Standi. Dobiš kar hočeš tudi 35. Jaz imam 36 in dobim. Pojdi sedaj so razprodaje. Parkiraš lahko vsepovsod na modrih conah, kupiš na avtomatu listek in je.