Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mehki nohti

Mehki nohti

V zadnjem letu so se mi zaradi hormonskih motenj obupno zmehcali nohti. Tanki in mehki☹️ Iz prej trdnih in dolgih sem zdaj na komaj kratkih in kot pergament tankih in mehkih. S cim jih lahko utrdim?

Prehranska dopolnila in lak za utrjevanje.

Postimaj hormone ane. Razne kremce in laki ne bodo pomagali popolnoma nic.

Ni ravno okusno, ampak probaj. Če ješ proso pomaga utrditi nohte in hkrati tudi lase. Aja od hormonskih motenj 🤔 Nikoli pa jih ne lakiraš, da bi to bilo od tega?

s prvim stavkom se strinjam, z drugim niti najmanj. Ta lak dela čudeže – preverjeno.
https://www.e-kozmetika.si/izdelek/22370/microcell-nail-repair-f1

Najbolj poceni varianta . Limono prereži na pol in nohte potisni v sredico limone, potem sok ki je ostal na nohtih razmaži po njih. Lahko nohte namažeš tudi z notranjosto pomarančnega ali bananinega olupka. Pri limoni se vidi rezultat že v prvi minuti. To je samo trenutna rešitev.

Ziher to ni posledica geliranja? Jaz imam namreč take nohte po dveh rundah gelisha. Nohti se “zdravijo” kakšnega pol leta, da so spet normalni.

Poštimat hormone je zelo lahko🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Jaz sem imela vedno mehke in razcepljene. Odkar si jih ne lakiram z nobenim lakom, niti utrjevalcem, posledično ne uporabljam nobenega odstranjevalca lakov, so se moji nohti utrdili in danes so trdi in zdravi kot še nikoli. Je pa res, da je bil to proces in je trajalo kar nekaj mesecev, da se je stanje popravilo in da so danes moji nohti čudoviti.

Kot ti je ena že svetovala, Microcell dela čudeže. Jaz sem ravno naredila kuro in že v 14 dneh se pozna.

Tudi jaz svetujem microcell, dejansko deluje. Sem imela grozno unicene od gelisha in je pomagalo.

Pa ce si jih lakiras, bodi pozorna predvsem na odstranjevalec laka, le-ti dosti bolj unicujejo kot sam lak npr. Niso vsi isti, vcasih je pac treba dati kak evro vec. Pa nujno podlak pod barvni lak.

s prvim stavkom se strinjam, z drugim niti najmanj. Ta lak dela čudeže – preverjeno.
[/quote]

Super izdelek, ampak točno ta.

Super izdelek, ampak točno ta.
[/quote]

Jaz imam Micro Cell 3000 ne Micro Cell 2000. Je med njima kakšna razlika? Jaz namreč s tem 3000 nisem ravno zadovoljna.

[/quote]
formaldehid ki ga vsebuje je skodljiv. Se spomnim ko so ze pred leti iz mullerja izlocevali lake z formaldehidom.

Imam zelo močne lase, ampak od nekdaj tanke in mehke nohte, nagnjene k lomljenju in cepljenju. Z utrjevalci kot npr. omenjeni Microcell 2000 res lahko narediš veliko izboljšanje. Jaz imam stalno namazane, čez 2 plasti Microcella še dve plasti laka, moji nohti še nikoli niso bili boljši in ne vem, kdaj se mi je nazadnje kakšen polomil.

Kaj pa ko nehaš z mazanjem s tem Microcellom?

Kaj pa ko nehaš z mazanjem s tem Microcellom?
[/quote]

Ne vem, jaz ga uporabljam že nekaj mesecev kot podlak. Nohte imam pa stalno namazane, ker imam roke veliko v vodi, voda je pa smrt za take nohte, kot so moji.

Ne vem, jaz ga uporabljam že nekaj mesecev kot podlak. Nohte imam pa stalno namazane, ker imam roke veliko v vodi, voda je pa smrt za take nohte, kot so moji.
[/quote]

Torej stalno uporabljaš ta podlak?
Gelish drzi na njemu?

New Report

Close