Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mehko vezano diplomsko delo ????

mehko vezano diplomsko delo ????

Sicer bom ob prvi priložnosti vprašala na faksu, ampak morda pa tu kdo ve, kaj pomeni “mehka vezava”?
Ko delaš diplomo, moraš namreč oddat dva komada v tej mehki in enega v trdi vezavi. Samo kaj pa je ta mehka vezava, to najbrž ni mišljena spirala? Ve kdo?

Mehka ali toplotna vezava. 🙂

Mišljena je špirala. To so izvodi za člane komisije.

Mehka vezava je termo lepljena brošura, kot so po večini šolski učbeniki. trda vezava ali Italijanska vezava pa je vetava s trdo platnico (navadno lepljeno + šivano) Špirala je špirala in TO NI MEHKA VEZAVA!

Hvala, torej moram iskat nekoga, ki to dejansko dela …
Tu, kjer sem jaz spraševala (in mi je najbližje), delajo samo trdo vezavo.

mehka vezava so sprintali listi, v spirali, na prvi strani če foljast list, na zadnji strani malo trši list.
To delajo v vsaki kopirnici.

Očitno si niste edini, ali gre za spiralo ali gre za vroče lepljenje.
Saj bom vprašala na fakulteti, samo me pač zdaj zanima. 🙂

Spodaj klikni na “mehko oz. toplotno vezavo ” in ti bo na sliki jasno:

http://www.diplomska.si/vezava-diplomskih-nalog.html

Ali lahko, prosim, tisti, ki trdite, da je mehka vezava spiralna vezava, nehate zavajati zmedeno bodočo diplomantko!!! Ker če bo prišla s spiralno vezanimi izvodi diplomske naloge v referat, jo bodo poslali direkt ven na ponovno vezavo.

Pri mehki vezavi bodo listi lepljeni, platnice bodo mehke (malce trši listi papirja oziroma celo trda folija na prvi strani). Pri trdi vezavi bodo listi tudi lepljeni (lahko pa tudi šivani), vendar bodo platnice trde in praviloma oblečene v nek usnju podoben material.

No, tudi jaz sem moral oddati dva mehka vezana izvoda diplome v referat in enega trdo vezanega. Kot ti že ime pove, gre za mehko vezan izvod, torej izvod vezan na način spirale, kar res delajo v vsaki papirnici. Ista vezava je recimo pri seminarski nalogi.

------------------------------------------------------------------------------ Starši pazite na svoje najstnice. https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E

Tara ni res, zsvajas. Diploma je prav na vseh faksih lahko v spiralni vezavi.

Trdo vezan je po navadi za arhiv

Puma, motiš se. Morda ponekod sprejemajo spiralno vezavo (ki vsekakor ni mehka vezava), povsod pa ne.

New Report

Close