Melania Trump…ups
Ravnokar sem si ogledala oddajo in kar načuditi se nisme mogla kako Melania govori. Ne vem, kot bi se šele začela učiti angleščino. Se vam tudi zdi tako?
Zaključek oddaje pa je fenomenalen. Prikažejo človeka z enakim imenom in priimkom in reakcije ljudi, ko slišijo za to :))))
Mah kaj pa ima veze naglas, izgovorjava… nepomembno.
Jaz jo občudujem in vse njej podobne! Kako gre lahko z njim v posteljo???
Jaz nebi za nič na svetu mogla trpet takega osebka ob sebi, razen če bi bila vsakič nažgana do nezavesti po moje.
Nič ji ne zavidam, nebi živela življenja v katerem bi me non stop morilo, kdaj se me bo zopet hotel dotakniti.
Grrrrr
Lahko ti zagotovim, da se z njenim naglasom ukvarjamo samo v Sloveniji. Tam, kjer živi se ob to obregne samo kakšen tupast priseljen slovenceljn.
Lahko si ziher, da “nativ speaker” tudi po xx letih sliši, da si tujec. Ampak nikoli, zares nikoli se noben v tujini ni obregnil ob moj naglas! Včasih so me vljudno popravili in v večini primerov dodali, kako dobro govorim (živela v tujini kar nekaj let!).
Dajmo si že 1x priznati, da smo ji fauš, ker ji je uspelo, pač na bilo kakšen način! Uspeh pa je nekaj, kar se v Sloveniji ne privošči!
Sorry ampak pišeš neumnosti.
Kaj ji je uspelo? Da je bogata? Ja, res je, uspelo ji je. Ampak še vedno ne spremeni dejstva, da mora vsak večer v posteljo z njim. Res je bogat, ampak jaz za ves denar na tem svetu ne bi šla v posteljo z njim enkrat, kaj šele vsak večer, do konca življenja!! in ne, ne verjamem, da se je nesmrtno zaljubila vanj kot tudi neverjamem, da bi se poročila z njim, če bi bil brez prebite pare.
Kar se naglasa tiče, je res katastrofalen. Sicer se “ne obregam vanj”, ampak kometiram to, kar sem slišala. Po toliko letih življenja v Ameriki bi ga morala popraviti in res izpade, kot da se je ravnokar naučila prvih besed. Mene preseneča. Kako pa bi se ljudje v tujini “obregali” ob tvoj naglas? Ta tvoj komentar mi ni čisto jasen. Če te nekdo bolj pozna in si vredna komentarja, verjetno že drugemu kometira naglas, pa mogoče tudi frizuro, čevlje… Čisto vsak od zaposlenih na letališču, trgovini… dalje pa se verjetno res ni ubadal s tvojim naglasom.
Drugače pa izgledajo lušna družina in če je res samo pol tega, kar so povedali, so si zadevo lepo uredili. In ne, nisem jim fouš in dajte že nehat s to besedo. Če se nekdo z nečim ne strinja ali pa mu ni všeč, mora bit sproti fouš. Brez veze.
Če bi prebrala kdaj kaj o Trumpu, bi vedela, da ga je pri njej najbrž pritegnil prav naglas in da je to čar. V ZDA so nori na eksotiko in če bi govorila ‘native’, bi bila samo še en povprečen obraz več. Zanje smo mi eksotika. In bi bila neumna, da bi spremenjala zmagoalno formulo.
Tudi njegova bivša žena ima še vedno močan naglas, čeprav živi v ZDA že bistveno dlje.
no, nadebudne monovke, da slišimo vašo angleščino… dajte se posnet in dat gor…
http://www.youtube.com/watch?v=ViaJGrjFjFU&feature=related
še vedno ima slovenski naglas…
sicer pa, američani sami ne znajo govorit angleščine…