Melania
Nekje v večini volijo demokrate, drugje republikance. Večja mesta so bolj naklonjena demokratom ( Obama, Clinton,…), rualni predeli so bolj za republikance ( Trump,..).Hvaliti se ne moreš s Trumpom tam, kjer v večini podpirajo demokrate. Itak vsi vemo, da ima Trump svoje cvetke, kot Obama tudi. Tudi tujci v Ameriki niso ravno priljubljeni. Dvolična Trumpova migrantska politika ni bila ok. Melanija je, glede na situacijo v kateri se je znašla, čisto ok.
Ah, j.b. ga, ene pač požremo, druge se na vrat na nos ločite.
Melanija Knavs je zelo lepa in bistra ženska. Pika.
[/quote]
Strinjam se s tabo glede očitnega dejstva, da je Melanija zelo lepa ženska, tudi neumna ni. Gotovo je svojo situacijo dobro preračunala.
Menim pa, da se je treba zoperstaviti prepričanju, da obstajata le ti dve skrajnosti, ki ju ti navajaš: da ali se na vrat na nos ločiš, ali pa da na debelo požiraš. Obstajajo tudi možje, s katerimi se da biti poročena in ti ni treba na debelo požirati vseh mogočih podlosti in nepoštenosti in biti tiho. Temu se za moje pojme reče biti srečno poročena. Če si najdeš moža z nekimi vrednotami, ki pa so kot kaže njenemu možu močno tuje. V tem smislu sem (za moje pojme) jaz v dosti boljši situaciji kot pa je Melanija. Ker imam (po svojih kriterijih) zelo dobrega moža.
Strinjam se s tabo glede očitnega dejstva, da je Melanija zelo lepa ženska, tudi neumna ni. Gotovo je svojo situacijo dobro preračunala.
Menim pa, da se je treba zoperstaviti prepričanju, da obstajata le ti dve skrajnosti, ki ju ti navajaš: da ali se na vrat na nos ločiš, ali pa da na debelo požiraš. Obstajajo tudi možje, s katerimi se da biti poročena in ti ni treba na debelo požirati vseh mogočih podlosti in nepoštenosti in biti tiho. Temu se za moje pojme reče biti srečno poročena. Če si najdeš moža z nekimi vrednotami, ki pa so kot kaže njenemu možu močno tuje. V tem smislu sem (za moje pojme) jaz v dosti boljši situaciji kot pa je Melanija. Ker imam (po svojih kriterijih) zelo dobrega moža.
[/quote]
Saj tega ni mogla prej vedeti – njeni možgani , ko so bili mlajši, so drugače razmišljali, kot razmišljajo sedaj …..
ženska je čist ok., ne deluje zamorjeno in mislim, da se bo ločila, ko bo trump nehal vladati, zdej je z njim samo zarad tega, ker se verjetno ne spodobi ločit v času dokler ji je mož predsednik države.
V bistvu bi mogla delat reklamo Jugi, ker je v Jugi doživljala otroštvo in mladost, očitno srečno…
Kaj imaš ti za dvomit, če si butelj. Za dvom moraš biti razgledan. Če bi znal vsaj za silo angleško, da bi lahko spremljal ameriške forume, bi se lahko prepričal, kako so kozlali po njej.
[/quote]
Vidim, da ne poznaš se Nevemkota, on nenehno išče načine, kako na sarkastični ali cinični način povedati že 100 krat slišano. V bistvu ga sumim, da je eden bistrejših tukaj.
Ljudem ki jim je denar največja oz. edina vrednota sta pač čudovit par. Pa ljudem ki radi iščejo krivce za svojo bedo tudi. So imigranti krivi da živijo ti reveži brezzobi nepismeni v prikolicah, se streljajo med sabo in veselo mahajo z MAGA kapco kako jih bo eno primitivno pezde, kateremu je bilo vse v zibelko položeno rešil. On jih bo rešil :). Ker je tak človekoljub :). Ker je pa ja fer. Pobožen. Podjeten (beri krade in goljufa).
Všeč je ljudem, kateri so mu podobni. Leni. Primitivni. Prepotentni. Čustveno nedozoreli.
Ostali ki imajo razvite možgane jih je pač sram. Sram da je na čelu države primitivna opica, ki se obnaša kot dve leten otrok. Ki nima niti kančka morale. Ki se mu zdi zabavno delat norca iz invalidov, staršev veteranov, posiljenih žensk, …..in ne pozabit na nezakonite priseljence. Ki so grozni. Razen kadar delajo zanj zastojn so fajn. Drugače so pa grozni. Oni so krivi da gre vse v kurac. Ne tisti ki jih zaposlujejo in izkoriščajo.
In vsaka ženska ki misli da je za žensko največji dosežek da poroči to smet zato ker ima denar (ker ja človek je že od nekdaj v NYC znan kot smet in se iz njega norca delajo že desetletja)…..taka ženska rabi psihiatra. Ker če bi oženila isto smet samo revno bi rekli da je glupa. Ker je ta smet zmožna krast je pa njegova žena super?
Toliko izkušenj z ženskami, pa ne poznaš osnovnih pravil zakona. Melanija se ne bo nikoli ločila, razen če jo bo Trump steral.
[/quote]
Možno ampak tud Jackie Kennedy je bila ikona tistega časa v času dokler niso naredili atentata na Kennedija, pa kdo si je takrat upal misliti, da se bo ona spajdašila z enim grkom po tisti tragediji.., pa se je, čeprav se je celi svetovni javnosti to zdelo bedno.. Tako, da, dons so ženske vsega zmožne, jst sem skor prepričan, da se bo ločila, čeprav je tud tvoja teorija čist na mestu…, sm, ta dva ziher ne dihata več skup, to se jim vidi, enkrat bosta pregorela, zdej še malo glumita…., se bo pa že dogovorila za pravo ceno ločitve, Trumpu, ne bo problem keširat, ker bo itak mlajšo kupil.
Možno ampak tud Jackie Kennedy je bila ikona tistega časa v času dokler niso naredili atentata na Kennedija, pa kdo si je takrat upal misliti, da se bo ona spajdašila z enim grkom po tisti tragediji.., pa se je, čeprav se je celi svetovni javnosti to zdelo bedno.. Tako, da, dons so ženske vsega zmožne, jst sem skor prepričan, da se bo ločila, čeprav je tud tvoja teorija čist na mestu…, sm, ta dva ziher ne dihata več skup, to se jim vidi, enkrat bosta pregorela, zdej še malo glumita…., se bo pa že dogovorila za pravo ceno ločitve, Trumpu, ne bo problem keširat, ker bo itak mlajšo kupil.
[/quote]
Jackie je bila Prva dama z veliko začetnico, v bistvu še danes velja za svetovno prvo damo. Že iz tega naslova je primerjava neprimerna. In bila je vdova, tole vendarle malček spremeni status, kaj praviš? In nazadnje, Ari je bil nesramno bogat brez konkurence. In če spomini nekaterih služijo resnici, je bil pravi gent alfa Samec z veliko začetnico ;)))
[/quote]
pa zakaj bi se ločila?
trump je star 70, mlajše ni več niti sposoben obdelat, kaj šele, da bi ji bil dovolj, 15 let že to sranje njegovo prenaša, da bi zdaj na koncu ostala brez vsega?
Melania je lepotica. Objektivno. Dokazujejo uspehi v svetu mode.
Melania je sposobna lepotica. Dokazuje dejstvo, da je karierno uspela v svetu mode. Se preden je spoznala moza je bila bolj premozna in zivela bolje od 99% svojih vrstnic.
Melania je elegantna old school zenstvega gospa. Dokazuje s svojim obnasanjem.
Trupovi otroci, povezanost, dokazujejo, da gre za izrednega oceta.
S propagando prepojeni anti Trump krofi pa ste navadne zavedene levicarske ovce.
Sj je tud ona malokatero državo tako osramotila kot Slovenijo.
[/quote]
Eni ste pa res nori – Melania da je osramotila našo državo?! Lahko smo veseli, da imamo žensko, ki je očarala tako uspešnega podjetnika in zdaj predsednika države kot je Donald Tr ump. Če bi bili pametni, bi to tudi dobro izkoristili. Aja, Donald Trump je desničar, desničarje pa Slovenija ne mara.
Ne, ne moti Melanija – moti njen mož s svojim obnašanjem, dejanji – starejši je, težje je ( verjetno) z njim…… In nekateri z njo sočustvujemo.
[/quote]
Nobeno zivljenje ni vedno oh in sploh super. Vsak med name je kdaj vredem socustvovanje. Ker pa ne poznamo druzinske dinamike v njunem odnosu, je iz taksnih komentarjev razvidno predvsem to, da avtor na Melanio projecija lastne obcutke o Trumpu. Tisti, ki ga poznajo, pravijo, da je privat prav cool clovek. Vemo pa tudi to, da prav Slovenci ze od samega zacetka Melanji ocitajo vse najslabse.
Nobeno zivljenje ni vedno oh in sploh super. Vsak med name je kdaj vredem socustvovanje. Ker pa ne poznamo druzinske dinamike v njunem odnosu, je iz taksnih komentarjev razvidno predvsem to, da avtor na Melanio projecija lastne obcutke o Trumpu. Tisti, ki ga poznajo, pravijo, da je privat prav cool clovek. Vemo pa tudi to, da prav Slovenci ze od samega zacetka Melanji ocitajo vse najslabse.
[/quote]
Mene ne zanima njuno privat življenje, ker kar imata onadva za 4 stenami vesta samo onadva, tudi ti ne 🙂
To, kar počne predsednik neke države, pa me zanima – ker počne na očeh javnosti.