Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mellow mehčalci

Mellow mehčalci

Oopsi Urška sedaj prodaja mehčalce in detergent Tki Hrastnik. Ko je bil zapakiran v Spar znamko ga ni noben kupil. Sedaj pa ženske kupujejo enakega v drugi embalži  za 5€/liter (mehčalec) ter 7€/liter detergent. Adijo pamet 😁

Ne poznam podjetja TKI Hrastnik, sem pa kupila Mellow detergent in mehčalce in moram priznat, da sem navdušena.

A te boli?

Eeee moj darči…

Ja mogu pa neču a ovi hoče pa ne mogu.

TKI Hrastnik vsakih nekaj let poskusi z mehcalci in praski po precej visokih cenah in hitro odneha.

Ja, so fajn, a predragi.

Imajo tudi fajn cistila, a spet, po zelo visokih cenah.

Ce bi cene malo uskladili z nakupno mocjo trga, bi laufali sto na uro.

Kupila sprobala, zal sem tok razocarana, res sem pricakovala gleda na odziv punc, da bo to fuuuul mi disalo, ampak mi bolj disi duel pa se cenejsi je

Kateri mehčalci pa so van najboljši, kaj kupujete? Jaz sem trenutno kar brez, pa bi kaj…..

Odgovor na objavo uporabnika
lanskoletnik, 28.10.2021 ob 16:18

Kateri mehčalci pa so van najboljši, kaj kupujete? Jaz sem trenutno kar brez, pa bi kaj…..

Jaz uporabljam mehčalec iz Müller-ja Kuschel weich- Sommerwind, se mi zdi zelo ugoden pa tudi diši zelo. 🙂

Ravnokar sem prejela preko Amazona Softlan vanilija. 80c po flaški in zelo lepo diši.

Moji najljubsi mehcalci so Duel in modri Lenor, porabim zalogo teh “mellow” in nekupim nikoli vec. Za to ceno cisto nic posebnega 🥴

A kdo ve, zakaj je Urška nehala sodelovati z Okay – kjer so lani družno dali na trg praške in mehčalce Okay x oopsi? Je bilo veliko denarja in je pogruntala, da je bolje, da sama dobi celoten znesek, ne da ga deli?

Sicer pa, Ornel, Duel in Violeta so zame zakon.

Zenske, ve debatirate o mehcalcih?!? Koga briga mehcalec, res. Jaz jih ne uporabljam nikoli, sama nepotrebna kemija. Bi uporabljala za brisace, ce ne bi imela susilca. Tako ga pa ne rabim.

Nic vec ni reklam za okay s strani Urske, hmm… pac hocta neki svojega imet, ampak tile mehcalci pa niso noben presezek, cena pa nabita

Onadva pač prodajata zgodbo, ne mehcalca. Nutricionistka in bančnik (če se ne motim), valjda noben od njiju ne zna mehcalca namesat. Znata pa prodajat. Tu ni važna cena, ni važna kvaliteta, važno je, da ustvarita hype in da nakup mehcalca (ki ga sicer kupiš spotoma ob nakupu fasenge v kateremkoli supermarketu) postane dogodek, ki ga ovekovečiš s sliko in jo objaviš v skupini drugih žensk, ki so kupile isti mehčalec. 😆

Bedarija ziva, kar vsem to cudezno disi in vse morajo slikat in objavit da ja imajo mehcalce 😂

Jaz sem tudi kupila Mellow mehčalce in tekoči prašek. Sem rekla,da sprobam. Dišijo,ampak enako kot npr kakšen drug malo boljši mehčalec. Edino,kar vidim razliko,da so oblačila res bolj gladka na otip in nezmečkana. Embalaža je lepa,lepo pridejo vsa na kupu, novi vonji,ne rečem. Ampak meni to ne odtehta cene,tako da nakupa ne bom ponovila.

New Report

Close