Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Men are pigs?

Men are pigs?

Torej stara sem 23 let in imam fanta, ki je star 25 let (sem imela). Skupaj sva že dve leti. Fant mi je vceraj rekel, da želi prekiniti najino vezo, ker se ubistvu ni dovolj zjagal. Torej priznal mi je, da sem mu bila prva punca s katero je imel spolne odnose.
Moram reči, da sem zelo jezna in bi mu najraje eno primazala, ker sem zaljubljena v njega in ga imam rada čeprav po drugi strani ga nemorem obsojati saj sem tudi sama včasih menjala in prizkušala razne partnerje in nekako njegovo stališče razumem. Zelo sem zbegana in nevem kaj naj naredim. Ima kdo kakšen pameten nasvet? Je to normalno, da mi moj fant to dela ali ne? Kaj naj naredim?

kaj pa lahko narediš?
Povabiš prijateljico k vama? 🙂

Baba a ti ni jasn, da ma drugo?:) Zjagal bi se lahko tudi ob tebi.

Če si partner (več) ne želi ostati s tabo iz kakršnih koli že razlogov, je edina stvar, ki jo lahko narediš, da ga (s)pustiš, da gre. Kaj pa hočeš drugega? Saj ne moreš nekoga zadrževati ob sebi, ki te noče. Način, kakšnega je izbral, da ti to pove, torej neposredno, morda ni ravno najbolj takten, ampak malo se ti je verjetno že svitalo, kakšen je in kam ta zveza z njim vodi, če ne še na začetku, tekom dveh let pa bi ga morala toliko že spoznati, da bi spregledala, da ni ustrezen zate, če si si želela graditi z njim kaj trdnejšega, dolgoročnega.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No ja mogoče ni to ravno lepo kar je naredil ampak jst tipa realno razumem. Če prav razumem je bil do 23 leta še nedolžen. Normalno, da bo še vsaj eno hotel sprobat preden se ustali. Konec koncev bi ti in mnogi drugi lahko pokazali malce razumevanja saj si/ste se vsi enkrat zjagali. Revež je najvrjetneje do 23 leta samo drkal in normalno da če ima možnost bo to iskoristil. Eni si dajo duška prej drugi kasneje.

Korektno iz njegove strani.

Oink oink, ne znaš seksati.

Povsem logično, da ne bo celo življenje imel le eno žensko.
Samo jaz vseeno ne verjamem, da je šele pri 23ih izgubil nedolžnost.

Zakaj ne verjameš? Kdaj si jo pa ti?

Oba bi se morala še malo zjagat, če vprašaš mene. Potem pa ženske pri 35 in po dveh otrocih omedlevajo ob vsakem novem sodelavcu, ki jih slučajno dvakrat pogleda.
Ti ne moreš narediti nič. Vsak se sam odloča in si sam išče pot do sreče. Fant bi bil lahko malo bolj diplomatski, pa je očitno pri jeziku enako podhranjen kot pri khm. Čisto realno, če se je lahko prišparal do 23. leta, vidim zelo malo možnosti, da bo zdaj množično podiral. Ali enostavno ni tak tip ali pa ni dovolj privlačen oz. spreten z ženskami. No, to najbolje veš sama.
Verjamem, da si razočarana in jezna … Je pa vse to del življenja in odraščanja.

Zakaj ne verjameš? Kdaj si jo pa ti?[/quote]

Ker ne poznam nikogar, ki bi bil pri teh letih nedolžen, če je vsaj malenkost zanimiv nasprotnemu spolu in če ni inventar na MONu.

Nisi mu dovolj lepa. To je vse.

pač ni vsaka za vse.
in vsakemu otepaču pač ni, da bi gonil eno in isto do konca lajfa.

Moški smo prašiči ampak tale tvoj očitno ni. Vsa mu čast in slava ker je vsaj po pravici povedal. Mnogi bi kar varali. Iskren je in čast mu nekaj pomeni. Hitro stran od njega, nekaj je narobe haha. Šala. Na pol šala.

Si posesivna, zato bo še več moških zbežalo stran.

Eh naveličal se te je. To da bi se rad zjagal je en tak smešen izgovor. Pač našel je nekaj da bi te čim manj prizadel. Moram priznat da sem navdušen nad argumentacijo, če bi več moških uporabljalo take besede za konec zveze bi ženske malce bolj v realnosti živele. Stavim da bo čez kakšen mesec že z drugo. Pač nisi dovolj dobra zanj, ta tip bo še daleč prilezel.

Pa saj ne moreš pričakovat, da bo tip, ki je izgubil nedolžnost s tabo, večno ostal s tabo. Bo sigurno še hotel kaj več sprobat.
Samo pri 23ih, da je izgubil nedolžnost? To pa ni nek hud frajer. Po mojem se ti je zlagal. In že kar vrsto let na polno seksa.

Najboljši komentar do zdej. Pa pomoje bo glih tvojega ignorirala, ker se ji bo zdel “prekrut”, preveč nesramen oz. realen za njo.

Raje bo brala nasvete beta fegov. “Ni te vreden, zaslužiš si boljšega”. To je lažje procesirat.

Ugovarjam. Moski smo zabci, miss piggy je zenska 😉

Včeraj sem govorila z njegovim najbolšim prijateljem, da se prpričam če je bil res nedolžen do 23 leta, ker tudi meni se je na začetku zdelo kot da je to en cheep izgovor ampak je njegov prijtelj potrdil, da je to res (poznata se že iz otroštva)…tako da ja…pa baje ima novo… :/

Jasno, glej odgovor 23.11.15 23:24 🙂 Dec gre na štafeto, redko kateri skenslajo prejšnjo predno si novo najdejo, sploh taki ne k so do 23ega drkali, take gredo na safe. Verjetno je bil z uno že malo dlje predno je tebe steral.

Jasno, glej odgovor 23.11.15 23:24 🙂 Dec gre na štafeto, redko kateri skenslajo prejšnjo predno si novo najdejo, sploh taki ne k so do 23ega drkali, take gredo na safe. Verjetno je bil z uno že malo dlje predno je tebe steral.[/quote]
Mimogrede, za pi*ke velja enako.

To sem tudi jaz eni naredil. Je bila zelo podobna tebi. Obnašaš se kot da si edina na svetu in da ti vse leži pod nogami. To veje iz tvojih komentarjev. Take ženske moški z veseljem malce prizemljimo. Stavim, da te je imel vrh glave, tvojih muh in ostalih stvari. Dokler se ne boš zavedala da nisi edina na tem svetu boš take stvari doživljala. To da je on bil devičnik ne spremeni nič.

Bedno se ti je tole zgodilo, res. A nisi prišla na pravi forum po nasvet. Tule je nate kot trop sestradanih in scufanih mrhovinarjev planilo tistih par sovražnikov žensk, ki se še pase v tej opustošeni in zdolgočaseni luknji. Pojdi raje vprašat na forum Ljubezenski nasveti, tam so bolj normalni ljudje, pa še moderator je strog, ne dovoli žaljenja. Če seveda tole še bereš.

Ja kaj vam ni jasno. Tip je odvrgu jumfr v njeni postonjski jami. Sigurno ni bil prvi in ne zadnji:)
Potem pa si je vzel eno boljšo žensko s katero bi se rad (bolj) ustalil. Ta je bila samo za jumfr zbit dobra.
Pol se je pa zaljubla ja… Čez 5min pa v drugega, njeno srce je kot avtobus, vedno je prostor še za enega.
Tip si je pa po izgubi jumfra zaželel kaj bol resnega in stabilnega. je bila pa dobra za spraznit in nabit samozavest. Toj to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close