Men are pigs?
Pejt se ti mal pregledat, če nimaš sifilisa, nezdravljen v zadnjem stadiju menda na možganih resne posledice pušča in glede na to, kakšne serješ, je zate po vsej verjetnosti že prepozno.
Daleč najboljša ugotovitev in nasvet in mislim, da bi moral biti na vrhu pod prilepljeno z velikimi črkami: kdor bi rad resen nasvet, naj za božjo voljo ne sprašuje tukaj. Ta forum je res kot zaprti oddelek.
“Prijazni” komentarji niso nujno najboljši. Včasih je realnost bolj kruta kot se zdi. Tip se ji je zlagal, da se ni dovolj naseksal, namesto, da bi ji iskreno povedal, da se jo je naveličal oz. da mu ni več privlačna, zraven je pa še videval drugo, zato pa tud tako hitro po prekinitvi že v drugi zvezi.
Če bi odprla isto temo na Ljubezenskih nasvetih, vse kar bi dobila bi blo “ni te vreden, zaslužiš si boljšega”, noben pa ji recimo ne bi povedal, da je mogoče tud kej z njo narobe. To pa se seveda dogaja samo, ker je ž. spola in ji določeni avtorji potem pogledajo pod prste, če bi bla dec bi bla vse njena krivda, ker ni pokazala dovolj zrelosti, znala prisluhnit potrebam partnerja itd. Beta feg bo izkoristil vse opcije, ki so mu dane.
Tako je, vedno je ženska tista ki ni nič kriva ali zelo redko, večina ljudi sploh na forumih prvo ko izve da je ženska napiše čisto drugačne replike kot pri enakih problemih če jih izpostavi tip.
Komentarji v stilu “kako si boga žrtev nesramnih moških”, še nikoli ni nikomur pomagalo.
Saj bo takšen človek še naprej igral žrtev. Tudi zato, ker potem z jamranjem dobi pozornost in potrditev, kako so vsega drugi krivi.
Odgovoren človek še vpraša s kakšnimi dejanji je sam pripomogel k razvoju nekih dogodkov in kaj lahko sam stori, da se mu neželjene stvari ne ponavljajo.
Vidim, da namiguješ, da sem ji prijazno svetovala samo zato, ker je ženska. Ne gre zato. Jaz sem naklonjena tako ženskam kot moškim, zaznala sem njeno čustveno stisko in ji naklonila prijazno besedo, nekateri pa ste, kot po navadi, spet vsuli svoj plaz litanij na vedno isto temo. In to ste več ali manj naredili zelo grobo. Tak pristop nič ne pomaga, prej zavira napredek. Glede iskrenosti tudi jaz menim, da je bolje povedati človeku po pravici, kar mu gre, a to se da narediti tako, da ne raniš njegovega dostojanstva. Je razlika med biti iskren in neotesan. Je razlika v tonu.
Vidim, da namiguješ, da sem ji prijazno svetovala samo zato, ker je ženska. Ne gre zato. Jaz sem naklonjena tako ženskam kot moškim, zaznala sem njeno čustveno stisko in ji naklonila prijazno besedo, nekateri pa ste, kot po navadi, spet vsuli svoj plaz litanij na vedno isto temo. In to ste več ali manj naredili zelo grobo. Tak pristop nič ne pomaga, prej zavira napredek. Glede iskrenosti tudi jaz menim, da je bolje povedati človeku po pravici, kar mu gre, a to se da narediti tako, da ne raniš njegovega dostojanstva. Je razlika med biti iskren in neotesan. Je razlika v tonu.[/quote]
Đabe to razlagaš, tile primerki ne zaznavajo teh razlik o katerih pišeš.
Vidim, da namiguješ, da sem ji prijazno svetovala samo zato, ker je ženska. Ne gre zato. Jaz sem naklonjena tako ženskam kot moškim, zaznala sem njeno čustveno stisko in ji naklonila prijazno besedo, nekateri pa ste, kot po navadi, spet vsuli svoj plaz litanij na vedno isto temo. In to ste več ali manj naredili zelo grobo. Tak pristop nič ne pomaga, prej zavira napredek. Glede iskrenosti tudi jaz menim, da je bolje povedati človeku po pravici, kar mu gre, a to se da narediti tako, da ne raniš njegovega dostojanstva. Je razlika med biti iskren in neotesan. Je razlika v tonu.[/quote]
Đabe to razlagaš, tile primerki ne zaznavajo teh razlik o katerih pišeš.[/quote]
To je sicer res, a računam na to, da se jih vsaj podzavestno kaj prime. Saj veš kako je, ko otrokom trobiš eno in isto, pa se zdi, kot da te ne poslušajo. Ko pa enkrat odrastejo, pa delajo ravno to, kar si jih učil 😉
Tr’šica Tigress, pa duhovnik One.
Đabe to razlagaš, tile primerki ne zaznavajo teh razlik o katerih pišeš.[/quote]
To je sicer res, a računam na to, da se jih vsaj podzavestno kaj prime. Saj veš kako je, ko otrokom trobiš eno in isto, pa se zdi, kot da te ne poslušajo. Ko pa enkrat odrastejo, pa delajo ravno to, kar si jih učil ;)[/quote]
to da je nekdo neotesan običajno rečejo tisti ki dejansko ne želijo slišat resnico, resnice ne zanima olika ampak resnica…. Če pa tep rizadane nekaj zaradi tona, pomeni da izgubljaš fokus. Nekaj kar ženske obvladate v nulo, ko se zapikirate v obskurne nesmisle namesto v bistvo napisanega…. Tako kot si se tukaj ti in še kdo vpičili v to KAKO je napisano namesto KAJ je napisano.
Super team za poredneže šeškat. Vsaj zase vem, da bi bila bolj stare šole tršica, bi prava šiba pela. Ko bi bila marogasta rit, bi se pa lahko samo še duhovniku šel potožit.
Možata tršica torej.
Forum je zaprt za komentiranje.