Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Men je pa najbolj smešno pri tem coronavirusu

Men je pa najbolj smešno pri tem coronavirusu

Da vsak prebivalec Slovenije misli samo nase in na svoj ego!! Videno danes v trgovini, vsaj 3-je so zakašljali v golo roko (ne v robček!), ki je potem niso razkužili. In potem so nakupovali (šlatali vse okoli sebe), kot da ni nič. Pa kaj vam ni jasno?!

Ravno danes v trgovini videl in bil poleg ko je neka mlajša gospa – gospodična prešlatala z golimi rokami vsaj 10 kosov sadja. Ker sem po navadi tiho, tokrat nisem mogel biti, in sem ji rekel, da naj vsaj v tej situaciji natakne rokavico na roko, in potem otipava , če že mora. Ja odgovor je bil: “A bo potem kaj boljše”? Mislim halooo,…..

Bolj lezem nazaj, bolj ljudje silijo k meni. Nobene meter distance, ki je opisana na plakatih ne držijo.

…še nikogar nisem videlo z rokavicami v trgovini.

Sedaj razumem zakaj so se Kitajci posluževali tako drastičnih ukrepov.

Saj pri nas jiih bodo tudi uvedli prej ali slej, če se ne boo vse sesulo.

Jaz sem tud danes gledal neprimerno obnašanje.

Po eni strani je lepo, da ljudje v sebi podzavestno cutijo, da morajo bit povezani, da je osamljenost hujša kot bolezen, ampak za te tri tedne bi se morali zadrževat.

Ampak tako je bilo receno tud za tv. ‘Ja saj se ljudje ne zapirajo za vedno v bajte’. Pa so se..

Jaz sem doživela huje. V ponedeljek sem bila v knjižnici v NG in je knjižnikarka bila vidno, zelo bolna. Stalno je kašljala in smrkala, ter govorila skozi nos. Njene sodelavke so vse to videle in niso naredile nič.!? Od ljudi ni nobene odgovornosti več. Lahko bi imela koronavirus. In če ga ni imela, je pa imela kaj drugega. V vsakem primeru je kužna in tako okužila vse okoli sebe. Ne razumem kaj je tem osebam, da hodijo v takem stanju naokoli.

Meni je najbolj hecno to, ko puhoglavci primerjajo ta virus z gripo. Pametujejo, kot da so na Marsu. Taki puhoglavci bodo glavni povzročitelji epidemije v slo. Zadaj pri nji je pa puhoglavski ego. Jaz, jaz in samo jaz, vse vem, najbolj pameten, najbolj glasen. Groza.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

V rokah se kašlja.

Najbolj smešno je to in žalostno, da so mediji pisali popolnoma narobe, nepreverjene informacije. Seveda, ljudje verjamejo, vse kar medij napiše. Niti en medij, ni napisal pravilnih, točnih informacij, ki bi človeku, dale prave informacije in bi ljudje bili bolj strpni in bi bolj pazili na higieno, ko so zunaj. Zdaj pa pravijo, da so ljudje nepravilno obveščeni in kako se čudijo, da ljudje se pravilno ne obnašajo ampak so brezprižni ali panični. Seveda da so, če imajo nepravilne informacije in polno panike.

Nam je vse jasno – enako kot tole, je pač namerno dejanje:

https://www.youtube.com/watch?v=-ASCNZRnDwk

https://www.youtube.com/watch?v=YkpmVU4YmmY

Ce bi bili ljudje osvesceni, informirani in bi jim bilo mar se za kaj drugega kot lastno rit, ne bi bilo treba “drzavi” posegati po drasticnih ukrepih kot se vam sele obetajo. Ker, ce bi bila osvescenost na vseh nivojih prebivalstva, bi ljudje za pred mesecem dni svoje obnasanje dramaticno prilagodilo dani situaciji. Tovrstna sprememba obnasanja bi poskrbela za upocasnitev siritve virusa. To pa prepreci kolaps zdravstvenega sistema.

Zal pa se vecina ljudi se danes obnasa kot, da je vse skupaj navaden joke, ki se jih ne tice. Vsakega, ki pokaze zdravo mero razuma in je kakorkoli prilagodil svoje obnasanje, pa oznacijo za bolanega panicarja. In ze si ga zamisljajo v podzemeljskem bunkerju s tono makaronov, wc papirja, ipd. Kar je najbolj ironicno, temu “panicarju” se potem zacnejo izogibati, lol. Da jih ja ne bi zmotil pri zimskem spancu pravicnega, ker po njihovem mnenju tako ne morejo nic narediti. Aja…

To je ta komunarzarska zaverovanost v drzavo in njene institucije. To je ta navajenost, da se odgovornost za vse sfere zivljenja prelozi na “drzavo”, kateri pripisujejo vlogo nadomestne mamice, ki bi naj poskrbela, da bo vse krasno.
To je ta ZBLOJENI SVETONAZOR, ki se ga velika vecina Slovencev ze celo zivljenje oklepa, ker jih je sistem v to INDOKTRINIRAL. Navajenost sirokih mnozic, da jim drzava vse servira na krozniku. Informacije, sluzbo, zdravstvo, …
Zato seveda veliki vecini nikakor ne pade na pamet, da bi se sami aktivno informiraji zunaj okvirjev javno jim serviranega. Nenazadnje so prepricani, da nekaj steje le, ce so jim povedali na TV. Prepricani so, da je treba pocakati, da drzava odredi prepoved mnozicnih prireditev, omeji svobodo gibanja, itd, itd.

Jaz ne potrebujem drzave in drzavnih institucij, da mi na krazniku servijo “uradno”, da dvignem rit in naredim nekaj zase in okolje okoli sebe. Ampak to zahteva en cisto drugi svetonazor. In ta svetonazor dandanes vec NI kompatibilen s svetonazorom velike vecine ljudi. Zato smo tudi v nenehnem sporu. Ne glede na temo. Ker se nase prepricanje fundamentalno razlikuje.

New Report

Close