MEN JE VSEENO KDO BO PREDSEDNIK NEPRAVNR DRŽAVE
to je tak al tak bretveze saj predsednik v ti mali nepravni in policijski državi ni nč pomemben. slovenija ima 2 milijona ljudi od tega je 1.5 milijona barab pa kriminalcev, ene 200 županov pa na vem kaj še vse. men je to skrajno smešno v občinskih svetih so pa ponavadi sama nesposobna zarukana teleta. los angeles ima pa 15 milijonov pa enga župana, če bi blo po naše bi moglo bit tam 6 predsednikov pa ene 1200 županov. dajte no saj se nam ves svet smeji tak ko včasih sls, skd-sls slovenska ljudska streanka ha ha ha
:)))))
Jaz sem nocoj tudi slabo spala. Pa tako sem se veselila, da bom lahko eno uro dlje v pojstli, pa me je sredi noči zagrabila migrena in mi vzela ves užitek! Pa nisem še čez nobenga nič rekla danes, a nisem dobra, no?
Ti, Eurosuper, pa den gor adidaske pa tec trikrat okoli hiše (ali okoli bloka) – tudi sprošča, veš! :)))))
Jaz sem nocoj tudi slabo spala. Pa tako sem se veselila, da bom lahko eno uro dlje v pojstli, pa me je sredi noči zagrabila migrena in mi vzela ves užitek! Pa nisem še čez nobenga nič rekla danes, a nisem dobra, no?
Ti, Eurosuper, pa den gor adidaske pa tec trikrat okoli hiše (ali okoli bloka) – tudi sprošča, veš! :)))))[/quote]
Lej Meta, včeraj je bila najmnožičnejša prireditev v SLO. LJ maraton namreč.
In nekaterim ni potrebno pameti soliti, da naj gredo v “adidaskah okol bajte mal laufat”, smo, so in se udeležujemo(jo) tudi česa drugega, ne pa samo tvojega tekanja okol hiške. Ne boš verjela, kako smo sporoščeni postali po omenjeni prireditvi…
Ti, Eurosuper, pa den gor adidaske pa tec trikrat okoli hiše (ali okoli bloka) – tudi sprošča, veš! :)))))[/quote]
Lej Meta, včeraj je bila najmnožičnejša prireditev v SLO. LJ maraton namreč.
In nekaterim ni potrebno pameti soliti, da naj gredo v “adidaskah okol bajte mal laufat”, smo, so in se udeležujemo(jo) tudi česa drugega, ne pa samo tvojega tekanja okol hiške. Ne boš verjela, kako smo sporoščeni postali po omenjeni prireditvi…[/quote]
Hehe, jaz ne tekam okoli hiške, nimam cajt za to. Jaz imam namreč tolk dela (tudi fizičnega), da mi tega ni treba.
Sicer sem pa samo Eurosuperju hotela povedati, da se mi zdi siten :))) – pa močno upam, da mi ni zameril, to je pač moje mnenje. Nimam dobrega mnenja o ljudeh, ki šimfajo podolgem in počez in se nikoli ne vprašajo, kako bi se obnesli, če bi bili na mestu n.pr. župana ali predsednika stranke. Vsak ima možnost, da se z delom dokaže, a ne, in vsak se lahko podrenja na kakšno funkcijo. Najlažje je od daleč lajat!
Reference Peterleta:
1. Je strankarski kandidat, saj je podpredsednik Nove Slovenije.
2. Kot zunanji minister je leta 1994 s podpisom oglejskega sporazuma pokleknil pred italijanskimi interesi.
3. Kot je razvidno iz seznama udba.net, je bil v mladih letih kot sodelovec Udbe infiltriran v cerkvene kroge.
4. Zbrane podpise podpore je na državni volilni komisiji zložil v obliko križa.
5. Kot predsednik vlade je dosegel sprejem zakona, ki je cerkvi omogočil dostop do ogromnega bogastva.
6. Glede podpore splavu odgovarja, da podpira življenje.
7. Podpise so mu zbirali skavti.