Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek men pa ni všeč

men pa ni všeč

Zelo podpiram spremembe, nove možnosti in trud MONovcev, ampak vizualna podoba je manj pregledna in všečna, meni seveda, izgleda pa še komu glede na poste spodaj… Pa ne vidim nobene novosti razen RSS in vpisovanja antispam kode? Pa to, da je pol v angleščini, je malo neprofesionalno po moje, če niste uspeli narediti, bi pa kasneje objavili novosti. Ne vem no, jaz sem na take stvari alergična.

Jaz se tudi ne znajdem.Mi je bil stari sistem bolj všeč.

Tudi meni tole niti pod razno ni boljše…da o malih črkah in angleščini in nepreglednosti in počasnosti ne govorim. Me vse mine in verjetno se bom poslovila, hvala lepa za tako posodobitev!

Saj pravim, da MON ni več to kar je bil.

Sicer pa nas nihče ne sili biti tukaj, so še drugi forumi.

Povej kateri je slični starševskemu čveku od prej in grem takoj tja, kajti tule ne bom več! Mogoče ringaraja al kako se že imenuje tisti forum??

Urej je bil MON nekaj posebnega ravno zaradi oblike, zdaj pa te oblike ni več in je ratal forum tak kot vsi drugi. Izgubil je tisto prednost. Škoda.

ojoj, nič se ne znajdem : )

če je to to…..potem je to korak nazaj.

Ste morda prebrali, da malo počakajte, da se spremembe še izvajajo. Ste morda prebrali, da bo še veliko sprememb. vendarje edini način, da to naredimo tako, da vam dva dni ne dela, potem pa sproti popravljamo in spreminjamo.

Zakaj, ker je treba prestaviti 4 milijone sporočil.Pa Bog ne daj, da bi kakšno izpustili, ker bi me požrli, če bi bilo slučajno to vaše sporočilo.
Clostna podoba bo čisto drugačna kot jo vidite, da o barvah ne govorim.

Če imate kaj potrpljena prav, če ne je škoda časa za pisanje. Ker potem imam dvakratno delo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Meni je pa všeč, bolj moderen je . . . Prej je bil pa res zastareli – moje mnenje pač.
Dodala bi edino malo več barv in morda kakšno sličico zraven imena.

LP!

Če želite se kar poslovite, nihče vam ne brani. Če je bilo potrebno samo to napisati potem naj bo vaše zadnje sporočilo.

Če niste prebrali mojega obvestila, ptoem verjetno tudi tega ne boste, kajti tam je vse pisalo, kaj in kako se bo menjalo.

Seveda tudi zakaj se bo tako.

Bom pa navedel primerjavo kako izgleda ta posodobotev in vaše pripombe.

Smo v dobi, ko se proizvajajo Toyote, Mercedesi najnovejše tehnologije, vi pa še vedno radi kočijo ker je bolj prijazna ker je lesena, ampak hitrost pa bi radi 240km/h

Seveda v leseni kočiji z GPS sistemom. Seveda se s novo tehnologijo, bolj napredno, spremeni tudi oblika kočije in lesena kolesa.

Upam, da sem pribljižno zadel primerjavo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala , vsaj nekomu je všeč, je že tako, da ima vsaka modernost svoje prednosti in slabosti. Seveda se bodo barve z veseljem popravile, to pa je res najmanj, ampak trenutno me zanima tehnologija, tudi sličica ob imenu se lahko doda,vendar bo spet veliko pripomb nad izgledom. vse lepo po vrsti, kot si hišev Trsti 🙂

primož

Primož, kdaj ti bo kapnilo, da se s svojimi uporabniki ne moreš tako pogovarjati? Če nam ni všeč, moramo valjda to povedat, če ne bo najbrž ostalo to kar isto, a ne? Se pravi, če povemo, ni prav, če smo tiho, boš pa rekel, saj se niste nič pritoževali. Nikoli ti ni prav. Obesiš se pa takoj na tisto eno pohvalo. Tale sprememba je obup in to moraš vedeti. Še slabše kot Rigaraja, ki je ravno zaradi oblike ne prebavljam.

primož, ne sekiraj se
nehvaležnost ljudi, katerim je itak vse na pladnju prineseno, je ponavadi neizmerna

jaz samo upam, da te ne bo potegnilo preveč v vizualno smer. tiste tone raznoraznih smeškotov in slikic je na drugih forumih kar težko prebavit

če čisto potiho povem,…..ja,no, meni tudi ni najbolj všeč, ampak bom počakala da ga do konca spedenajo.Sigurno se ga bomo navadili,…a ne Primož:)))…Pa ne bit jezen,….lej kako lepo sonček sije, pa še vse ,,ženščine,, smo nazaj prišle:)))

Pa dajmo mal strpnosti probat, pa počakajmo na končno podobo. Seveda je sprememba a se človek vsega navadi. Sicer pa vsaj jaz osebno ne visim tuki gor zaradi podobe ampak zaradi vsebine. Podoba je samo pika na i. Poleg tega, meni tudi ni včasih všeč kako se Primož pogovarja, najbrž tudi ni komu kako se jaz, vsak ima pač svoj stil, tako kot Elaine in marsikatera druga/drugi.

Ne si jemat vsega tako osebno. Če človeka ne poznaš in ga niti ne vidiš, je včasih treba kaj z rezervo jemat. Tako vsaj jaz delam.

Ma, men je ok, kot sem že napisala in se veselim celostne podobe.

P.s.: A srčkov tud več ne bo? Te bom morda edino pogrešala.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

slabo vidim in te male črke na roza podlagi so katastrofa, se moram skoraj prilepit na ekran, čeprav imam 19 inčni lcd :(((((

Nastavi si velikost besedila v internet explorerju pa ne bodo več tako male črke, seveda če uporabljaš IE…
IE, pogled, velikost besedila…

jnjlhkujhkjlg

Pa saj pravim, da je to začasno!!!

primož

Srčki bodo tudi in večje črke in drug font pa še kaj drugega.

Ampak nekaj sprememb bo pa vseeno, ki jih en bomo spreminjali.

Ste morda videli privat mail???

primož

Meni je pa čisto kul tale sprememba, samo Primož prosim naj ostane forum v kakšnih bolj pastelnih barvah, ker kričeče barve preveč matrajo oči. Pa večje črke bi bile dobrodošle, drugače je pa čisto vredu forum, fosili se pa itak težko navadijo na kakršnekoli spremembe, ampak bodo že preboleli.

Meni je stvar všeč, nič manj kot prejšnji forum.
Ni mi pa jasno, zakaj je treba takoj jokati nad spremembo.
Tiste, ki ste mamice, a tud takoj obupate nad vzgojo.
Vse skupaj me spominja na rojstvo novega otroka in namesto, da bi se veselile novega otroka iščete napake ter otroka primerjate s prvorojencem, kako slabši je, namesto, da bi ga vzele kot svojega in ga pobliže spoznale.

Še en nasvet.
Na vsako novo stvar in spremembo je treba gledati kot na izziv, ki bogati naše življenje in ne kot na problem in jokati, kako boge ste, ko naletite na kakšno noviteto.

Veselite se življenja, saj prav v spremembah je čar življenja.
Če bi človek v prazgodovini tako jokal kot ve sedaj, bi bil Gospod Neandertalec še vedno v jami Potočke zijalke.

Pa prosim ne jemljite to kot kritiko in napad, pač pa nasvet kako naprej na tem forumu in v življenju.

In NE, vse to nima zveze z menoj.

Tebi Primož, pa zahvala za posodobljen forum in trud ter želja, da se vse to razvije v res nekaj najlepšega, ter da bo na forumih več strpnosti in ljubezni prisotne.

LP Roman

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Meni tudi ne kaj preveč, je pa res, da tole še ni dokončna podoba. Edino kar me moti je tole “vidno” nitkanje, ker zasede preveč prostora na strani. Glede tega je bil pa stari forum boljši.

New Report

Close