Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Men se obrne!

Men se obrne!

Po službeni dolžnosti sem videl pogodbo enih slovenskih(podeželskih…al pa niti to ne!!!) zdajšnjih rokerjev.
Meni danko spremeni v komolec to!!!!
Za dve urci spakovanja(saj igrat itak ne znajo!) na odru zahtevajo 800 čukov!!!!
Pa to bi človek še pojedu….sam,da v pogodbo vključijo še catering!Ej šmrkavci!?Pa saj to ni letališče La Guardia v New Yorku!!!!!!!
In da razkrijem zahteve teh glasbenih veleumov,ki jih že takoj za Korenskim sedlom(1m dalje!!!),Hodošem(na sami meji!), itd…NIHČE ne pozna……hočejo(naštevam po spominu):
– 30 pirov,5 litrov vina,čajčke z medom,navadno vodo,mineralno vodo,sokove,ledene čajčke,šnopc……še 10 cm Word teksta……
pa spet: pogostitev za 15 njihovih prijateljev,pa glih en tolk punc,pa……mir v bekstejdžu…pa…….
PIZZDA!!!!!!!!!
A zdej nas pa lahko že vsak,kr je jošk spustu iz ust jebe!!!????
Pismo,da je prehitro krepala Yuga!Jebeš,da je res.Pravzaprav prehitro je kapitalizem pršu.In en par…….ma brez veze!

Moji letniki(rockerji) bodo ta post razumeli…mlajši bodo pa še lahko kak neumesten komentar prpopal..sam……..ne!!!!!!!!!!!!

lubcka ;))ne s ejezit no

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi moj!Pa saj veš…..
😉

vem..vem…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne morem s simboli nečesa pokazat…napisat pa seveda ne upam..;-)

bod priden bod priden ti bom lesnikov dala…haha..no tko nekak..bod priden;))

za koga se te gre??? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ti napišem na mail,če mi ga daš.

New Report

Close