mena – naravna prehranska dopolnila
Vprašanje za mici, 15.10.2023 ob 13:54
Mici656, 15.10.2023 ob 12:57
Jaz sem nekaj časa jemala ašvagando v kapljicah, sam sem bila po njej otopela.
Mislim, da je najboljše, da sama poskusiš, kaj tebi paše. Mi pa zelo pomaga redna rekreacija, pa da “prediham”, ko mi gre na jok.
Za ašvagando sem slišala. Jo pohvalijo, me pa zanima kako si bila otopela? Zaspana?
Sploh ne vem kako naj opišem, preden sem jemala ašvagando so mi misli šibale po možganih, razpoloženje mi je nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Po jemanju pa kot da bi odrezal, sej bi bilo v redu, če bi se počutila dobro, srečno, sam sploh nisem imela nobenih čustev. Ampak kot sem že napisala tako je vplivalo name.
dovolj imam, 15.10.2023 ob 12:44
Teksa, 15.10.2023 ob 10:25
Ma vpisi v google… Imaš menovel, medeks ima nekaj, sanolabor .. vse je na zeliščih. Prijateljica uporablja menovel in je zadovoljna.
Sem zguglala čuda teh dopolnil, guglala tudi tuja, a od nikigar nimam povratne informacije, kaj dejansko pomaga.
Recimo v slovenskih je večkrat hmelj, v tujih, ki jih hvalijo, pa hmelja ni, večinoma je baza rožni koren in še 3-5 drugih travčic.
Poskusiš, škodit ti ne more. V najslabšem primeru ne bodo delovale.
Y0LANDA, 15.10.2023 ob 13:55
Cekin, 14.10.2023 ob 17:24
Yep, menopavza res ni poštena in pravična…ene zdela za crknit , enim ni pa nič…so še pred kratkim pozno rojevale, direkt v menopavzo- vse polne energije in moči , skakljajo po otroških igriščih in se hvalijo kako so super ženske, zmorejo vse vrtčevske in osnovnošolske tekmovalne izzive in pasje procesije, če le katera pojamra…so pa zmerjane z debeluhinjami, lenobami, kavč peglarcami in še kaj…
Tak, da…počakaj zdaj kaj se bo usulo…
Ti si ziher ena od teh, ki jih opisuješ. In tudi dejansko je res kar pišeš, res jem namreč, da imajo težave z meno debele, lunuhinje, piškotožerke, gledalkemehiškihserij, ritokaučpriležnice. Če pri takšni ženski malo pogledaš po kuhinji higieno, je vsepovsod vse zasrano, samo na videz je pospravljeno, običajno te ženske niso zadovoljne v zakonu, dedec je ves čas odsoten, na šihtu, po šihtu na pivu s prijatli, ona pa vse to dopušča, nič ne reče v sebi jo pa grize, samopodoba takšne ženske je nikakrkšna, ena sama beda, otroci tik pred vzletom iz gneza, ali pa so že šli, ona pa ja, kauč, pikoti, solze mehiške………
Resno?! Kakšno zategnjeno razmišljanje!
že ves čas. in kakšna sramota je to za babe da ti mora en moški svetovat kako svojo suho pi..spet spraviti v mokri…položaj. naj ti bo. kupi tole pa prej si na tzej spletni stzrani preberi vse o menopavzi, ker si že zamudila, na tem bi morala delati že 10 let pred menopavzo.