Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MENE DANES…

MENE DANES…

TAK MATRA, DA BI …………………………..

ops…cenzura…razen če mi moja pupi dovoli, da povem….hihiihihi

Kaj pa vas???????????

ENGA VELIKEGA CMOKECA VSEM IN enega nežno mokrega zate, ki si ga sposobna občutiti!!!!!!!!!!!

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem mislila, da boš napisal…………..Mene danes luna nosi…..hi, hi, hi….

pstttttttttttt…..ne upam, saj veš, da se zvezdica takoj na lunco vleže…..

hihiihih

in kako ti občutiš……mislim luno????!

lp

A maš spet polna jajčka frend?
;-))))
Sp

…. morda bi rad čevapčiče valjal?!
Samo vprašam, noooo……

Hej, katero pupi pa ceniš tako visoko, kaj?! Da te na daljavo čuti?! Al’ pa je tista iz sosednje pisarne, ki bo zdaj zdaj pridrvela in, hmmmm, čutila?!?! :-)))

Mene luna nosi, naj še tebe nosi……..oooooooooooooo…….pazi mene luna nosi……

hahhahahahha

ne vem kaj to z mano…….daj povej, a se z leti res zkoz in skoz polnijo….da jih sploh ne moreš več spraznit…………..

uffffffffff…..kaj me še čaka recimo čez kakšnih 20.let…ko bom v najboljši formi za……………… hihihihiih

ej frend……kak si…te še kakšna babnca j…be…..sam povej, ti jo bom pomagal utišat……danes je moj dan…tak mi je lubika rekla, kjer mi je dovoljeno vse…….
SAMO KAJ PA NAJ POČNEM BREZ NJE????????????????SMRK…tega mi pa noče povedati…….

A tud ljubico imaš?
A ni zadost,da te že žena v glavo?
😉
sp

HMMMMMMM kaj pa imajo jajčka z ljubico ????????

JA FREND, KOLKO PA SI PRAVZAPRAV STAR…A TE MORAM ZAČETI VIKATI…….MISLIM, DA BI BILO BOLJ PRIMERNO, DA TE ŠE NAPREJ TIKAM……..KER TOLE TVOJE VPRAŠNJE::::::ALI IMAM LJUBICO?????…ME PA MALO BEGA…….EJ MLADENIČ…..LJUBICA PA POLNA JAJČKA…HEHHEHEHEH MI NE GRE SKUPAJ!!!!!!!!!?????????

upam da si štekal………ker ČE SE TO PRI TEBI DOGAJA…..POTEM ZAMENJAJ LJUBICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa-pa

hehheheh

za valet ste pupe bolj primerne……..

kar pa se piran tiče…..groznoooooooooooooo…kakšen prepih nastaja………..še dobro, da me tolk v hlačah…….

zakaj pa ti ne prideš in….grrrrrrrrrrr……bova videla, koražno zverčko bogo…..

lp

pupi, daj dovoli no, daj naj pokaze da imam jajca in pove…pupi, teb pa enga cmoka na licka, dobra si, da si ga ujela,hihihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehheheh…kaj pa še ne veš o meni….kaj nič ne bereš moje poštice……

saj sem ti govoril, da si ne zatiskaj oči, ko……….hiihihih

pa-pa

ne seri, ti odgriznem…ne pa zatiskam oci, pa berem seveda berem, tako kot ti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

no pa je strast privrela na plano…..

a se te dotaknem…saj veš kak ponoriš potem….ufffffffffffffffffffffffff……….ampak paše pa paše…ena taka vroča……

buci-buc

opa, si pa tko hitr dons, pase, ko me tvoje mocne roke zagrabijo, ko mi tvoje oci govorijo, da si me noro zelis, in potem ta poljub, ko se najine ustnice zdruzijo ja to obema pase in ne delaj se sedaj finega…strast dela svoje;))

vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…..

samo kaj ko si tak nezahtevna….vse se konča pri ……..

JAZ PA RABIM PRAVO ………

lp

ampak učenka pa si taprava, da te zadane……

Kaj rabis ti pravo…ne ti meni tralalal, dobro ves kaj rabis in to vem tudi jaz in vse to imava…

Pridem pod enim pogojem – mero vedno jemljem po kuharju… v tem primeru po tebi, velja?!

:-))))

Končno ena beseda,kr sem jo čakal!
Zamenjaj ljubico!To je tisto!
Vidiš,kako en dec pove lahko v dveh besedah več,kot vse babnice tega foruma v 1000 postih!
lp
Sp

zakaj jih pa potem sam imaš že natančno 5809???
Postov, mislim….

:-)))))))

Zato,ker moram na neumnosti odgovarjat!
;-)))
Sp

A te je morda kdo prosil?!
:-)))

New Report

Close