Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Mene pa zanima kje ste bili vi vsi , ki tako pljuvate čez tita itd, pred 20 leti

Mene pa zanima kje ste bili vi vsi , ki tako pljuvate čez tita itd, pred 20 leti

Če je bilo tole malo zlobno,kako potem zgleda ko si žleht ha,ha.

:)))))))))))))

ti kar,mene ne moti:)))

Uživaj,kjerkoli že si oz.boš.Ti ,iz srca,privoščim.
Procesor je še v garanciji tako,da si ne sme privoščiti
napak.Počiva pa najbolje na kakšnem dobrem žuru.Takrat se tudi
regenerira:)))

Hroščki pa….ja od hudiča so :))))))

Boli kaj, da vam je natresel toliko resnic. Ja težko je prebavit vse, verjamem. Vendar fantje in dekleta, resnično, spopadite se z resnico in ne tiščat glavo v pesek. Za njegovo zveličanje se pa ne bojte. Jezus ga ima definitivno rad. Benafleka, mislim.

Kakšnih resnic njegovih in tvojih,ki so edino prave.
Na večino postov sploh ne odgovarjata ampak,gonita svojo dogmo.
Poste,ki ne poveličujejo cerkev in vama z dokazanimi argumenti razkrivajo drugo resnico zaključita z blodnje ali to je laž,edino vajina resnica je prava.
mina*kogar ima Jezus rad ga kmalu pokliče k sebi.
lp.

Beži, sedaj bi pa še Jezusu rad ukazoval…

In to je vse kar lahko odgovoriš?????

Svetilnik01 ima vsaj JAJCA, napiše tisto kar ve in kar je tudi dejansko prav. Pa še ni strahopetec kot vi, ko se bojite, da ja vas ne bo kdo kaznovalllll npr. Primožžžžžžžž!!!!!
Jaz ga v vsakem primeru podpiram.:)))
lp,

?????!!!!!!! napisal:

> Svetilnik01 ima vsaj JAJCA, napiše tisto kar ve in kar je tudi
> dejansko prav. Pa še ni strahopetec kot vi, ko se bojite, da ja
> vas ne bo kdo kaznovalllll npr. Primožžžžžžžž!!!!!
> Jaz ga v vsakem primeru podpiram.:)))
> lp,

Svetilnik ima jajca… doma v hladilniku… in SAMO to je vredno v odgovor na njegove pisarjenje.
Svetilnik dejansko napiše tisto, kar se mu trenutno posveti (Svetilnik, kako ustrezno ime…), potem pa pobaše svoja jajčka in ga ni več na spregled.

Pa kje si, človek, tukaj blebetajo na račun tvoje provokacije, da je joj… Sploh moram pa tvoje poste vsaj trikrat prebrat, da sploh razumem kaj si hotel slovnično in vsebinsko povedati.

Eh, Primož, kaznuj me… saj ni vredno izgubljati časa s takimi puhlimi debatami.

mml:tukaj se pa popolnoma strinjam!!!!!!!!

mml tukaj sem. od takrat ko sem dal tale post do danes , nisem bil nič tukaj . ker imam veliko dela, nimam časa za na računalnik, samo nujne zadeve ali če je kdaj kaj več časa kot spet sedaj. za razliko od drugih ali mnogih imam veliko dela, ki ga z veseljem delam, saj delam samo zase in tisto kar si želim. vem pa da vas je veliko takih ki ne delajo drugega kot državi škodo in iz kruha drek, in lahko tu gor blebetate vsak dan.

in dodatel za mml če te zanima kakšna jajca imam se lahko zmeniva kje pa se bova zmenila osebno, da ne boš kle gor blebetal kdo se kaj ne upa pa itd.

benaflek ti si eno tako zafrustrirano zavedeno in napumpano belogardistično zmene, da je teško verjeti(celo meni) da taki obstajajo. tako je seveda samo moje mnenje glede na vse kozlarije ki jih pišeš kle gor. in odgovor za mega ne=leta 1988 sem bil že v hotelu palece hotel v italiji za receptorja pri belogardistu levstiku. meni se zdi da ti takrat še iz levga v desnega nisi skakal. in levstek mi je sam priznal, da so bili eni navadni kriminalci, ki so se ksrivali za partizanskimi uniformami in kallai pa pobijali.

Svetilnik01 napisal:

> in dodatel za mml če te zanima kakšna jajca imam se lahko
> zmeniva kje pa se bova zmenila osebno, da ne boš kle gor
> blebetal kdo se kaj ne upa pa itd.

nimam besed

Svetilnik01 napisal:

> benaflek ti si eno tako zafrustrirano zavedeno in napumpano
> belogardistično zmene, da je teško verjeti(celo meni) da taki
> obstajajo. tako je seveda samo moje mnenje glede na vse
> kozlarije ki jih pišeš kle gor. in odgovor za mega ne=leta 1988
> sem bil že v hotelu palece hotel v italiji za receptorja pri
> belogardistu levstiku. meni se zdi da ti takrat še iz levga v
> desnega nisi skakal. in levstek mi je sam priznal, da so bili
> eni navadni kriminalci, ki so se ksrivali za partizanskimi
> uniformami in kallai pa pobijali.

Aham, Svetilnik, kakor razumem (po treh branjih seveda) si tistega čudovitega, demokratičnega in blaginje polnega leta 1988 zapustil državo, kjer sta se cedila med in mleko ter se šel udinjat BELOGARDISTU Vinku Levsteku (ali pa je bil Levstik?) v “fašistično” in protislovensko nastrojeno Italijo?

A SEM JAZ TO PRAV RAZUMEL???

Prosim popravi me, če iz tvojega pisanja nisem izluščil prave informacije.

Ampak, dragi Svetilnik, če je to res, potem sem pa izgubil še zadnje upanje za tvoja jajca… NI JIH…

Mi delamo za državo, za sebe in takšne, kot ste vi, ne blebetamo kar vse počez, ne blatimo in ne žalimo, tako kot vi. Nekateri delamo in živimo od računalništva in računalnikov, skupaj z našimi družinami, z veseljem in z vso odgovornostjo, da lahko tudi taki kot ste Vi po internetu trosite svoje svinjarije.
Neodgovorno in neresno je, da postavite post, po tem pa Vas skoraj cel teden ni pogledat vašega lastnega posta. To kaže na kulturo in zanimanje pod skrajnim nivojem, kar ste že večkrat pokazali.

Eni službenega računalnika ne zlorabljamo za politični čvek. Tudi naše družine ne trpijo zaradi trošenja našega časa pred ekranom. O komunikaciji “mega ne” ni vredno zgubljati besed.

Torej, gremo pripravit kosilo. Smučarji bodo kmalu doma !

No belogardistu Levstiku so sodili okrog sebe je imel pa sebi podobne. (Kot ste vi). Moje znanje prodajam v računalništvu že vse svoje življenje najboljšim ponudnikom. Vrsto let tudi v Kanadi. Med drugim, med leti 1986 do 1993, tako da svojih jajc ne prekladam nikamor, ker jih nimam, morda jajčnike, če hočete.
Leta 1986 so mi pokazali tudi knjigo in vsebino bele knjige, o kateri verjetno Vi spoštovani g. Svetilnik01 itak vse veste, kaj je tam pisalo, o kom je pisalo in kdaj ter kako je prvič prišla v Slovenijo.
Glede mene in načina kako me na forumih okarakterizirate, pa prosim kanček spoštovanja, tudi drugi bi si to pravico lahko izborili, saj pisanje na tak Vaš način ni ničemur podoben. Stvari, ki Vam ležijo na duši se da tudi na bolj kulturen način napisati ali povedati, saj se kaj hitro zgodi, da Vas nihče ne bo bral, ali Vam in morda tudi meni blokiral dostop do teh forumov. Jaz sem na boljšem za razliko od Vas vsaj v tem, da se trudim svoje frustracije, bes itd, kot to Vi imenujete izraziti za spoznanje bolj kulturno.

Pa upam, da Vas ne bomo čakali spet cel teden.
lp
m

mega ne:
Ne ne boš,si se pa razpizdila do onemoglosti (sem se kar malo ustrašil za tvoje zdravje,šalim se)
Sicer ne vem kdo te je tako razkuril mislim pa,da pišem kar strpno no včasih me tudi malo zanese,ampak gledam,da nisem ravno žaljiv.
Da je imel belogardist Levstik okoli sebe take kot sem jaz je pa malo bosa (lahko,da sem narobe razumel)
Moram priznati,da ti kar zavidam tvoje znanje računalništva,saj sam skoraj doktoriram,ko pošljem navaden e-mail.

Pa lep pozdrav.

Evo smučarji so pojedli kosilo in sem spet nazaj, do jutri, ali pa, kakor koli do kdaj.

Ja saj se mi dopade nick “titova mladinka”, kar mi tudi zelo ustreza in pristoja, ampak je zaseden.

Hvala bogu, da imamo tudi take, da delate namesto nas. Sam bolj slabo delate, vsaj jaz od tega nimam nobene koristi.

******Jaz govorim čisto resnico, s katero se ne morete sprijazniti. To se je dejansko zgodilo. Da so škofa Vovka zažgali priča plošča na železniški postaji v Novem Mestu. ******

Ne Benaflek, tudi tokrat si se zlagal, če smo natančni.

Zažgali so samo njegov plašč, škof Vovk pa se je po tem dogodku z vlakom odpeljal nazaj domov. Napadalci so bili na sodišču kaznovani.

Pozabil si tud napisat, da je bil škof namenjen v Stopiče – belogardistični in domobranski kraj, ljudje pa še niso pozabili pokolov, ki so jih zagrešili tamkajšnji domobranci.

Ne vem, na kakšno korist mislite. Davke vseeno redno plačujem, od tega pa imamo, imajo in imate vsi korist.Če pa ste slučajno še v zasluženem pokoju (tega ne vem) pa imate itak korist.

>Zažgali so samo njegov plašč, škof Vovk pa se je po tem dogodku z vlakom odpeljal nazaj domov.

*****Škof Volk pač ni razumel, da je lopov zažgal samo plašč, tako da so ga zdravniki komaj rešili. ******

Niso ga zdravniki komaj rešili (ni bil huje poškodovan) temveč so ga miličniki komaj rešili pred razjarjeno množico, ki še ni pozabila zločinov, ki so jih delali domobranci in belogardisti pod okriljem Cerkve.

Tako se ne dela, tedanja oblast in miličniki so Vovka zaščitili in tudi napadalci so bili poiskani in na sodišču obsojeni. Atentat na Vovka je bilo zadnje, kar bi si tedanja oblast želela. Sem že prej zapisal, samo zdej ne vem ali si namenoma spregledal ali ne.

New Report

Close