Mene pa zanima kje ste bili vi vsi , ki tako pljuvate čez tita itd, pred 20 leti
Ja, tedanja oblast si je tega najmanj želela, še zlasti, ko je še pred protestom iz Vatikana, posredoval tovariš Tito so se marsikateremu politiku tresla kolena.
Škof Vovk je pa imel kar močne opekline in vsa zadeva ni bila prav nedolžna.
Razjarjene množice ni bilo, pač pa nekaj od lokalnih politikov napumpanih in zato korajžnih pijančkov. Od kje ti pa ta podatek, da so domobranci (od nekaterih imenovani tudi belčki) delovali pod okriljem cerkve? To preprosto ni res. Tudi župniki so marsikje sodelovali s partizani. Če pa niso sodelovali v povojnih pobojih zato še niso bili zločinci.
mega ne povedal si tisto kar sem jaz hotel. res ste lahko veseli da živize od računalništva (zame je to kraja in to ni delo ampak je za lenuhe).naj ti še prišepnem da ti zame nikoli nisi delal in nikoli ne boš, če delaš delaš zase in za svoje zedeve. in ker ti niti kdo drug ne dela zame, si lahko dovolim da pišem kar si želim. to je smisel demokracije, vem pa da ste si jo tabeli zamišljali drugače,saj so itak vsi otroci socializma in komunistični pripadniki. te travme pa vem, da vam povzročajo velike probleme in se jih nikoli ne boste rešili. ni dohtarja pa tableta na svetu, ki bi vas pozdravil.ne moreš biti najprej komunist pa pol partijski sekretar pa pol štafetonosec, pa pol mirovnik-leta 1988) pa še prejh brigadir in leta 1992 postati demokrat- pa dobro a je še kdo tok prfukjen da to lahko prečika?
mml ti vse narobe razunmeš oz. zgleda da sploh ne veš kaj govoriš in o čem govoriš. leta 1988 ni bilo več lepega zlatega socializma itd, saj maršala že 8 let ni bilo več in po zaslugi petokolonašev je država razpadala in bila v zadnjih krikih pred klanjem. no ampak to ni bil razlog da sem tja odšel,ti jih niti ne bom navedel, ker te ne brigajo oz. zame si ti nihče in ti zagotovo ne bom pisal teh reči. misli si da sem tja odšel kot vohun da boš lažje spal.in italija takrat ni bila nstrojena proti sloveniji, saj slovenije ni bilo, bila je sfrj. taljani so nam rekli slavi.če še kaj ne razumeš vprašaj če bo čas ti bom odgovoril
Za mega ne : tvoj sestavek: No belogardistu Levstiku so sodili okrog sebe je imel pa sebi podobne. (Kot ste vi). TOLE PA JE BOLJE DA NASLOVIŠ NA TVOJEGA (PREDVIDEVAM) VZORNIKA JJ IN BAVČARJA, SAJ STA BILA V TEH LETIH 1988 STALNA GOSTA NA CORSO ITALIA 63.Levstik mi je večkrat rekel: dej ksrij se zdej, spet gresta una dva , ki bi mi rada denar izcuzala ha ha .toliko o belčkih. Zkaj pa si zapustila kanado če ti je bilo tam tako dobro oz. drugače tam si bila ko je bilo tukaj opasno, ko pa so bile ritke varne pa si se vrnila.toliko v dokaz mojemu postu. zgleda da ste tabeli vsi isti, najprej se skrij in ko bo varno pridi nazaj ožćemat državo.
“Mene pa zanima kje ste bili vi vsi , ki tako pljuvate čez tita itd, pred 20 leti”
je naslov tega posta, ki si ga začel.
Sedaj vsaj vem kje si bil ti pred 20 leti. V Italiji, pri domobrancu Levsteku. Sta se skupaj skrivala pred Janšo in Bavčarjem in pljuvala po komunistih, belogardistih, demokratih… Aj aj aj aj, Svetilnik, prekosil si samega sebe.
Pri 18 letih me je pa res brigalo za politiko in begunce, ki so se pred golim otokom skrivali pri Levstiku.
In sami pišete in priznavate, da ste se skrivali, res ČASTNO DEJANJE. Leta 1986 je bilo morda nevarno za takšne kot ste Vi. Za mene ne, ker je bilo moje delovanje usmerjeno le v študij in delo. In veliko smo za Slovenijo naredili v Kanadi za osamosvojitev. No ko je bilo pa res opasno me pa ni bilo več v Kanadi ampak v Sloveniji, da Vam malo osvežim spomin kaj je bilo leta 1986, kakšen sistem, in kaj se je dogajalo leta 1992 in 1993.
in Svetilnik01 še zapisal:
“zgleda da ste tabeli vsi isti, najprej se skrij in ko bo varno pridi nazaj ožćemat državo.”
Sedaj ste očitno priznali svojo resnico. Dokler je bilo nevarno ste se pri Levstiku skrivali, ko je bilo pa varno ste prišli v Slovenijo, verjetno od nas, ki sedaj služimo denar in plačujemo davke z ničvrednim računalništvom, po vaši razlagi “ZASLUŽENO POKOJNINO”.
P.S. ko Vam bo naslednjič crknil računalnik ali boste v tem v zvezi rabili kakšno pomoč, a Vam bo pomagal Levstik, bližnji picopek ali ničvredni računalničar?
Aja, še jaz naj Vam nekaj prišepnem. Takoj ko pridete na internet pričnete puščati za seboj sledi in prav nobena stvar ne ostane skrita, kot je lahko tedaj, ko ste bili še v Italiji. Vidi se popolnoma vse (BANDA RAČUNALNIČARSKA), nekaj podobnega kot, naj Vam razložim po domače: Sem JANEZ KRANJSKI, na MON-u se skrivam pod psevdonimom Svetilnik01, sem od tam in tam itd. Toliko o “ničvrednih računalničarjih”, ki Vam omogočajo, da svoj prosti čas in pokojnino nekje trošite. Hvala, vsaj nekaj prispevate nam “ničvrednim, lenim računalničarjem”.
Hvala še enkrat, hvala za Vaš prispevek k našemu boljšemu življenju, sicer pa Vam Vaš prispevek preko davkov vrnemo v pokojninsko blagajno. Sicer ste jo skrivaško zaslužili v Italiji, molzete jo pa v Sloveniji tudi od nas ničvrednih računalničarjev.
Res ste prijazni, čeprav tega ne veste. Tudi to Vam je oproščeno, da žalite in grdo govorite po forumu. Denar je pač sveta vladar. Z njim se da kupiti skoraj vse, vsekakor pa pozabiti na grde besede, ki jih nekdo izreče.
Za mega ne:
sama si napisala citiram:Med drugim, med leti 1986 do 1993, tako da svojih jajc ne prekladam nikamor, ker jih nimam, morda jajčnike, če hočete. In spet tvoj citat: No ko je bilo pa res opasno me pa ni bilo več v Kanadi ampak v Sloveniji, da Vam malo osvežim spomin kaj je bilo leta 1986, kakšen sistem, in kaj se je dogajalo leta 1992 in 1993.JAZ ZDEJ NE VEM ALI NE VEŠ KAJ PIŠEŠ ALI LAŽEŠ ALI KAJ?KAJ JE BILO LETA 86?MENI JE BILO SUPER,JAZ NIMAM NOBENIH TRAVM IZ TEGA ČASA-športali smo po cele dneve, se zabavali na slovenskih in jigo plažah,užival sem še zadnje poletje pred prišetkom študija. Torej sama praviš, da te leta 86 do 93 ni bilo tukaj, kaj bi sedaj rada , nagrado za lažnivega kljukca?Spet tvoj citat: Za mene ne, ker je bilo moje delovanje usmerjeno le v študij in delo. In veliko smo za Slovenijo naredili v Kanadi za osamosvojitev. Leta 1986 so mi pokazali tudi knjigo in vsebino bele knjige, in potem praviš, da sta te v teh letih zanimala zgolj študij in delo, torej tvoje izjave so kontradiktorne iz ene v drugo .Avtorja ki se zapleta v toliko laži insinuacij in kontradiktornih izjav pač ni smiselno ,po moji oceni, resno obravnavati.Poleg tega pa mi še podtikaš reči, ki jih nisem nikoli izjavil npr, da sem citiram:In sami pišete in priznavate, da ste se skrivali,
KJE SI PA TO POBRALA?Naj ti povem no kaj sem počel tam, da bo manj travm. Tam sem bil iz užitka in v zabavo, levstik mi je dal zastonj sobo v hotelu, ua lon pa sem malo španciral po recepciji in se zabaval z italijani oz. gosti, lahko ti pokažem še gostilno kjer smo preživljali večere in šlatali italijanke za rit ha ha .Pa piocerijo mal naprej kjer je bilo itak pol slo kelnarjev. In to ni bilo pred 20 leti ampak kasneje.Seveda pa si ti ne moreš privoščiti in vzeti pravice, da mi boš govorila kakšno mnennje naj imam o nekomu ali nečemu. Naj ti povem da imam do danes z računalničarji zgolj slabe izkušnje, popvečini so debilna tesla, ki ne ločijo kabla za elektriko od unga za apc, ki te samo nategujejo , ko pa rabiš garancijsko ukrepanje, ki ti pripada po zakonu(ker kitajski čip šit crkne) pa se poskrijejo kot podgane ali iščejo izgovore kkao da to nje spada v garancijo.Moje mnenje je torej, da je večina teh ljudi nesposobnih lopovov. Če pa ti spadaš med njih pa jaz ne vem, te ne poznam, to se odloči sama al kej rodiš al nič. Če hočeš še pogovor z mano me v prihodnje tikaj ker to je internet, in argumkentiraj zadeve , ne laži itd, ker v nasprotnem ti ne bom več odogvorjal -škoda časa. Če ti jaz napišem da je bil npr JJ brigadir je to resnica in to drži, ne moreš pol ti men pisat da ima sosedov francelj npr eno kurbico ki jo nateguje .brez veze.piši predmetno da ne bodo tvoja pisanja brezpredmetna Pa tudi v prihodnje se vzdrži izjav kot so:Hvala še enkrat, hvala za Vaš prispevek k našemu boljšemu življenju, sicer pa Vam Vaš prispevek preko davkov vrnemo v pokojninsko blagajno. Sicer ste jo skrivaško zaslužili v Italiji, molzete jo pa v Sloveniji tudi od nas ničvrednih računalničarjev. MENI TI NE VRNEŠ NIČ, jaz delam zase, v penziji nisem, torej zame nisi in nikoli ne boš delala, jaz delam zase in za svojo penzijo in nič nisem nobene penzije zaslužil SKRIVAŠKO v italiji.(tam sem se zabaval in nisem delal).Enako pa ti o meni ne veš nič in če je to vse kar premore tvoje rač. znanje, pol lahko sklepam da nimaš pojma. Torej si se vprašala , da je tvoja trditev, ki si jo izpostavila v tem ciatatu neprimerna ali še kaj več-oglej si tvoj prvi stavek, če boš ugotovila kam mewrim