Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mene se ne bat če vas na glas vprašam ali vam dam mislit

Mene se ne bat če vas na glas vprašam ali vam dam mislit

Nekateri opozarjajo,da cepiva lahko povzročijo nepldonost, impotentnost.

Cepiva se najbolj silijo starejšim generacijam, kar seveda, če se logično vprašamo lahko dobimo odgovor, da se impotentnost lahko dobro skrije. Saj pri starejših osebah samo potentnost na višku ravno ni več pričakovati.

Pri mladih pa je to lahko še bolj občutljiva tema, saj, če ima mlad moški, fant probleme s potentnostjo je velika možnost, da bo to prikrival. Moški, če ne zmore” khm… je to lahko hud udarec zanj.

Pri ženski pa je to že od nekdaj v tančico skrivnosti zavito, saj pomanjkanje vzburjenja ali pripravljenosti na khm… , no saj nima veze saj same vedo.

Torej, če dejansko cepiva res vplivajo na ta segment v pomanjkanje je ta segment težje odkrivati in še manj pričakovati v javno in uradno dostopnih ter zapisanih in objavljenih kontraindikacijah,stranskih učinkih po cepljenju.

Edino kar daš ti folku mislit je, da upajo da njihovi froci ne bodo tako retardirani kot si ti 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Hahahaha641, 17.10.2021 ob 21:54

Edino kar daš ti folku mislit je, da upajo da njihovi froci ne bodo tako retardirani kot si ti 😀

Jst vsaj nekaj ti še to ne.

Lahko potrdim za impotentnost. Star sem 45 let, moja partnerka 35. Načrtujeva otroka po treh letih veze. Ampak od maja letos, kar sem se cepil, nisem več taprav. Ne vstane mi, ne zrajca me nič, niti porniči, kaj šele partnerka. Sex mi postaja muka. Imam kolega s podobnimi problemi. Žal, enako od cepljenja dalje. Ne vem, je res krivo cepivo ali je kaj drugega.

New Report

Close