Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek meni

meni

Alo.
Meni pa manjka meni na levi. Res je bil super, zdej je pa spet treba klikat 3000x, da se premikaš po forumih. Ali je kakšna druga bližnjica, ki je jaz ne poznam!?
Drgač pa protestiram proti meniju E-rezervacije oz. vključi zraven tistega, ki je bil prej. res,noooo!

3000krat pa res ni treba :o))
Dvakrat je dovolj: Pogovori (na zgornjem robu, v rumenem “pasu”) in potem izbereš pravi forum. Tudi ostali linki so zraven.

tudi meni je bilo prej bolš, ko so bili meniji na levi strani!

bomo vidl, če bodo naše pritožbe priletele na plodna tla.:)))))))))))

ja sej to kar si opisala majav sem imenovala 3000x. :))

Admin, meni na leviiiiiiiiiiiiii, prosm! RES!

:-)))
Joj, sori! Nisem mislila bit sitna, ampak meni se včasih najbolj očitne stvari uspejo izmuznit. Sem mislila, da obstaja kakšna hudo kunštna varianta.

Men so pa tisti na levi preveč skakal, če sem bila prešlampasta z miško :o)
Bi obdržala to lokacijo, pa menije, ki “padejo dol”.

meniji k padejo dol so kul.

Admin, pa še neki sem opazila. Na prvi strani ni linka do tega foruma (O travel.over.net).

Zadnja sprememba (23-04-04 02:06)

Oj!

Moram rečt,da je bil meni res uporaben, vendar pa iz tehničnega stališča izredno nezaželjen. Kot prvo je bil neugoden za vse tiste uporabnike, ki so imeli slabšo internetno povezavo in se jim je posledično stran nalagala dlje časa, kot drugo je bil narejen v javascriptu, kot tretje pa se mi zdi, da je zasedel kar nekaj prostora, ki sem ga potem nadoknadil s temi e-rezervacijami…

Skratka, bom razmislil, kako bi ga nazaj vključil. Mogoče mal bolj oskubljenega;) Tale forum se pa na prvi strani ne prikazuje več zato, ker je pač mal manj obiskan od ostalih in tudi zasede nekaj prostora. Moramo biti tudi ekonomični in prijazni do uporabnikov, da se jim strani hitreje nalagajo;)

Lp, g

New Report

Close