Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni gre počasi

Meni gre počasi

…pravzaprav vedno bolj hitreje na kurats tisto mijavkanje unih sintetičark v raznoraznih ameriških nadaljevankah in filmih!
Tisti nenaravni glasovi…ma pismo….prepričan sem,da imajo Kirgizi(nje) bolj lepe glasove….da se o nivoju igre niti ne pogovarjam!
Sem mogu napisat,ker mi za ritjo šponajo TV.

BTW: seveda imam pa najraje glasove igralk na XXL, ki pa so itak univerzalni po vsem svetu in pojstlah….
;-)))))))))))))))

edina stvar, ki se mi trenutno zdi od nadaljevank zanimiva, je tale francoska, o zdravniku, ki dleuje dokaj normalno, ni ameriško popoln, ampak ga cvčasih tudi kaj posvira.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jsr pa sploh in oh obožujem Raymonda! Tko kot se jst zraven nasmejim….ej….!!!:)))

francozi(nje) so pa itak zakon!

Kdo je pa ta?
Enga Raimondota od enih 80 let vlačjo na eni italijanski privatni postaji…sam ti ziher na kakega brezjačnika prisegaš?
😉

kak mora bit šele fajn, če ti francoz govori, da te ma rad:-))
to bi enkrat rada slišala na lastna ušesa:-))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hehe…..Reymond…je tak dedc kot večina vas…..
En čist kratek dogodek…hehe….
Z ženo se vsedeta pred Tv…da pogledata video kaseto poročnega obreda….in onadva tko muckasta na zofi…mine par minut…gledata…..in ke naenkrat ….namesto poroke…evo na kaseti….finale ameriškega nogometa……:)))

A se zadovoljiš tud s takim,ki francosko govori?
😉

Ehhhhhhhhhhhhhhh….sem mislu,da je že kak XXL!
🙁

seveda.
pa da zna povedat to, kar bi jaz rada slišala:-)))))

Evo me!
🙂

Hehe….Steph…..sej ….če ga pa ne bi razumela….bi ti pa tko sprot vse nazorno z rokami pokazal.))))

Je suis seulement un petit Sp!Je parle aussi un peut francais, ma maintenant il est tres important, que j’aime …..c’est mon beaucoup chause interesant!!!
;-)))

Mi nč ne nuca…..ker ne slišm….pa rok ne čutm zraven….tko da….ni tapravga efekta!
🙂

Vklopi video in avdio….saj ene funkcije tu tud to omogočijo.
😉

Ma….kokr je vmes šajba…..tud video ne pomaga!
🙂

aha
znaš francosko?

ne več….:-((((

ahhhhhhhh.

zaradi mene se ga pa tudi ne bi šel učit, ane?!
:-)))

zarad tebe ziher ne…zarad moje službe pa gotovo!
🙂

zdej sem šele vidla, da si mi nekej napisala.
sploh ne znam teha foruma brat.
tko počas mi gre:-(

moških sem vajena:-))
doma smo ble sicer same sestre, mam pa zato moža pa sinove, pa sodelavce.-))
tko da sem strenirana:-)))

eh, jest sn pa mislila, da mi pihaš na dušo, eh.
zdej se pa še francosko ne bi šel učit zarad mene:-(((
eh
eh

Ha.Ha.ha!
Bi mogla voice slišat zdej!
:-))))))))))))))))))))))

Hehe….pr nas moških kolk hočeš….v naši hiši edina ženska…..:))
Pa brata…..in same bratrance….:)))

Jst pa nism pogledala kam pišem….ker vaju ne sledim dobr….moram za sina neki priprav za v šolo…pa po netu zraven skačem.))

lp

Da je men takšnega…..ki špansko obvlada…..hehe…pa brez šajbe..))

lp

New Report

Close