Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni je DOLGCAJT!!!!!!

Meni je DOLGCAJT!!!!!!

Po ne vem kolkem cajtu sem spet malo sam doma….pa mi je že dolgcajt!
Klapa….pridite zvečer k meni žurat!
😉

Ti…………………..ma kaj je šla žena na dopust???

Ja…za en par dni!Pa otroka tudi.Sam s Franjotom sva ostala…pa še on kar mrkne,ko mu dam jest…:-(((((
Bejbe!!!Kje ste!!???????
😉

A tudi pri Soči je “suša”??? Ni več nobene šjore na spregled?? Jaz tudi če se ti pridem kazat……………razen zaobljenega trebuščka in ritke….ne bi imel kaj za gledat:)))))))))))))))))):

Ni suše…sam časa nimam preveč za dol hodit.
Pri meni pa bi imela kaj za videt…no ja,nago rit in prijatelja…;-)

Hja no……….sej glede na to, da je taka vročina, bi tudi jaz vrgla tisto zadnjo cunjico s sebe…pa bi tudi ti mojo ritko videl:)))))))))))

Sem bil zdaj malo…ne ravno dol pri Soči,ker bom moral kmal v službo….ampak je NEZNOSNO!!!! To kar puhti!
Moram še hlače slečt zdej tu pred PC-jem,ker imam vse mokre od švica!

ufa!!!!! Da mi je dano biti zdaj muha na zidu:))))))))

bi te ubil!Muhe sovražim!
Namig:instaliraj MSN…pa če bom posebej dobre volje,ti webcam priklopim,hihihihi….
;-))))

Pa sej tudi jaz muhe sovražim………………….

Ampak……….da bi tebe brez hlačk vidla…..hi, hi, hi:)))))))))))

Poglej v ladlc!
Pa ne se troštat preveč…..za zdaj!
;-)))))))

Ti, ti, moj lump……………sej veš, da te ne bi pozabila…………………:)))) Ne, tvojih učk, pa že ne…………..

Okej pridem..haahah…kdaj pa;))???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Včeraj!!!!!
;-))))

Reva…si se usral…aaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Je že pojutrišnjem….pa te še ni!
Ne vem,koga je kakat prijelo!
😉

mene..že ne..saj sem tam..me ne cutis…ma ne..noooo…taka miska pa spet nisem..hihihihihi

Ne čutim nič!Še tam,kjer sem te prej videl…te ni več!
;-(

New Report

Close