Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Meni je pa Ana Soklič prav fajn

Meni je pa Ana Soklič prav fajn

Pa ne mislim samo na petje. Tudi karakterno, pa sem sama čisto drug tip človeka. Ženska se zna postavit zase, in ni ovca.
Mogoče tudi zato ni uspela, ker s kom ni hotela v posteljo…….

a dej, dej…..

Primitivni komentar…
V službi in v partnerskem odnosu se je tud kdaj treba postavit zase ampak bistven podatek je, na kakšen način….in Ančka ima napačnega, ker je deep down en zamotan klobčič, ki ga še sama ne zna razplest……

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa saj ok, da vam je Ana všeč, nam pač ni. Zakaj posiljujete toliko z njo?

Pa saj vem je menda logično, da imamo ljudje različne okuse??!!!?? Nisem še prebrala enega posta, kjer bi fani Demetre, Alme in ostalih tako posiljeval s svojimi favoriti, kot to delate z Ano.

Isti težaki, kot Ana!

Ista scena, kot par mesecev nazaj z Vesno! Dajte se umirit malo in pustite ljudem dihat “po svoje”!

Ker je NE GLEDE NA OKUS izjemna pevka, daaaaaaleč najboljša na x factorju. In ker je grozno kako malo Slovencev to sploh opazi in sliši. In ker pevka, ki je najmanj 3 x boljša od ostalih, ne bi smela ven iz showa, kjer ostajajo razglašeni In&out in šlager terasni pjevač Jahn. Tuki neki ne štima. Pa ne glede na to, da ima karakter težak k svina.

Koga pa posiljujem? Samo podala sem svoje mnenje. Ne skočit kot ris takoj, ko ti kaj napisanega ni všeč.

Meni pa ni prav nič všeč, ne ona, še manj pa njen glas.

Meni ona sicer ni slaba, je pa res, da nima širine. Vse pesmi odpoje po istem kopitu, na enak način. Je sicer dobra, je pa daleč od najboljše.

Koga pa posiljujem? Samo podala sem svoje mnenje. Ne skočit kot ris takoj, ko ti kaj napisanega ni všeč.[/quote]

Ja potem pa samo še pritožba na POP TV, da nekaj ne delajo ok!!!?? Ker v drugih državah do takih “odstopanj” ne prihaja.

Koga pa posiljujem? Samo podala sem svoje mnenje. Ne skočit kot ris takoj, ko ti kaj napisanega ni všeč.[/quote]

Lubica draga, noben ne skače v luft, z izjemo Anini privrženci, pa si lahko še tako zatiskaš oči.

Glje, mene ne boš sprovocirala, ker jaz se s takimi negativci ne spuščam v debate. Papa.

Ker je NE GLEDE NA OKUS izjemna pevka, daaaaaaleč najboljša na x factorju. In ker je grozno kako malo Slovencev to sploh opazi in sliši. In ker pevka, ki je najmanj 3 x boljša od ostalih, ne bi smela ven iz showa, kjer ostajajo razglašeni In&out in šlager terasni pjevač Jahn. Tuki neki ne štima. Pa ne glede na to, da ima karakter težak k svina.[/quote]

ok mene pa samo nekaj zanima – punca je bila v tujini…imela podpisano pogodbo, ok če se z eno založbo izteče, bi se verjetno pulili zanji, če je tako super in sploh nad vsemi – glede na to,d a so jo imeli možnost slišazi na trgu…me zanima zakaj se to ni zgodilo…je bila pri nas že na emi – so jo slišali založniki tudi in trg pa ni bilo nekega odziva – se samo sprašujem zakaj ne – če je tako edinstvena in ji nihče ne seže do njene kakovosti…za take bi se valjda ja pulili…doma in v tujini…

jaz sama v njenem glasu nisem zaznala takšnih nekih groznih presežkov – ima neke specifične barve glas, sicer lepo poje, vendar se mi ne zdi nič posebnega…kot jaz poslušam in slišim imajo alma, pa ajda in demetra npr. precej širši razpon in meni vsaj lepšo intonacijo, znajo podati več ženstvenosti, kot neke mehkobe v muziko z glasom…vsaj tako jaz mislim

Ana ima res poseben glas, ampak za uspeh pa to ni dovolj. Moraš biti tudi iz pravega testa in ne non-stop grist tistih, ki ti hočejo samo pomagat. Je prišla daleč, zdaj pa je tudi prav, da gre.

Prav si ji odgovorila, kaj briga koga kdo nam je všeč, še enkrat povdarjam, da je Ana odlična…zdaj bo pa spet skočla…

Meni ni bila niti malo všeč, prav veseli smo bili vsi, ko jo je Uranjek izločil, končno je povedal nekaj pametnega in res jo je zabil do konca. Kaj pa si misli afna, da se bo s vsakim kregala, preklinjala sredi vaj? Kdo pa je ona? Jadranko je preslepila s tem, da se je nonstop cmerila in se ji je do konca zasmilila, samo tako je prilezla tako daleč. Meni je dosti bolj žal Gašperja.

In kaj je posebnga v njenem glasu? Neko težko brundanje, ko ona poje, se zdi, da bo dušo spustila, ker se tako matra, nobene sproščenosti, nobenega uživanja, nič. Težek glas, težko petje in še bolj težek karakter te zamorjene in zafrustrirane ženske.

Daleč, daleč najboljša pevka poslušala bi jo lahko ves večer.
Uranjek ji je naredil življenjsko krivico!

… če je tako dobra, čudovita, odlična pevka, bo že uspela… z x faktorjem ali brez.

Poglej kdo se oglaša in označuje ljudi za zamorjene in zafrustrirane. Dalia, a gremo malček tvoje poste brat? Glej da te ne udari nazaj še močneje…….

Ona se je močno popravila.

takrat 8 let nazaj je kazala ful težek karakter, ki ga zdaj skriva.
ali pa je postala bolj mila, ker je dobila tipa, ki ga takrat ni imela.

Sigurno je postala bolj ženstvena, odkar je spoznala kvalitetni spolni odnos.

Glas ima na čase prav čudno nizek, karakter se ne spreminja, Jezus Kristus paše v cerkev, ne na oder, simpatična ni in tudi oder ji ni prav naklonjen.
Daleč od naše žlahtne pevke , lepotice in ženske, ki se zna na odru obnašati, peti in prelepo obleči – Darje Švajger.

New Report

Close