Meni je pa Ana Soklič prav fajn
Primitivni komentar…
V službi in v partnerskem odnosu se je tud kdaj treba postavit zase ampak bistven podatek je, na kakšen način….in Ančka ima napačnega, ker je deep down en zamotan klobčič, ki ga še sama ne zna razplest……
Pa saj ok, da vam je Ana všeč, nam pač ni. Zakaj posiljujete toliko z njo?
Pa saj vem je menda logično, da imamo ljudje različne okuse??!!!?? Nisem še prebrala enega posta, kjer bi fani Demetre, Alme in ostalih tako posiljeval s svojimi favoriti, kot to delate z Ano.
Isti težaki, kot Ana!
Ista scena, kot par mesecev nazaj z Vesno! Dajte se umirit malo in pustite ljudem dihat “po svoje”!
Ker je NE GLEDE NA OKUS izjemna pevka, daaaaaaleč najboljša na x factorju. In ker je grozno kako malo Slovencev to sploh opazi in sliši. In ker pevka, ki je najmanj 3 x boljša od ostalih, ne bi smela ven iz showa, kjer ostajajo razglašeni In&out in šlager terasni pjevač Jahn. Tuki neki ne štima. Pa ne glede na to, da ima karakter težak k svina.
Ker je NE GLEDE NA OKUS izjemna pevka, daaaaaaleč najboljša na x factorju. In ker je grozno kako malo Slovencev to sploh opazi in sliši. In ker pevka, ki je najmanj 3 x boljša od ostalih, ne bi smela ven iz showa, kjer ostajajo razglašeni In&out in šlager terasni pjevač Jahn. Tuki neki ne štima. Pa ne glede na to, da ima karakter težak k svina.[/quote]
ok mene pa samo nekaj zanima – punca je bila v tujini…imela podpisano pogodbo, ok če se z eno založbo izteče, bi se verjetno pulili zanji, če je tako super in sploh nad vsemi – glede na to,d a so jo imeli možnost slišazi na trgu…me zanima zakaj se to ni zgodilo…je bila pri nas že na emi – so jo slišali založniki tudi in trg pa ni bilo nekega odziva – se samo sprašujem zakaj ne – če je tako edinstvena in ji nihče ne seže do njene kakovosti…za take bi se valjda ja pulili…doma in v tujini…
jaz sama v njenem glasu nisem zaznala takšnih nekih groznih presežkov – ima neke specifične barve glas, sicer lepo poje, vendar se mi ne zdi nič posebnega…kot jaz poslušam in slišim imajo alma, pa ajda in demetra npr. precej širši razpon in meni vsaj lepšo intonacijo, znajo podati več ženstvenosti, kot neke mehkobe v muziko z glasom…vsaj tako jaz mislim
Meni ni bila niti malo všeč, prav veseli smo bili vsi, ko jo je Uranjek izločil, končno je povedal nekaj pametnega in res jo je zabil do konca. Kaj pa si misli afna, da se bo s vsakim kregala, preklinjala sredi vaj? Kdo pa je ona? Jadranko je preslepila s tem, da se je nonstop cmerila in se ji je do konca zasmilila, samo tako je prilezla tako daleč. Meni je dosti bolj žal Gašperja.
In kaj je posebnga v njenem glasu? Neko težko brundanje, ko ona poje, se zdi, da bo dušo spustila, ker se tako matra, nobene sproščenosti, nobenega uživanja, nič. Težek glas, težko petje in še bolj težek karakter te zamorjene in zafrustrirane ženske.