Meni je pa naš premier prav grd
Anonimnnn, 14.01.2023 ob 22:53
Ucas, 14.01.2023 ob 22:19
Ucas, 14.01.2023 ob 22:17
Anonimno877, 14.01.2023 ob 21:44
Bo drzalo, 13.01.2023 ob 21:55
Pahor je okoli 194 cm, Golob ene 10 cm manj.. Tako da ni malo.. Tina Gaber pa 179 cm.
To pa ne bo držalo več kot 176cm nima, je slikan zraven Macrona na Eu vrhu pa za Macrona se ve uradno koliko je velik tam 176cm Golob pa je malo manjši od njega oz tm, tm on nikakor nima 184.
Golob ima približno 170 cm, mogoče max 172 cm. Je isto velik kot Fajon, pa ostale ženske. Od Mesca je občutno nižji, Mesec ima 180 . Od Plenkovica je nižji 20 cm, Plenkovic ima 190 cm pa je ogromen moski. Večji od večine.
Sem preverila na netu, Macron ima 173 cm, Golob je malo manjsi
Ne Macron je 176cm in Golob nima manj sploh pa ne 170cm tok mali pa spet ni, če imajo vse ministre petke pa so velike kot on in Bratuškova, Urška it niso male ženske pa še zadnjič so stali na uni tiskovki en zraven drugega on, Zoki, Loredan pa so usi približno enako veliki Zoki pa sto posto nima 170 ga vidim večkrat v Lj isto Loredan ni tako mejhn. Golob vam zgleda mogoče 170, ker je presuh.
Daj imej cohones, pa piši v urad predsednika vlade, naj ti odgovorijo, koliko je dejansko visok v cm, ne njegova vojaška mera, izmerjena pred 35imi leti
Ja presuh je res, ker je vegan v to ga je pa sigurno uvedla Tina Gaber, ki je strastna veganka in že obleka štrli od njega, če bo še tako nadaljeval se bo kmalu zgubil v njej ampak to je verjetno pogoj, da jo ma, da ne sme smrdeti po mesu, veganom namreč drugi ljudje, ki jejo meso smrdijo po mesu mi je že več znank vegank tako povedalo.
Tunc, 13.01.2023 ob 14:53
Tako navdušenje s strani žensk ko je Golob nastopil vlado. Ampak meni je pa prav grd, neurejen deluje, zelo zguban,, da ne govorim njegova hoja, OMG, totalno nemoska, kar malo poskakuje, prav čudno hodi. Pa tudi majhen je. Zadnjič je bil poleg Janković, pa je bil Zoki pravi dec napram njemu .
Ni on nič grd. Srček je. Skrbi za naše zdravje. Meso ni tak nujno za zdravje. Zrihtal bo zdravstvo u nulo, za vse. Nujno bi moral tudi prepovedati kajenje v blokih. To je nezdravo, škodlivo je za vse, poleg tega prepovedati v blokih mačke, to poleg cigaretnega dima smrdi daleč okoli in je škodljivo zdravju. Zaradi tega se susedi kregajo,upliva na psiho.
atikin, 14.01.2023 ob 22:50
seriously, 14.01.2023 ob 22:45
atikin, 14.01.2023 ob 22:19
seriously, 14.01.2023 ob 22:09
atikin, 14.01.2023 ob 18:11
Anonimno 2054, 14.01.2023 ob 09:16
Kaj ima veze kako kater politik izgleda? Pri tej funkciji je precej bolj pomembno vse drugo.
Izgled ocenjuješ pa na tekmovanjubza miss/mistra, ko se ljudje izpostavijo v prvi vrsti zaradi te lastnosti.
Lepo te prosim…
Pošten in moralen visoko kotirajoči politik neke države mora imeti pokončen stav, dostojanstveno držo, seveda tudi nek izgled in pojavnost v javnosti, saj zastopa svojo državo.
Še en primer Plenkovića, kot pokončnega in “all in one good package” politika, v primerjavi z JJ – jem. Presodite pa sami, kdo je v triu Plenković-Golob-Janković dober politik, tudi glede na pojavnost in držo v javnosti
“Lepo te prosim…
Pošten in moralen visoko kotirajoči politik neke države mora imeti pokončen stav, dostojanstveno držo, seveda tudi nek izgled in pojavnost v javnosti, saj zastopa svojo državo.”
Saj se hecaš, upam…ker če imate taki volilno pravico, se nam slabo piše
Ga. Ksenija Benedetti ti bo enako povedala…
Kaj mi bo povedala? Da je telesna višina merilo za to, kakšen je človek? Saj niste normalni, večina komentatorjev. Žalostno.
kaj se psravljađ na moje komentarje ? Ordered ?
Kaj ti bpo povedala, točno tako, kot je zapisano, citiram ponovno:
“Pošten in moralen visoko kotirajoči politik neke države mora imeti pokončen stav, dostojanstveno držo, seveda tudi nek izgled in pojavnost v javnosti, saj zastopa svojo državo.”
Vse to še velja, poleg protokolarnega in retoričnega nastopanja v javnosti.
Kaj? Ne razumem, malo si se zatipkal-a. Izjavo Benedettijeve pa čisto narobe razumeš. Ne nanaša se na človekovo telesno višino. Jaoooo, resno taki ljudje volite? In to na podlagi višine?
atikin, 13.01.2023 ob 21:53
Poznam, 13.01.2023 ob 21:44
- Robi je sošolec od mojega bivšega.. Ni nizek ampak visok blizu 190 cm.. Moj je 194cm,on 5 cm manjši. Janković je blizu 180 cm se srečamo vsakdan.
Dej ne nakladaj: poglej priloženo sliko
A po tvoje nosita potem Uršula in Tanja zgoraj 25 cm petke?
A je Klakočarjeva potem s petkami 2.00 m? na spodnji sliki
G Golob je Napoleonove višine.
Uršula je skoraj brez petk (navadno), Fajnon nosi zelo visoke, Urška pa tudi kar precej. Golob ni prav velik. Od oka tako 175cm.