MENI JE PA SEBA CAVAZZA TKO HOT…
Men gredo pa take tečne babe na jetra, kot si ti, splloh ne doemejo fore samo težijo, če pa bi ti Cavazza rekel samo dober dan, ali pa Lado ali pa Genij Jure, bi pa še pol leta samo o tem govorila! Da ne rečem, da pol lepa sploh spala ne bi, če bi ti Cavazza zmed prsti posesal olivo.
Men so fantje super, ker brez njih sploh nevem kako bi zlikala žehto, ki se nabere v nedeljo. Če pa kaj ostane si pa prišpram za Dr. Houseja v torek.
To je pa tudi vse, kar gledam po tvju.
Ampak ne sekiraj se, ti kar naprej svojo Lady pa Anjo beri pa Mariota glej, pa boš dobila vse nujnopotrebne informacije za življenje…
hehehehehe….nekatere pač ne kapirate več pointa oddaj in vam niso več zanimive, ker ste tipične Slovenke…..
Očitno pa je, da tudi ne veste, da obstaja več vrst fetišev, kot pa samo npr. na čevlje ali pa cunje kar je tako tipično Slovensko Nekaterim so fetiš stopala in prsti na nogah, nekateri uživajo ko jedo s telesa svojega partnerja zalogajčke hrane…..Potem se pa sprašujete zakaj so slovenski zakoni tako suhoparni in enolični in zakaj jih gre zaradi zdolgočasenosti toliko narazen….Zato, ker partnerji ne znajo vnesti v svojo zvezo nikakršnih popestritev in živijo po nekih “predpisanih” zapovedih.
Meni je bila pa včerajšnja oddaja prav dobra. Bistveno boljša, kot morda vzporedna oddaja z Mariem na TVS1, ki je narejena za tipične Slovence in razumljiva vsem tipičnim Slovencem…..
Pa nimam nič proti Slovencem – sem tudi sama Slovenka, ampak netipična.
Glede Sebastjana pa: jasno, da je magnet za ženske in se tega tudi zelo dobro zaveda; to pa zato, ker ima slavnega očeta, ker je njegova vizuelna kopija, ker je igralec. Igralci pa so ljudje, ki dostikrat igrajo tudi v realnem življenju in jim to presneto dobro uspeva in ki živijo v nekem svojem svetu. Priznam, da sama v življenju nebi želela biti življenska sopotnica igralca, ker je življenje z njimi zelo nerealno, ker dostikrat živijo po vzorcu likov, ki jih upodabljajo in živijo v nekem svojem svetu, ki se morda v trenutku neuspeha v karieri dostikrat konča depresivno z utapljanjem v omamnih substancah in sedativih. Vem pa zato, ker je moja dobra prijateljica (bivša) partnerica igralca.
Mislila da bo govora o sexy cavazzi, potem pa samo premetavanje in pametovanje. Nisem gledala tvja, tako da ne vem kako je to zgledalo.
ampak me je kar mal zaskominala avtorica, s tistim, da si je predstavljala cavazzo kako ji šepeta nekaj na ušesa…hmmmmmmm, jaz bi tudi, sam da ne zgledam tko dobr k njegova tina, pa vseen, ha ha ha, sanjam pa lahko, a ne?
po moje je ful dober, dober…………hmmmmmmm, wau, sm čist paf!
Ne vem tale Sebi ni tko hud. Je moj možek boljši. Čeprav mpj povsod pušča svoje usrane štunfe. Ampak imam pa BOLJŠE IN LEPŠE ZOBE kot Tina. Pa me verjetno ne bodo povabil na tv.
Sem gledala oddajo od začetka ampak potem sem zaspala (ha ha verjetno od napetosti), nisem videla motorja ker sem bila takrat v MIŽALAH.