Meni je vseeno za nadlegovane babe
Zakaj bi mene to zanimalo. Njih tud ne zanimajo moji problemi. Beden šiht, osamljenost, nič seksa. Vse one se itak afnajo, kako bi uspešne, visoke, črne, samozavestne. Jaz nisem nič od tega, za babe se v bistvu neviden že celo življenje.A veste, da se včasih privoščljivo režim, ko slišim, da je kako v službi šef neprimerno šlatal. Si mislim, tu imate krule, te vaše sposobne samozavestne. Ena zelo postavna mi je tud že razlagala, da jo baje zdravnik nadlegoval ob pregledu. Jaz sem se pa sam v sebi režal, zraven pa delal kakor resno faco. Tistih grdih pa itak noben ne šlata. tako da, za nadlegovane je v bistvu kompliment, da jih kdo nadleguje. tako jaz gledam na to. Kaj se bom jaz nekaj za ženske interese izpostavljal in jih branil. Kot da te ženske zanimajo moji interesi.
lulček se izpoveduje, 26.12.2024 ob 17:26
No kaj je, bete, game, nezanimivi dedci, nekarieristni, plešasti, debeli, premalo ambiciozni, v očeh bab grdi, nezanimivi, na tinderju neprivlačni. Povejte po pravici, boste branili neznano lepo žensko, ki jo trije Maročani napadejo? Jaz se ne bi izpostavljal.
Eh, ti si primerek instant šleve.
Trije za pretepst so ti preveč, kajne? Najbrž tudi eden… hja, take fantke imamo…
Povej- pričakuješ slučajno, da mimoidoča ženska tebe brani pred napadalci?
Bilo bi praktično, da se označiš, da si s foruma. Druge bi jaz gotovo branila, tebe pa res ne.