meni ni nič jasno
Rok895, 03.01.2023 ob 15:07
Poznam to, to so ničvredne keš p.., ki samo izkoristijo,dokler se da, potem pa presedlajo na drugega. Takih danes polno lazi po svetu. Manipulativne ku..e.
Rok 895 in ostali soncki… naj vas razsvetlim, da se zenske ne razidemo s tipi samo zato, ker imate premalo denarja. Cd je bila dilgo z njim, to ze ni razlog, ker deugace ga sploh nebi vzela. So tudi druge opcije, ves? Ji ne daje notranjrga miru, varnosti, topline, hodi na pir vsak vecer s kolegi, ne zna niti stroja vklopit, kaj sele kaj pomagat v gospodinjstvu, igrice igra ure dnevno, lezi na kavcu cele dneve in nebi pocel nobene aktivnosti, njegova mama se mesa in gusi, z ust mu smrdi, sex ni dober, higiena slaba…. In to je samo nekaj legit razlogov! Tak da nehaj/te se tolazit, da se vas navelicajo IZKLJUCNO, ker nimate dovolj kesa! Tako vidis ze na dalec, ker so ze po izgledu enake, kaj sele po drugih karakteristikah, ki se izkazejo ze v prvem tednu. Ce ti ni jasno, lahko tudi te nastejem, da bos znal v prihodnje izbirat. Ok? Ni samo kes! Malo se zazrite v sebe. Se pa tudi zgodi, da je srecala koga, ki jo je zmesal! Tudi nebi, ce bi doma stimalo. Nic ne mores
Egoisticna, ker vse gledas zgolj enostransko (torej kako je tebi hudo, ker si je ona “drznila” TEBE odjebat?). Hja, verjamem da ti ni lahko, sem pa zagotov da je ona dozivljala kar ti dozivljas sedaj ves ta cas ko sta bila skupaj. Si hodil zurat vsaka dva dni, medtem ko te je ona pridno cakala doma? Je stregla pred in za tvojo ritjo in hodila zraven tudi v sluzbo/solo? Je konec dneva bila izmozgana od dela in psihicnih skrbi ki si ji jih morebiti povzrocil? Je dala nate vec kakor na svoj videz in si si ti potuhnjeno ogledoval druge, namesto da bi ji pomagal, da bi vec casa lahko namenila sebi in se uredila? Jaa, dragi moj, pri taksnem obnasanju ti povem, da te je prebolela ze ko sta bila skupaj in edino pravilno je storila, nasel se bo nekdo, ki ji bo nudil vse cesar ji ti nisi (se pravi respect, varnost, mir, cenil jo bo…). NAPISI TUDI KAJ SI JI SLABEGA TI STORIL, CE ZE ISCES TUKAJ PO MONU FOLK KI TI BO NA DUSO PIHAL IN REKEL KK SI BOGI.