Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Meni se prešteva

Meni se prešteva

Vaša leta me zanimajo. Dopolnil 32.

(ondi dušo, tvojih 19 me ne zanima. preskoči tale topic.)

Imej svoje veselje.

Diskretni dober dan.
Sva imela midva danes enake sanje? Veš, da sem tudi jaz že razmišljala, da bi odprla post s to temo. Pa si me prehitel.
30 se bliža.
lep dan.

Sedaj boš pa spoštovane ženske po letih spraševal…Ajajaj,to se vendar ne sprašuje.:-)))) Ti pa si alergičen name,očitno:-)))

Jih nikoli nisem skrivala.

Mmmmmmmm. Mnjam.

Zakaj bi jih ,saj si v super aktivnih letih.

Kaj si limono pojedel?

Dovolj, da lahko počnem packaste stvari, pa vendar že toliko, da se imam že za dokaj zrelo. Pa kljub vsemu še vedno otročja na trenutke. Toliko, da se dobro počutim v svoji koži, ampak verjetno še ne v najlepših letih.:)) Dovolj, da vem kaj hočem in kaj je dobro zame. Toliko, da sem (še) zanimiva za več generacij, a mene zanimajo samo starejše. Se mi zdi, da jih imam za svoja leta ravno prav.:)))
Ah diskretni, nočem skrivati svojih let iz takega razloga kot jih navadno ženske skrivajo, ampak kakšna stvar pa res lahko ostane skrita. Sploh, če že veste kakšne so naše lulike, joškice in ritke,…..
cmok

Kaj se pa oblizuješ?:)))

Najlepše so okoli 40. Te okoli 30 so pa mnjami.

Odlično Majči:-)..Diskretni očitno rad provocira…Meni je “določil 19 let:-))))Kako je mimo udaril:-)))

Zate ja ,ata.

Si ti neki jugoslav?Ne znaš dobro Slo,da te opozorim.

No, potem sem blizu njami, če ti je to dovolj točen podatek.:)))

Veš srce, takega gobezdala tukaj še ni bilo. Kok jih maš? 36. Terminologija, vsebina, taktnost, … in še bi lahko našteval pa ravno pri 19.ih.
Zato pravim, da preskočiš topic. V bistvu … Glej. Tukaj bo enako kot drugod. Kratkega veka vse skupaj. Moraš bit spoštljiv, se ne vsajat k vsakem vpisu, komentirat moških. To še najmanj. Ni to dobro srce. Ne priliči to 35+ letniku. Bolj takten moraš bit. Ne slinav. Jaz, mladič pri 32 ti moram to pravit. A ni to hudo?

Evo. Samo poglej kake pišeš…

Kaj si ti neki šerif,da boš govoril meni kako naj pišem in komu naj odgovarjam?Svoboda pisanja in govora.Daj malo manj pridigaj.Velja?

Kaj te briga za mene.Sebe poglej.

Ni v moji navadi, da se vmešavam, ampak Ondi….sorry nimam več besed.

Kaj je srce,zopet je on začel pisati žaljivke.Bodimo razumni in realni.

Malo bolj si preberi na začetku.Nisem noben 19letnik in ne dušo,pa srce,pa druge njegove provokacije.Zmeraj on začne s primitivnimi forami in žaljivkami.In zate sem jaz vedno kriv…Srce ,ne razumem te.

Ojebelacesta…. se moram malo zamislit nad tole tvojo klasifikacijo…..
Predvsem pa moram tole MOŽU POKAZAT!!!!!!!!!! Ker jih nimam več 20, no, zato….
Sem pa “bolj mnjami” kot ti, ja…. to pa definitivno…. bom prej “najlepša” kot ti!!!!!
Ma kaj zdaj klobasam….. si mi pihnil na dušco s temle topicom….

Olala, generacijo moja…-;)))

Kako bi pa opredelil une vmes? Al si ekstremist?:)))

New Report

Close