Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni so pa debeli moški fuj

Meni so pa debeli moški fuj

Moški (ali ženska),ki se zaveda svoje lepote in mu(ji)to stopi v glavo ni in nebo nikoli priljubljena ali ljubljena.To sm že doživela pri prijateljici je ženska taka da vskmu glavo zmeša,res lepa kamr jo pogledaš in je še zmer samska kljub zanimanju za moške.To ti da vedeti???!!

kot bi opisovala mene. A si ti mogoče jaz??? ))))))))))))))))) hahaha

Kaj ima to zveze z debelimi moškimi? A misliš, da pa taki moški ne morejo biti pretirano samozavestni?
Aja, glede te tvoje prijateljica, mi pa da misliti to, da ji pač noben do sedaj ni sedel ali pa da ji enostavno paše biti samska.

Očitno imaš drugačne izkušnje kot jaz, kaj čmo. Skratka, dolžina in debelina “oneta” ni nujno povezana s suhostjo/debelostjo moškega. Tudi preverjeno 🙂

Moj 198, jaz 170. V postelji pa se vse zgliha..))))))))))))))))))hi,hi

En moj bivši je bil prej debel in je bilo boljše kot potem ko je shujšal in ga je še v hlačah zmanjkalo.
Preverjeno.

Ti si pa verjetno ljubosumna, ker ima lahko ona vsakega, ti pa moraš vsak dan gledati svojega zašpehane dedca, pa se zdaj tolažiš.

Meni so pa suhe ženske fuj!!!

1. nimaš kaj videti, niti prijeti
2. v postelji žuuuuuliiiii

Jah, no. O dolžini in debelini se mi res ne da pregovarjati. Sicer pa sem govorila bolj nasplošno o fizični kondiciji, meni sex za pet minut ne potegne.

Moj je štopl proti tem nebotičnikom tukaj….Je velik okoli 175 in ima ok 75 kil, jaz pa nekje 163 cm in 48 kg….Pa se mi zdi da se je moj malo “udebljao”, čisto malo, …nič hudega, kvalitete v postelji ni zgubil :-)))

meni tudi ne

rajš priznaj da ti nobene suhe ni uspelo upecat

“MODRO” POJDI PROSIM ŠEENKRAT PREBRAT KAJ PIŠE!!!!!!!!!!!!!!

Napisala sem da je samska ker jo noben dec noče.
Kako pa ti vsevednica veš da imam jaz zašpehanga deca???
In nisem lubosumna na frendico zato ker:
1. JE FRENDICA
2.NIMA MOŠKEGA KI BI JO MEL RAD in ne samo za sex
3.imam prelepo življenje,da bi bla zato lubosumna

Očitno pa tebi neki ne štima!???

Verjemi, preizkusil sem že čisto vse in mi “štila” ne moreš prodati.

e, pa z jezika si mi vzela besede…

Ti si napisala, da ona vsakemu glavo zmeša… to zame ne pomeni, da je noben noče. sicer pa, ne se tok razburjat, sej je sam forum

ja mogoč sm res mal preveč “napadla” se opravičujem,ampak mi kapo dvigne če kdo kaj reče čez meni ljube osebe.

Pravemu ljubimcu so vse ženske všeč :)))

men so pa prekle fuj
:))

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Moj je s svojimi kilami in višino krasen dec. Obožujem njegove šlauhe, pa širino čez rame, pa… Ko pa pomislim, kako je pameten in duhovi, kako me zna nasmejat, zgladit prepir, pocrkljat otroke, sem pa sploh navdušena nad njim.
Moj je krasen, le premalo je doma.

Oziroma vsaka ženska si zasluži biti “ljubljena” ,če se zelo lepo izrazim… ha ha ha

Vitka, hvala, ker si delila svoje mnenje z nami.

Meni tudi marsikdo ne potegne, pa kaj ces. Sploh pa tisti z vakumom v glavi…

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Napaka!
Pravemu ljubimcu so všeč lepe ženske, za suhe pa ne morem reči da so lepe. Žal.

Ali ste že kdaj slišali da so ljudje močnejše postave bolj veseli in vedno dobre volje???

Ni za kaj, lahk ti še kej povem če češ 🙂
Bolje vakuum v glavi kot debeluh za moža

New Report

Close