Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Meni so pa debeli moški fuj

Meni so pa debeli moški fuj

“modro” pa ti si čist …
Nazadnje boš pa čez par let debela,tvoj dragi pa zamaščen do amena.Kaj pa pol?? Aja ločit zarad kilogramov!!!

Sicer pa-a spreminjaš nick???

Pravi kdo???

jaz tejaja!!!!!! :))kdo pa?

ja spreminjam, a je prepovedano?

Ni mi všeč…niti debel moški, niti debela ženska. Že na prvi pogled se vidi zanemarjenost in prva slika je, da sta zapuščena, ne dasta nič na sebe in sta, kar se zunanjosti tiče, šlampasta. In če nekdo ni odgovoren do sebe, tudi do sveta okoli sebe ne more biti.
Vse ostalo, kar se tu našteva…dobrota, pa debeli ne pretepajo, pa debeli so sladki kot “kajpavemkaj”…larifati, vse to je samo krinka za sendviče ob polnoči, če te bo pretepal, varal in bo hudoben pa je odvisno samo in izključno samo od njega in od karakterja, ne pa od kilaže.

očitno ga ti imaš,zaradi tega ti to ugaja…

Čist se ne strinjam s tabo. Tip, ki želi in upa varati, skoraj mora nekaj dati nase. Lahko je grd (pa zase misli, da je fejst), kakšnih posebnih debeluhov pa med varajočimi najbrž ni na pretek. Tista, ki bo varala, najbrž ne bo še z večjo gmoto sala, kot jo že ima doma na kavču. No, mogoče pa tudi…:)

-:))))))))

Kaj si ti zdaj, Vitka al modro al kaj?
ocitno je moj vakum v glavi vejci od tvojega, ker se sploh spuscam v debato z nekom, ki se ne more odlociti, katera osebnost sploh je.

a ker pametnejsi odneha… cauci!

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Poznam dve zenski osebici in enega moskega, ki so debeli. Obe zenskici sta vedno, ampak vedno, zrihtani v nulo. Od cevljev, obleke, sminke, torbice, nohti… vse v nulo. Ko ju pogledas na cesti, sta videti milijonkrat bolje kot kaka zenska s povprecno postavo ali recimo suho zensko. Moski se sminka sicer ne, da pa kar precej na obleko in videz. In njihovih kg res ne opazis kot kup sala, pac pa kot del njihove osebnosti.

Res pa je, da se vecina mocnejsih vtakne v raztegnjene trenirke in s tem unicujejo svoj videz.

Moj je visok 190 cm (+) in tehta okoli 115 kg.
Ne pije, ne kadi, ne hodi po gostilnah ….. Ga ne dam!

Poznam lepotca (vezanega), s popolno postavo, ki pije, kadi in preganja babe po lokalih, ki dol padejo samo da se tip filmsko nasmehne ….

Ga ne bi marala tudi če bi bil zadnji!

se vprasanje:

kaj si mislite o nekom, za katerega veste, da je moskega spola, ima 195cm in ima 120 kg? Recimo nekaj podobnega, kot je moz Natase H. Je debel? Kaj pa nekdo, ki ima 175 in 75kg, kot moz ancke pomarancke? Je res suh?

Lubica, garantirano ni debel, temveč bolj mišičast, nekaj maščobe seveda ima, tako kot vsak…seveda si ga je pa težko predstavljat….

bejba, jaz si tvojega tipa z merami 175/75 predstavljam kot majhnega in skup zbitega, pa ce je debu al pa ne.

No, pa ni, ….čuj, a ma svetle al temne lase, če jih sploh ima???

Tebi ni, ker ga ljubis in vidis popolnoma nerealno, meni pa po merah, ki si jih navedla, deluje skup zbit.

Kako pa tebi deluje tip 195/120? Debelo, a ne?

Ja valjda mi deluje debelo…moj kolega je blizu 2m, pa ima nekje 80 kg, taka prekla…hi hi hi, če pa si ga s 40 kg več prestavljam…hm odvisno ali so te kile mišična masa ali salo…. eh, dovolj debate…ker ne boma nikam prišle…VSAKE OČI MAJO SVOJEGA MALARA – tak po štajersko…. :-)))

E, tocno to sem ti hotela povedat, vsake oci vidijo po svoje.

Tip z merami 195/120 je poklicni sportnik, misica, nic speha. ne mores sodit po merah.

Če še ne veste: moški v lulčka ne more ne shujšat ne zredit se, ker je to tkivo, ki ne vsebuje maščobnih celic. Torej, ne govorte, da ko je shujšal, je še tja dolj zgubil.

Ker vas je več to omenjalo, ne odgovarjam eni sami in zato pišem pod osnovni post.

Pa radi se imejte, ne glede na kile

zdej pa so te zaradi mene napadl…

:))))

Ko moski shujsa, ima ponavadi vecjega lulcka. Tako pravijo strokovnjaki.

To je le optična varka:))))))

Ker je trebuha in ostale maščobe manj, zgleda tam več:)))

In ker ga salo ne tisci vsepovsod, se bolje in trdneje dvogne.

A veste, da se moskemu po tridesetem lulcek manjsa? Misice mu slabijo in se vedno manj dvigne. Ne da ne funkcionira, ampak ni tako velik in trden kot pri dvajsetih. Seveda se ta proces pri razlicnih moskih razlicno odvija, enako kot pesanje misice medenicnega dna pri zenskah.

Ne verjamem da to sploh drzi.
Se dobro da svojega nisem spoznala pri dvajsetih 🙂

New Report

Close