menjam garsonjero v LJ
Pozdravljeni
Menjam garsonjero LJ Vič 35m2, balkon, lepa lokacija, odprt pogled s parkirnim mestom za bivalni vikend ali manjšo hiško (lahko tudi potrebno manjše obnove) v okolici LJ. Zaželena smer proti Vrhniki, Podpeči.
Prosim, če pustite kontakt, da si izmenjamo več informacij.
Hvala in lep dan
Na kateri ulici na Viču je garsonjera?
tržaška
Če je Tržaška do cca viške cerkve in grajena po od 1965 naprej, me zanima.
Povejte bolj natančne podatke
Spoštovani
Objekt je star 10 let. Me veseli, da vas zanima, vendar je tole dopisovanje postalo enostransko… verjemite, da tudi mene kaj zanima, zato prosim za kontakt.
1) Zakaj vi ne daste kontakta?
2) Ali vas v zameno zanima tudi gradbena parcela?
gradbena parcela me ne zanima
Kaj pa prodaja brez menjave?
Opravičujem se za tako pozen odgovor. Nisem več spremljala teme.
V kolikor jo vi še…
Garsonjera mi je v vseh pogledih optimalna in bi se preselila le, če bi ali zamenjala za ustrezno, ali pa zanjo dobila toliko denarja, da bi lahko svoje želje drugače uresničila.
Vem, da so cene nepremičnin padle, vem pa tudi kaj vse se prodaja, v kakem stanju in za koliko denarja.
Cena (zadnja) za 35m2 (opremljeno), balkon 4m2 + ločena shramba 5m2 + parkirno mesto bi bila 135.000€
Opravičujem se za tako pozen odgovor. Nisem več spremljala teme.
V kolikor jo vi še…
Garsonjera mi je v vseh pogledih optimalna in bi se preselila le, če bi ali zamenjala za ustrezno, ali pa zanjo dobila toliko denarja, da bi lahko svoje želje drugače uresničila.
Vem, da so cene nepremičnin padle, vem pa tudi kaj vse se prodaja, v kakem stanju in za koliko denarja.
Cena (zadnja) za 35m2 (opremljeno), balkon 4m2 + ločena shramba 5m2 + parkirno mesto bi bila 135.000€
Spremljam, vendar je cena kljub temu, da vam je garsonjera pri srcu, bistveno previsoka. Nenazadnje govorimo o Viču, ne o centru, in o garsonjeri, ne o enosobnem stanovanju. Oprema je bolj v breme kot v prid, saj vsak raje opremi po svoje. Nespametno je tako navijati ceno, ker boste v trenutku, ko boste jo želeli prodati, ker ste našli nekaj ustreznega, v časovni stiski in boste morali ceno bistveno spustiti.
Zelo dobra cena za vašo garsonjero bi bila 98.000 evrov, takšna je tudi moja zadnja ponudba.
Že v drugo ste slabo prebrali moje pisanje 🙂
Zame prodaja ni optimalna opcija in ko piše zadnja cena, potem to pomeni vzemi ali pusti, torej v vašem primeru pusti in ne trudite se z analizo trga in ostalim.
Ne obstajajo visoke in nizke cene, obstajajo samo ljudje z različno količino denarja, ki so pripravljeni plačati tisto kar si želijo.
Vi si boste pač kupili nekaj za 98.000€ in dodali prodajalcu brezplačno svoje razmišljanje.
Mene pa nič od tega ne zanima 🙂
Moram priznati, da ste me nasmejali 🙂 Sami ste odprli temo, in v njej odgovarjate. Glede na to, da jo spremljate, očitno imate interes za prodajo. Navedli ste ceno, ki je milo rečeno nerealna, zdaj pa užaljeno brcate, ker vam odgovor ni pogodu. Gotovo ste pričakovali, da se vam bo potencialni kupec še zahvalil, da sploh lahko brezpogojno kupi to vašo idealno nepremičnino 🙂 Želim vam obilo užitkov v garsonjeri in veliko uspeha pri prodaji!
Glede na to, da sem odprla temo je precej normalno da jo spremljam in nanjo odgovarjam. Glede na to, da slabo berete vam seveda ni pomoči.
Zdaj pa res te svoje pridige prihranite za svoj fun klub v kolikor obstaja. Okrog užaljenega brcanja, bi definitivno bilo vredno brcnit kam drugam, frajer
Menjava je tako ali tako neka utopistična varianta in v vsakem primeru je treba sklenit dve pogodbi in oba prodajalca morata plačati davek.
Objavi oglas in boš videla, ali jo je sploh mogoče prodati. Za 135.000 evrov boš težko našla hišo v krajih, ki te zanimajo – gledam namreč tudi jaz za hišo, pa bo tole kar bistveno prenizek znesek. Če se mi pravilno dozdeva, za katere bloke gre, so sicer cene v oglasih precej nižje.
Parcelo tudi prodajate ali samo menjate?
V primeru pozitivnega odgovora prosim za velikost, okvirno lokacijo in ceno. Hvala
Forum je zaprt za komentiranje.