Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjam okna – prosim nasvet

Menjam okna – prosim nasvet

prosim za nasvet koga izbrati od ponudnikov za menjavo starih oken. Želim si PVC bela okna, skrbi me cena in kakovost storitev. Koga priporočate ali odsvetujete?

(prej so me brisali, ne vem zakaj, zato ponavljam temo)

Jaz sem dala delat par predračunov, na AJM, MIK in Tip Top, nismo se še odločili, ampak Tip Top je za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražji od ostalih dveh.

tudi najdražje in najbolj kvalitetno okno ti lahko naredi ogromno preglavic če je montaža totalno amatersko izvedena. žal.

Mogoče se bojijo, da bi kdo naredil brezplačno reklamo. Jaz sem napisala, čigava imam in so poceni , točni, kvalitetni, pa jim verjetno ni bilo všeč

Iz izkušenj v širšem družinskem in prijateljskem krogu:
Odsvetujem Nagode Logatec- montaža totalna štala.
Kli Logatec ok, AJM za silo, ni pa totalna štala, MIK celje ok.
Ostalo ne poznam.
Rolete Roltek ok.
Okna so pa ful podobna. Se ne opazi razlik v kvaliteti, tudi po večletni uporabi ne.

Mi imamo Mikova PVC okna in smo z njimi zelo zadovoljni. Tudi montaža in pregled po enem letu so bili brezhibni. Zelo priporočam!

Priporočam Nagode Postojna.
Cenovno ugodni, hitri, natančni.
Vse je klapalo u nulo.

Mi smo izbrali glede priporočil in načina plačila in sicer Termoglas, plačaš nekaj ob montaži ostalo 10 ali 14 dni po montaži.
Ne pa kakšnih 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avansa da sploh pridejo izmerit.

Z okni pa smo zelo zadovolni, Je pa res da smo vzeli takrat najdražjo varianto s trojno zasteklitvijo.

Mi pa smo se odločili za SECOM Krško, kvaliteta primerljiva MIKovim, vendar cenovno ugodnejši in zelo odzivni – pa so prišli iz Krškega na Gorenjsko delat. Zelo zadovoljni.

Podpišem, točni v minuto, počistijo za sabo, brez pripomb…

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

Ja, še pripis od prej,
tudi Nagode Postojna je baje montaža totalna štala- baje zaposleni po vseh možnih forumih pišejo kako so kul in fajn, v resnici pa niso glih tako kul in fajn:(

Očitno so izkušnje različne. Meni so vsi odsvetovali Mik-ova okna. Dala sem več povpraševanj in cena je bila približno enaka pri vseh ponudnikih (tudi Tip top ni bil nič dražji, celo cenejši od nekaterih).

Imamo MIK-ova okna, od zunaj so v rjavi barvi, v notranjosti bele. Smo zadovoljni.

Okna so super, montaža pa potrjujem…totalna štala.
Prva hiša, so pozabili na zaključke. Ker je bilo hladno je bilo nekaj dni nemogoče živeti v hiši.
Druga hiša naročili eno okno, zelene barve, zaključke so prinesli rjave, ena letvica je sedaj že drugič odstopila. Istočasno je mama menjala okna in po enem letu, ko so montirali tudi rolete je bilo ugotovljeno, da na nekaterih oknih niso dali propena, na tleh so razbili celo vrsto ploščic.

Žal kljub temu, da so okna super, da vse reklamacije sicer zelo hitro rešijo se jaz za njih ne bom več odločila.

Telih oknarjev ki se pišejo Nagode je toliko, da vprašanje če sploh vsi o istem govorite 😀

Imamo tudi in vse super.

Vseeno so AJM boljša, po mojem… Videla sem MIK na enem objektu, niso jih znali zmontirat in je teklo notri. Naredili so eno tako banalno napako, ki bi moral vsak monter vedet, da se to ne naredi…

Ostalo pa niti ne vem svetovat, ker mi nimamo PVC oken spploh, so mi že sama po sebi katerakoli pač, kar se tiče kvalitete pod nivojem.

Samo Secom nikar.

Inles d. d. Ribnica.

Se ena stara tema.

Z AJM smo bili zadovoljni. Tudi za Nagode Logatec sem slišala, da so v redu.

Medle NM.

Letos menjali, AJM smo izbrali, zadovoljni.

Secom: odzivajo se hitro, dokler ne potrdiš naročilo in nekaj plačaš. Potem pa je dolgo tišina, niso dostopni, ne odzivajo se, sami izgovori, ne odgovorijo…… Oni delajo samo za velike sisteme!!!! Mali potrošnik je pri njih nepomemben. NIKAR Secom.

New Report

Close