Menjam okna – prosim nasvet
Mi smo izbrali glede priporočil in načina plačila in sicer Termoglas, plačaš nekaj ob montaži ostalo 10 ali 14 dni po montaži.
Ne pa kakšnih 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} avansa da sploh pridejo izmerit.
Z okni pa smo zelo zadovolni, Je pa res da smo vzeli takrat najdražjo varianto s trojno zasteklitvijo.
Okna so super, montaža pa potrjujem…totalna štala.
Prva hiša, so pozabili na zaključke. Ker je bilo hladno je bilo nekaj dni nemogoče živeti v hiši.
Druga hiša naročili eno okno, zelene barve, zaključke so prinesli rjave, ena letvica je sedaj že drugič odstopila. Istočasno je mama menjala okna in po enem letu, ko so montirali tudi rolete je bilo ugotovljeno, da na nekaterih oknih niso dali propena, na tleh so razbili celo vrsto ploščic.
Žal kljub temu, da so okna super, da vse reklamacije sicer zelo hitro rešijo se jaz za njih ne bom več odločila.
Vseeno so AJM boljša, po mojem… Videla sem MIK na enem objektu, niso jih znali zmontirat in je teklo notri. Naredili so eno tako banalno napako, ki bi moral vsak monter vedet, da se to ne naredi…
Ostalo pa niti ne vem svetovat, ker mi nimamo PVC oken spploh, so mi že sama po sebi katerakoli pač, kar se tiče kvalitete pod nivojem.