menjam za hišo ali večje stanovanje
Odziv tukaj gor bo cirka tak, kot si že lahko prebral – malo morgen in podobno.
Kaj bi pravzaprav rad sčekiral? Če je zanimanje? Seveda je, stanovanja se vedno kupujejo in prodajajo (trenutno sicer malo manj), ampak ne na čvekih, temveč prek nepremičninskih oglasov, agencij, ustreznih revij in podobno.
V vsakem primeru sta pa to dve transakciji … in da se slučajno tukaj gor najdeta dva, ki bi lahko speljala tak posel in bi se jima nepremičnina drugega zdela idealen novi dom, se meni zdi čista utopija. Sigurno je boljše, če prodajaš posebej in kupuješ (predvsem pa seveda izbiraš) neodvisno.
Če bi nama bili stanovanji vzajemno všeč, bi lahko tudi vzajemno spustila ceno za kakšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pa bi se razlika zmanjšala. No, verjetno iščeš obrobje kot je npr. Vrhnika, Logatec, Vodice, Medvode..pa tudi tam niso toliko nižje cene. Bi pa lahko dobil kakšnih 65 do 68m2, Ali pa hiško kje na Zaplani, v Ivančni gorici… Vso srečo!
Ja, ta cena je res mal huda.
Primer:
Ja en blok je hudo kvalitetno grajen. Betonske plošče med nadstropji so debele 25cm, armature ogromno, pa še kradli je niso. Temelji na valjih, okrog zelenje in to v obilju, soseda ne slišiš, Parkirišč dovolj. Lokala nobenega v neposredni bližini. Pa je zato cena verjetno malo višja. Saj ga tudi jaz kar tako ne prodam-kot ti:)))
P=a ne bom šel in kupil stanovanje v dreku sredi ljubljane ,gužva,smrad,avtomobili………..raje imam hišo ,ki je bistveno držja poglej si nepremičnine oglase,da je hiša ok je potrebno 400000 ,ma kkao stanovanje luknja za kokoši je to.[/quote]
seveda vsi imamo 400000 v desnem zepu da si to lahko privoscimo ane… se eden ki je presenetil z neverjetno visokim IQ
Ja, ta cena je res mal huda.
Primer:
http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=14&nep=1&posr=1&detail=5509862&pic=1600755.jpg%5B/quote%5D
Sem že dolgo v Štv., tako da vem, da so ta stanovanje dozidali na en star blok, ker so stanovalci prodali podstreho, saj niso imeli za obnovo. Investitor je kar dobro zaslužil… :)) Ko kupuješ, je treba videt…in vedet.