Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Menjava apartmaja

Menjava apartmaja

Pozdravljeni. Imamo zelo lepo opremljen apartma v Kranjski Gori in bi ga za dogovorjeno obdobje(vikend, teden oz po dogovoru) zamenjali z nekom, ki ima apartma na morju(slovenska obala, Istra). Tako smo že dogovorjeni z eno družino in smo zelo zadovoljni, le da smo omejeni na poletje, ker menjamo za mobilno hišico. Ker bi morje radi obiskali tudi pozimi za kakšen vikend oziroma par dni, iščemo še nekoga, ki je pripravljen menjati. Naš apartma je stilsko opremljen, primeren za 3 osebe in ima vso potrebno opremo; vključno pomivalni stroj ter pralno-sušilni stroj.

Res zanimiva ideja, verjamem, da boste našli koga. Žal je moja nepremičnina slabše opremljena ter potrebna obnove, drugače bi nas vsekakor zanimalo.

Dobra ideja, opremljenost ni tako pomembna, bolj nam je pomembno, da je lokacija nekje čim bližje morja. Če želite, se lahko poveževa preko maila. Moj je [email protected].

Jaz sem za, imamo APP v Zambratiji in bi šli smučat v Kranjsko goro!

Odlično! Se poveževa preko maila? Moj je [email protected]

Pozdravljena, mi smo za zamenjavo ampak smo vezani na počitnice, v APP na morju pa je pozimi premrzlo- tako da tudi mi ne gremo nič čez zimo,v stanovanju je največ 3 stopinje in bi morali kurit dva dni da se segreje.

Tudi za poletno sezono iščemo nekoga, ki bi menjal apartma ob morju za apartma v Kranjski Gori. Zaželjena je bližina morja in pa, da so lastniki apartmaja ljubitelji kužkov, saj ga imamo in gre vsako leto z nami na dopust. Lokacija: Istra ali slovenska obala.

kakšno pasmo psa pa imate?

Mešanček, majhne rasti.

Pozdravljeni.

Je zadeva še aktualna?

LP

New Report

Close