Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava artikla v drugem HM-ju

menjava artikla v drugem HM-ju

Prosim za info. Ali se da artikel kupljen v HM v BTCju zamenjati v HM-ju na Čopovi?

ne

Ti povem iz izkušnje: artikel sem kupila v Mb, potem v Lj pa ugotovila, da mi je ena številka manj, ki je v Mb niso imeli, bolj prav. Brez težav so zamenjali. Z računom, seveda.

Jst sem bila priča,ko je neka gospa kupila artikle v Ljubljani in jih z računom zamenjala v Novi Gorici. Tako da se da.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Lahko, če imajo take artikle tudi v tisti poslovalnici.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

V tujini brez problemov, v Sloveniji pa niti ni nujno, oz. gre za dobro voljo oz. dober odnos za ohranitev kupca – gre namreč za to, da določene trgovine morda nimajo točno tega artikla, ki ga želiš zamenjati v svoji ponudbi, zato ga nimajo v zalogah in ga zato tudi niso dolžni sprejeti……

Je pa dobra volja tista, ki šteje – če ti vzamejo nazaj, ti pri njih vzameš drugo blago, ki ne sme biti v manjši vrednosti, oni pa potem izdelek vrnejo na prvotno lokacijo – vse se da, samo če se hoče…….

Mogoče si videla mene;)

meni so vedno zamenjali v drugi poslovalnici brez problema

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close