Menjava banke, Delavska hranilnica?
Zamenjala bi banko. Sem že okoli 15 let na SKB, vendar imajo čedalje bolj bedne fore. Predvsem premalo bankomatov, če grem pa na bankomat, ki ni od SKB, zaračunajo 50 centov provizije, kar ni malo. Na moji matični izpostavi so uslužbenke katastrofa, neprijazne, počasne, arogantne… to ni več za nikamor. Da ne govorim, da so mi v roku enega leta ene 5x menjali kartico. Najprej kao, da ne bo neke zlorabe, potem mi pa na naslednjih treh izdanih karticah ali PIN ni delal, ali pa kartica ni bila veljavna in sem hodila ene 2 meseca v poslovalnico čakat in na okencu dvigovat gotovino. Ma, sita sem jih, moram zamenjat banko!
Razmišljam o Delavski hranilnici, ker jo imam blizu službe, pa baje ne računajo provizij na nobenem bankomatu. Tudi stroški vodenja računa so baje majhni. Ugodni krediti in podobno. Ne vem, tako sem slišala. Je kdo pri njih, da lahko to potrdi? Kakšna druga izkušnja? S katero banko ste pa vi zadovoljni?
Hvala za mnenja!
Jaz sem pa na NLB že celo življenje, od takrat, ko še ni bila NLB in sem tja nosila praznit hranilnik, pa preko raznih hranilnih knjižic, kamor sem dobivala plačila za študentsko delo in sedaj na isti račun že 30 let dobivam plačo. Enega samega problema nikoli, kredit, kadar sem potrebovala, brez problema, sedaj laufa itak vse preko klika in trajnikov, v banko grem mogoče 1-2x letno, podpisat limit pa iskat kakšno tujo valuto. Res ne vem, kako imate pa eni tolk problemov z bankami…
Jaz sem pa na NLB že celo življenje, od takrat, ko še ni bila NLB in sem tja nosila praznit hranilnik, pa preko raznih hranilnih knjižic, kamor sem dobivala plačila za študentsko delo in sedaj na isti račun že 30 let dobivam plačo. Enega samega problema nikoli, kredit, kadar sem potrebovala, brez problema, sedaj laufa itak vse preko klika in trajnikov, v banko grem mogoče 1-2x letno, podpisat limit pa iskat kakšno tujo valuto. Res ne vem, kako imate pa eni tolk problemov z bankami…