Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava blaga v Lidlu

menjava blaga v Lidlu

Ve katera, če je možno lupljeno blago v eni poslovalnici iz Lidla zamenjati v drugi poslovalnici? Ali samo v tisti, kjer si kupil izdelek? Hvala za odgovore.

Pardon, kupljeno blago.

V Lidlu blazno komplicirajo za kakršno koli menjavo. Da bi pa še v drugo poslovalnico šla, pa še sploh. Vzami račun in pojdi tja kjer si kupila, ali pa pozabi. Śkoda živcev. V Hoferju so glede tega dosti boljši, zato jaz v Lidl ne hodim več.

Možna je menjava drugje, preverjeno. Komplicirajo pa samo pri stvareh, ki imajo garancije, sicer pa sploh ne. Kar probajte.

V Lidlu še nikoli niso komplicirali.

Hvala vsem za odgovore.

V zadnjem tednu sem imela 2 stvari za reklamirat. Osebno tehtnico in reflektor. Ko sem nesla nazaj, blagajnicarka se racuna ni preverila. Brez besed mi je vrnila denar.

A če ni garanacije, potem pa ne komplicirajo? Potem pa sploh garancije ne uvaljevljat, samo nazaj neseš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tu gre za Lidl, ne za kakšno levo trgovino.

A če ni garanacije, potem pa ne komplicirajo? Potem pa sploh garancije ne uvaljevljat, samo nazaj neseš. :)[/quote]

Vrneš lahko (ne da bi razlagal vzrok vrnitve izdelka) vse razen izdelkov, ki imajo garancijo. Pri teh izdelkih pa lahko uveljavljaš garancijo (če je izdelek pokvarjen), delujočega izdelka pa ne moreš vrnit. Imajo pa vse to napisano, tako, da ni to nobena skrivnost… 😉

Časovno neomejena možnost vračila blaga!

Prepričanje v kakovost in svežost izdelkov Lidlovih blagovnih znamk smo nagradili s posebnim jamstvom. Kot edino trgovsko podjetje v Sloveniji vam tako nudimo popolno jamstvo na vse prehrambne in neprehrambne izdelke lastnih blagovnih znamk. Brez časovnih omejitev!

Izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca (npr. tehnični izdelki, električni aparati), kjer vam bomo z veseljem pomagali pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic. V teh primerih seveda še naprej veljajo garancija proizvajalca in zakonska določila v zvezi z garancijo za brezhibno delovanje stvari.

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vračilo denarja ob predložitvi računa!

V kolikor z izdelkom vseeno ne bi bili zadovoljni, ga lahko ob predložitvi računa kadar koli in v kateri koli Lidlovi trgovini v Sloveniji vrnete in povrnili vam bomo celotno kupnino za vrnjeni izdelek. Brez nepotrebnih vprašanj! Izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca (npr. tehnični izdelki, električni aparati), kjer vam bomo z veseljem pomagali pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic.

http://www.lidl.si/sl/dozivljenjskojamstvo.htm

Menjava sploh ni možna. Pred nekaj dnevi v Lidlu kupila kodralnik, ki je očitno en velik klump, saj ne naredi kodrov kljub najvišji temperaturi. Sem skušala zamenjati in nesla nazaj, pa so rekli da žal ne morejo zamenjati ker je bil že rabljen. Se pravi če ga sprobaš več ne moreš zamenjati, kupiš pač mačka v žaklju. Hvala Lidl, nikoli več.

Ponavadi vračam oblačila, ker jih doma poskusim, oz. mož, otroci… nikoli komplicirali, vedno vrnili denar.

Tudi mi predno gremo smučat, kupimo otroško smučarsko opremo, pol je pa vrnemo z računom, ker nam čist ne odgovarja. ankol nobenga problema. Naslednje leto to ponovimo v drugi poslovalnici.

New Report

Close