Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute menjava EUR v AUD

menjava EUR v AUD

Kdaj in kje se splača EUR menjati v AUD, v avstralski dolar, ali zdaj tu v Sloveniji ali tam spodaj? Hvala!

Lp

Pred par leti sem bil v Avstraliji. Ugotovil sem, da se je bolj splačalo kupiti AUD pri nas. Imajo neke hude predpise o pranju denarja. Tam sploh ne moreš zamenjati kjerkoli. Na banki so komplicirali, po nekod so rekli da ne morem, drugod sem moral izpolnevati neke obrazce, zahtevali so vozniško dovoljenje (ne poznajo osebnih izkaznic) v katerega so debelo gledali… V menjalnicah, ki jih ni ravno veliko (so v večjih nakupovalnih centrih) je pa izreno slab tečaj. To je bila moja izkušnja, morda je sedaj kako drugače. Če se je le dalo sem plačeval s karticami.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Verjetno se bojijo, da bi dobili kakšne ponarejene bankovce. Tudi v Avstriji sem slišal, da kar neradi v kakšnih bankah sprejemajo dolarje, verjetno predvsem od tujcev, ker so imeli dosti slabih izkušenj.

New Report

Close