Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava gum

menjava gum

Če ste že zamenjali gume koliko ste plačali za menjavo in centriranje?

Jaz sem letos kupila nove gume in je bila montaža zastonj, centriranje pa 3,50 eur po gumi.

4x platišča in gume okoli 450 euronov.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

kako pa to naredite? jaz bi tudi rada letos menjala gume – letne za zimske – pa še nisem nikoli. Letne še niso slabe, stare eno leto, bi jih dala poleti nazaj gor. Kam se gre, sem z Obale? In ali potem letne gume moraš doma hraniti?

Letne lahko shraniš doma, ima pa marsikateri vulkanizer tudi hrambo. Seveda proti plačilu, pri nas je do 20 evrov.

a to kupim gume nekje, pridem k vulkanizerju in mi on menja, ali kako? A se ne da na enem mestu vse narediti? Je dražje na tak način?

Kje si to kupila ker jaz si tudi želim montažo zastonj…a v LJ?

Pogledas v homologacijski kartoncek, kake gume smes imeti (dimenzije in hitrostni razred), pogleda, kake imas zdaj na avtu in potem poklices par vulkanizerjev, kake gume imajo in po koliko. Lahko pogledas tudi kje prek neta.
Ce kupis pri vulkanizerju ali pa v kakem avtomobilskem servisu, ti prvo menjavo naredijo zastonj (bolj ali manj skoraj povsod).

Lahko pa kupis se kolesa, potem samo jeseni in spomladi premontiras ali pa das premontirat kompletna kolesa, ne samo gum.

Ne v Ljubljani, na štajerskem, Renaultov avtoservis. Pa ne vozim Renaulta. Ampak mislim, da je marsikje tako, da če pri njih kupiš gume da ti dajo montažo zastonj. Malo povprašaj po avtoservisih ali vulkanizerjih.

Premontaža 15 €.

New Report

Close