Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava gum

menjava gum

Koliko ste plačali za centriranje in menjavo pnevmatik, se pravi letne dol, zimske gor? Jaz se m dala 15e. Meni se zdi ok.

Ne menjujem gum zaradi zime, ampak ko so obrabljene. Imam pa zato snežne verige v prtljažniku.
Zimska oprema pomeni:
– 4 zimske pnevmatike z min. globino profila 3mm ali
– 4 letne pnevmatike z min. globino profila 3mm + snežne verige v priboru.

12€, centriranje in menjava koles (imam dva kompleta platisc).

15 € tudi jaz. To je taka super ugodna cena… drugje kot govorijo pri drugih dajejo po 40, 30 €

Odvisno od tega, ali morajo s platisc sneti letne gume in nato namestiti zimske (skupaj s centriranjem), ali pa samo snamejo stara platisca dol in nova gor (z gumami vred). Prvi del je jasno drazji, in res stane tam okoli 30, 40 evrov, drugi pa znatno cenejsi, ker je tudi dosti manj dela.

Letosnjo jesen sem za menjavo placala skupno 0.00 evrov. Ker sem gume (s platisci vred) lepo kar sama zamenjala v domaci garazi.

E GLEJTE DA BO VSE PO ZAKONU NA VSAKEM PODROĆJU.
čE NE, PRIDE URADNA OSEBA IN VAM NAPIŠE UPN PLAČILNI NALOG IN KAZENSKE TOČKE.
Ta DRŽAVA JE DRŽAVE STRAHOVLADE IN DRŽAVNEGA TERORJA. zDRUŽUJE OBOJE V ENEM-OBVLADOVANJE IN NADZOR NAD ČREDO DRŽAVLJANOV IN LUPI DENAR OD NJIH.

Jaz sem tudi dala 15eur, pa so morali menjati gume na ista platišča, trajalo je cca 15min. Sem pa kupila na kuponkotu. Se vidi, kako so prej mastno služili, par let nazaj je bilo najmanj 30eur (vsaj v Lju), odkar so ti popusti je pa padla cena na 15eur.

New Report

Close