menjava hiše
mene pa zanima,če morda kdo ve ali nepremičninske agencije delajo tudi tako da npr.jaz zamenjam svojo hišo približno enake vrednosti za hišo ki jo prodaja agencija.mislim seveda za hiše ki so v lasti agencije.

za kaksno zamenjavo gre v tem primeru?
mi živimo bolj oddaljeni od mesta in ker se nepremičnine glih ne prodajajo tako enostavno,sem mislila če se delajo tudi zamenjave.
da bi to našo hišo vredno nekje 150.000E zamenjal za hišo v mestu,ker je bližje službi,šolanja otrok…

Kje se nahaja omenjena nepremicnina?, mogoce nas utegne zanimati…lp
To ni logično in je zato nereealno
če se hiša ne more prodati za 150.000€, potem toliko ni vredna. In kaj naj bi potem agencija s to hišo, če se pa ne da prodati?

@borg : in od kje ti logika, da je ne more prodat?
borg,lej mi hiše še sploh v prodajo nismo dali(tako da niti ne vem ali bi se ali ne prodala).samo razmišljam,ker spremljam nepremičninske oglase in vidim kako dolgo so hiše v prodaji.
še ocenit je nismo dal-ocena je čisto moja od oka,dokler je nebi prodajal je niti ocenit ne dam-nepotrebni stroški.
pa tudi,kje pa je logika da je hiša vredna le toliko kot ti je kupec za njo pripravljen dat?potem nebi noben prodajalec dobil nič za super hišo.
mercy,smo pa iz kozjanskega.

Spostovana ehh skoda.. zanima nas druga regija namrec.hvala za prijaznost in lepo pozdravljena!
Mi pa bi zamenjali hišo v Škofji Loki za manjšo ali 4-sobno stanovanje v S delu Ljubljane (Šiška ali kaj podobnega). Na zemljišču je mogoče zgraditi 4-stanovanjski objekt.
Vrednost nepremičnine je odvisna od kupcev in povpraševanja…in nikakor od cenitve nepr…
prodajalec bo dobil za super hišo toččno toliko koliko bo najvišja ponudba…oz. kaj mu pomaga visoka cenitev če ni kupca.
lp,

odajam hišo v pristranku med pivko in postojno 400 eur +stroški za spodnje nastropje ali komplet za 850eur informacije na 041713585 stane.korent@gmail.com možen tudi odkup

Menjavo nepremičnin davčna obravnava enako kot dve prodaji. Ker so stroški enaki je boljše prodati svojo nepremičnino in z zagotovljeno kupnino iztržiti dobor ceno pri nakupu nepremičnine, stanovanja, hiše.

Zamenjal bi opremljeno in urejeno hišo v Lendavi 1km od term Lipa,za stanovanje na Primorskem(Ankaran,Koper,Izola,Piran)V tej hiši živim sam in…Mogoče pa kdo razmišlja podobno,le v nasprotni smeri?Živiš na Primorskem,si Prekmurec,v pokoju,pa želiš živeti v mirnem kraju,kjer ni gneče in lahko parkiraš,kjer hočeš… 031/378 202

Kakšne pa imate izkušnje z Re/max; oni imajo možnost menjave. Hvala.

Menjam 4 sobno stanovanje v Ljubljani-Šiška za hišo na Vrhniki.
Na voljo na : vizazistka.lara@gmail.com

Koliko naj bi bilo vredno vaše stanovanje?

Zamenjam nezazidljivo parcelo na primorskem za stanovanje ali lokal na območju Slovenije.

A bi kdo rad živel na Kočevskem. Imamo hišo v prodaji in bi jo z veseljem zamenjali za stanovanje v LJ ali okolici – smo odšli s trebuhom za kruhom.

jaz pa imam stanovanje 2 sobno in sto m2 zazidalnega zemljišča in ga menjam za hiško kjerkoli v sloveniji,stanovanje je na koroškem

Mi bi pa radi prodali v Crikvenici (Hrvaška) stanovanje ali menjali za manjšo hišo na notranjskem.

Kje v Crikvinici imate stanovanje, velikost, z vrtom, cena, gradbeno dovoljenje, vpis v zemljiško knjigo, uporabno dovoljenje, z opremo ali brez opreme?

Jaz menjam hišo v bližini Čateških toplic za podobno v Istri. hiša ima urejeno dokumentacijo in ima vse kar hiša mora imeti: primerna je za starejši par kakor tudi družino.

Kako navežem stik z osebo ki menja neprimičnino v Crikvenici?

Lahko preke maila, preko telefona ali pa tudi osebno.

Tisti post je star leto in pol. Vprašanje, če je oseba (še) prisotna na forumu. Če je, se bo najbrž oglasila s kakšnim kontaktom:)
Predlagam, da podaš svoj oglas na temu primerne strani in vidiš, če bo kak interes.
Forum je zaprt za komentiranje.