Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine menjava hiše

menjava hiše

Jaz imam etažo hiše blizu Domžal (za adaptacijo v 2,5ss), cena cca. 57000eur in jo menjam za urejen bivalni vikend blizu toplic (ni pogoj) do 35000eur, z večjo položno parcelo, zaželjen je neškropljen sadovnjak s starimi sortami sadja, češnje, orehi ipd. Doplačilo je lahko na več obrokov. Zaželjena je menjava za Prekmurje, za okolico MB – Slovenske gorice, lahko pa tudi drugje. Možno je tudi da menjam za garsonjero, nižje nadstropje, na Gorenjskem ali v MB. Če koga zanima naj mi piše na: pesnica1@gmail.com

kako bi to doplačala? ti moram dati kredit ali kaj?

To pomeni, da vam dam možnost, da mi preostali znesek plačujete v obrokih namesto vse takoj lahko pa tudi vzamete kredit saj imam pravno urejeno etažno lastnino. Če plačuje v obrokih boste dobili vpisano v ZK nase, ko mi vse odplačate. To je tako kot bi vam jaz dala brezobrestni kredit, skratka ugodo za nekoga, ki ne dobi kredita v banki. Upam da vam je zdaj jasno. Če ni pa vprašajte kaj vas še zanima.

Moj vikend je sicer po mojem vreden 35000, zato pa vaša etaža hiše ni vredna 57000 ampak prej okoli 25000. Potemtakem bi vas moral jaz kreditirati?

Menjam stanovanije v Mariboru na Kardeljevi za hiso v mestu ali okolici.

menjam vrstno pritlično hišo z zelenico, dvema parkirnima prostoroma in vrtom z pokrito teraso za dvo sobno stanovanje z vašim doplačilom. Maribor

Menjamo hišo v Radencih (7 sob, 2 garaži, zelenica ) cena 79.900 EUR za stanovanje v Izoli ali slov. primorju !

Ker živim v Avstriji, bi želela hišo v bližini Pekerske gorce v Mariboru zamenjati za stanovanje. Najmanj 3-sobno. Hiša ima 270m2, od tega 180m2 stanovanjske , garažo za 3 avtomobile in parcelo cca 500m2. Lega hiše je J s pogledom na Pohorje in Pekersko gorco. Hiša je bila po Gursu ocenjena na 189.000 euro. Računam, da bi zanjo dobila 168.000 in bi zamenjala za stanovanje vredno nekje 90.000 euro. Razlika bi bila doplačilo z vaše strani.

Kako lahko navežem stik – telefon ali e-mail z osebo, ki je ponudila menjavo stanovanja v Crikvenici za manjšo hišo ?

Menjam novejšo manjšo hišo v Semiču z pogledom na Belo krajino, za stanovanje na Dolenjskem ali v Beli krajni .

Menjam hišo na Stražnjem vrhu, v Beli krajini za vikend, lahko stanovanje na morju.

Menjam 3,5 sobno stanovanje v Izoli v 2. nadstr. za nepremičnino v pritličju na obali ali zaledju obalnih občin, po možnosti z nekaj vrta.

Menjam stanovanje v Šiški za hišo ali parcelo v lj-okolica kontakt 031******

Menjam ali prodam hišo v beli krajini za hišo ali apartma na hrvaški obali.
Možna menjava tudi v sloveniji za manjšo hišo ali stanovanje več inf. 051 656 234

Pozdravljeni. Jaz bi pa zamenjala trosobno stanovanje v Domžalah (naselje Bistra) za hišo v Domžalah oziroma lahko tudi v bližnji okolici. Zainteresirani naj mi pišejo na email t_rodetek@yahoo.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close