Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava ključavnice cena

menjava ključavnice cena

koliko plačate za menjavo ključavnice na vhodnih vratih? nam jo je zaračunal 70€ z računom seveda, pa se mi zdi to zelo veliko za tistih 15 min dela.

verjetno je zamenjal samo vložek , ja cena zgolj vložka je lahko tud 70€ ali več, pa manj tudi, odvisno katerega je dal .

Plačam toliko, kolikor dam za sam vložek. Cilindrični vložki pa so od 11 evrov naprej.

Ali je moral nasilno odstraniti stari vložek ali pa ste imeli ključ.

Koliko km se je pripeljal do vas in ob kateri uri ? To je pomemben podatek.

Je bilo to v nedeljo?

Kakšen nov vložek vam je vgradil?

Ni samo 15 minut dela, obrtnik je moral nekoč nov vložek nabaviti, se peljati po njega, potem je moral priti do vas in oditi domov. Zaračuna se cela ura, ne 15 minut.

Mislim da je cena v mejah normale.

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

vložek smo že kupili mi, je pa res moral malo bolj “na silo” odtraniti stari vložek, ampak pri nas je bil max 20 minut, dela vse skupaj 15 min. Je pa iz istega kraja kot mi, pa tudi če ne bi bil, se mi zdi da ni naša dolžnost pokriti kilometrino, ker se nam potem bolj splača vzet enega iz bližine kot nekoga izven mesta. Nimam predstave koliko je menjava ključavnice vredna, zato sem pisala na forum, se pa mi zdi da je 70€ verjetno kar visoka cena, da bi lahko dobili cenejše. Naša napaka je da po ceni nismo vprašali v naprej, kar pa ne bom več ponovila.

Lopov, po domače povedano.

a veš tistega?

Plačal zobarju pacient 80 eurou za plombo!Pa mu pacent reče za par minut dela pa tako veliko denarja?!

Dohtar mu je pa rekel,da bi mu lahko drugič tudi pol ure vrta!

1. zakaj nisi vprašala za ceno prej

2. cena za tak poseg je običajno 10,00€ prihod (radij 30 km) in 15,00€ ura dela. Kako pa boš našla nekoga, ki ti bo za tak denar prišel uradno zadevo narediti je pa drugo vprašanje.

3. Intervecijski prihod pa je okoli 10,00€, ura dela pa od cca 35,00€ dalje…..odvisno od dela, ki ga je potrebno opraviti.

Zgornje cene so le kot izkustvena informacija.

Torej je moral odstraniti stari vložek, to je pomembno pri ceni, saj tega ne zna vsak.

Pa še ena zgodbica, podobna kot post u2

Stoji na cesti sredi polja pokvarjen avtomobil in trojica možakarjev se zaman trudi da bi ga spravili v pogon. Mimo pride kmet na traktorju in ga prosijo za pomoč.
Kmet vzame kladivo se odpravi do avtomobila in udari narahlo po njegovem motorju.
Motor v avtomobilu v trenutku vže in možje vsi presrečni se mu zahvaljujejo, eden pa se le spomni in vpraša koliko so dolžni.
100 evrov, pravi kmet.
Kaj 100 evrov se čudijo možkarji za en udarec z kladivom. Zahtevajo račun in kmet jim na list papirja napiše
Udarec z kladivom 1 EUR
Vedeti kam udariti 99 EUR
Skupaj 100 EUR

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Hahaha, pumpa za gorivo pri večini avtomobilov… Mene so hoteli prejšnji mesec na renault servisu nategniti za 400€…

Avtorica, pa še nekaj: Nalašč se nisem hotel vtikati v temo, saj si jo nastavila tako, da so drugi vlekli iz tebe kaj je bilo dejansko delano… Sicer ti nič nočem, ker po privat sploh ne delam več, ampak te doživljam kot tipično stranko ki ne bi za svoj denar mignila nič, ko je treba plačat, je pa huda ura…

Cilindrični vložek če ima ključ, zna zamenjati vsak k ma šraufncigar za en €uro…

Sam pa sem doživel tudi natege, ko so se ločevali, si kradli stvari, preprodajali tuja stanovanja,…. Mag dom ti je povedal marsikaj, o čemer se tebi najbrž niti sanja ne…

A desca pa nimaš?

Me zanima samo nekaj ,ali se ,da montirat že na vhodna vrata , kaki dodatni vložki za protivlomom? In kakšne so cene?Za odgovor se vam zahvaljujem ,Aja živimo v bloku.

New Report

Close