Menjava mobilnega operaterja – SIM kartica
Pozdravjeni!
Zanima me, ali je imel še kdo težave pri menjavi mobilnega operaterja, ko so mu poslali novo SIM karitco, pa ta ni ustrezne velikosti za vstavitev v mobilni telefon? Gre za to, da potrebujem mikiro SIM krtico, pa operater ni poslal pravilne velikosti, kljub vnaprejšnji informaciji, da potrebujem mikro SIM kartico? Ali tTelemach nima mikro SIM karitc na voljo?
Koliko časa ste čakali, da so vam uredili situacijo? Sem brez telefonske povezave, pogovore lahko opravim le v WIfi omrežju, oziroma Viber aplikaciji….. Hvala za odgovore.
Menjava operaterja iz razloga cca 20 eur nižjih mesečnih stroškov gede na enaki paket, brez obtoževana prosim.
Ni šans – lej, po perforaciji razlomljena kartica, na najmanjši moćni del, pa še vseeno ne “paše” v nosilec SOm kartice – je prevelika – mikro sim imam od prej od Mobitela ( Telekom sedaj) – pa je naokoli cca po 3 mm manjša od te nove perforirane. Jasno, da je ne grem rezat do čipa na lastno odgovornonost., naj mi to novi operater na svojo odgovornost naredi. :). samo koliko časa bom pa brez telefonske povezave ?