Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava oken

Menjava oken

Radi bi zamenjali okna in zasteklili balkon. Kako do predračunov: a naj izmerim okna pošljem in naredijo predračun ali pridejo izmerit delavci in na podlagi izmere naredijo predračun in ti predlagajo najboljšo rešitev?

Katera okna so boljša in zakaj: aluminij ali PVC?

Če ste menjali pred kratkim, za katerega ponudnika ste se odločili?

Hvala.

MI smo kupili pri AJM. Oni pridejo izmerit in to je to.

Mi smo pred kratkim menjali okna. Najprej smo sami izmerili širino, višino, poslali podatke večim ponudnikom, da smo dobili kakih osem ponudb, nato smo se odločili. Ko smo izbrali ponudnika, smo mu javili, in potem so oni prišli narediti svoje točne izmere. To je to.

Nikakor aluminij!!!! Razen če je v kombinaciji z lesom(notranja stran),ker sicer okvirji zelo rosijo.
In na police boš polagal/a brisače tako kot večina nas ki smo dali pred časom notri aluminij,in ne pomislili da je le ta superprevodnik.!!! Na žalost ne samo elektrike,marveč tudi toplote.
LP
in srečno pri izbiri

namig ———–> AJM

Mi smo tudi zadovoljni z ajm.

Plastika!

Kli Logatec…

Jaz sem na internetu poiskala ponudnike (mislim, da jih je bilo približno 15), jim poslala mail, v katerem sem navedla, da bi radi zamenjali 2 okni in balkonska vrata za panoramsko steno ter 6 oken in ena balkonska vrata za nova.

Cca. 6 podjetih (s.p.-jev) mi je poslalo prospekte in okvirne cenike. Na podlagi le-teh sem se odločila za tri, ki so ponujali tudi plastiko (ostali le lesena okna).
Slučajno je bil v tistem času v Ljubljani sejem Dom, kjer smo se odločili za Kli Logatec. Edini so namreč imeli v ponudbi panoramsko steno, ki se zloži kot “harmonika”. Vsi ostali so ponujali panoramsko steno, kjer je polovica oka fiksnega, druga polovica se pa “prekrivno” odpre. Mi smo pa želeli odpreti ves prostor, ne samo polovico.

Nataša

plastika,ful zadovoljni,zimski vrt imamo pa iz alu profilov in včasih rosijo kot je nekdo napisal za okna.

Ja mi smo pa vzeli Finstral . Sami pomerili dali narediti predračune , se oglasili v njihovih salonih in se na osnovi tega odločili . Pridejo potem sami pomerit in to je to . Ful zadovolni z PVC , profil sturktura lesa zelo dobra imitacija ko pogledaš sploh ne veš da je PVC če ne primeš .

Hvala vsem.

New Report

Close