Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava oken

menjava oken

Kdo je najugodnejši? Je kdo tak ki mala zidarska dela tudi popravi,ali je potem vedno treba klicati še zidarja?? Iščem pa v MB z okolico!Hvala!

Imamo dobre izkušnje z AJM. žZidarska dela opravijo do beljenja.

AJM – vse uredijo , samo pobelit moraš sam. Če pa imaš dve levi roki, pa ti še to uredijo.

Mi bi pa želeli zamenjati balkonska vrata in 2 okna – pa je to firmam, pri katerih smo povprašali, premalo. Pa kaj moramo vsi vsa okna zamenjati, da se to nekomu izplača?? Malo me jezijo, sori. Imate kak predlog, kdo nam bi to uredil?

Iz radovednosti: pri katerih firmas si pa povpraševala?

Jaz pa ravno čakam predračun za 2 kopalniški okni. So prišli prejšnji teden pogledat in bi lahko zamenjali še v začetku novembra. Uredijo pa vse, kar spada zraven, vključno z čiščenjem.
Firma je pa Haas dom iz Hoč.

Pokličite Kli Logatec. Jaz sem naročila samo ena balkonska vrata in eno okno, pa ni problema.
LP, Nika

Pozdravljena.

AJM- zelo zelo razočarana nad izvedbo in odnosom do strank. Hvala bogu, vsaj okna so v redu, samo predno je bilo vse narejeno, smo bili skoraj ob živce.

4x prestavili montažo, ampak da jih ne bo, so povedali šele tisti dan, ko bi morali že priti, dan prej so zagotavljali, da 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pridejo. Mož je namreč vedno takrat v službi vzel dopust.
Ko so končno prišli, so manjkali roloji in okvir za dvojno okno – strešno.
Napačna barva rulet.
Da ne govorim o tem, da se na telefon sploh niso oglašali, ko smo hoteli vedeti, zakaj določenih stvari ni zraven. Tudi izvajalec ni imel popolne naročilnice. Mi smo plačali zaključna dela pri vsakem oknu, izvajalec je imel na naročilnici samo menjavo oken…
Skratka en mesec živciranja in telefonarjenja, da so nam zamenjali okna v stanovanju.
Premislite, če se vam to splača.

Lej, povprašali smo pri Jelovici. Ni problem dobiti oken, le za menjavo je njim to premalo, da bi prišli k nam na teren. Ista situacija je bila pri zastopniku Inlesa, le da je Inlesov predračun za okna znatno dražji (ne vem, zakaj?? ).
Bom upoštevala vaše nasvete, hvala. Iščemo pač vse na enem mestu: okna+vrata, menjavo in zaključna dela v povezavi z menjavo.
LP

Mik Celje – imajo tudi enoto v MB če se ne motim.Izmera,izdelava,demontaža starega ,montaža novih elementov,čiščenje vse v najlepšem redu.Še pred Novim letom zaigram na struno prednovoletnih in novoletnih popustov,pa gotovinski popust .Bili so zelo korektni in po končani montaži so mi poslali obračun storitev in so mi pustili še 18.oo sit kot Božičkovo darilo,ker sem jih lahko v anketi res lahko samo pozitivno ocenila.Da ne govorim,da so mi pred montažo iz otroške do balkona speljali cev,po kateri lahko speljem podaljšek,ker imam na balkonu skrinjo in sušilec,ter tudi likam tam.Res pa je ,da imamo vse že 2 leti in smo full zadovoljni.

New Report

Close