menjava oken, vrat
V bližnji prhodnosti misliva menjati garažna in vhodna vrata, kasneje pa še okna. Pa me zanima, kakšna okna, vrata..ste vi izbrali pri menjavi (lesena, alu, plastična, proizvajalec). S katerimi ste bili ali niste bili zadovoljni (ali pa da preverjeno veste,da so dobra. Prosila bi še, če mi napišete zlasti tisti, ki živite v hiši. Hvala, mrož.
Prav tako AJM, po 5 letih so brezhibna, imajo izjemno profesionalen nastop, vse pridejo sami zmerit in prevzamejo odgovornost, če je karkoli narobe, nas se kasneje celo klicali in vprašali, kako smo kaj zadovoljni. Rokov so se držali na minuto, stanovanje za seboj pustijo čisto. Če bi še enkrat, bi njih, res pa je, da nisem delala nobene cenovne primerjave zadnjih 5 let. Vmes se je pa pojavilo ogromno novih ponudnikov, ker so bojda zaslužki na tem kar veliki. Ampak ti imajo pa tradicijo, kar menda tudi šteje, ane?
Mi smo pa zelo zadovoljni z Finstralom. V samem začetku je kazalo da so med dražjimi, vendar pa sva poleg oken dobila toliko dodatnih stvari ki so bile vštete v ceno, da sva v končni fazi profitirala. Fantje so bili pridni, za sabo so vse pospravili, na razpolago pa sva dobila da nam pošljejo deklico, ki bi opravila generalno čiščenje. Na njihove stroške seveda. Ker smo imeli v planu še druga dela sva to možnost zavrnila. Skratka zadovoljna z kvaliteto in storitvijo.
Tudi mi smo zelo zadovoljni z Finstralom . Ko sva se odločila za zamenjavo oken in vhodnih vrat sva si z možem vzela kar nekaj časa za zbiranje ponudb . Ne moreš verjeti kaj vse ti ponujajo na našem tržišču in če se na te zadeve ne spoznaš nič , se lahko močno ušteješ . Poglobila sva se v vse ponudbe in od 12 ponudb izbrala 3 ponudnike pri katerih sva se tudi osebno oglasila .
Tudi avtomobila ne kupujemo preko neta ali kataloga . Želela sva dobro zvočno in toplotno izolativnost in seveda izgled . Na koncu nama je odtehtal Finstral , tudi midva sva imela najprej občutek da so med dražjimi . Za primerjavo sva pa dobila -avto z veliko dodatne opreme . Sedaj imamo že pol leta nova okna in sva super zadovoljna . Priporočam !!!!