Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek menjava oken, vrat

menjava oken, vrat

V bližnji prhodnosti misliva menjati garažna in vhodna vrata, kasneje pa še okna. Pa me zanima, kakšna okna, vrata..ste vi izbrali pri menjavi (lesena, alu, plastična, proizvajalec). S katerimi ste bili ali niste bili zadovoljni (ali pa da preverjeno veste,da so dobra. Prosila bi še, če mi napišete zlasti tisti, ki živite v hiši. Hvala, mrož.

Mi smo dali komb. zunaj aluminij, notri plastika. Proizvajalec Internorm-okna.Smo zelo zadovoljni.Vhodna vrata bomo dali Inotherm, garažna vrata smo dali Normstahl.

Okna plastična Interalta – zadovoljni.
Vhodna vrata pa Doors, ali kako se že imenuje tista firma v Mojstrani, bivši Lip Bled al kaj… So pa lesena, zelo lepa, po našem naročilu, lesena.

AJM – zelo zadovoljni.

Prav tako AJM, po 5 letih so brezhibna, imajo izjemno profesionalen nastop, vse pridejo sami zmerit in prevzamejo odgovornost, če je karkoli narobe, nas se kasneje celo klicali in vprašali, kako smo kaj zadovoljni. Rokov so se držali na minuto, stanovanje za seboj pustijo čisto. Če bi še enkrat, bi njih, res pa je, da nisem delala nobene cenovne primerjave zadnjih 5 let. Vmes se je pa pojavilo ogromno novih ponudnikov, ker so bojda zaslužki na tem kar veliki. Ampak ti imajo pa tradicijo, kar menda tudi šteje, ane?

Tudi mi imamo AJM in smo zelo zadovoljni. Tako kot je rekla predhodnica so točni na minuto in zelo profesionalni. Garažna vrata pa imamo Normstahl in smo tudi zelo zadovoljni.

Jaz sem sicer v bloku, ampak imam tudi AJM – plastična okna in sem tudi zelo zadovoljna. Imam pa jih že skoraj 10 let.

Hvala vsem za informacije, če se bo še kdo oglasil, bom vesela. Pozdrav, mrož.

Kolegica se je ravno odločila za Alu, njihova doba naj bi bila vsaj 50 let, PVC pa 10 let – so pa pol cenejša. Mi imamo zaenkrat še lesena, se bomo pa verjetno tudi odločili za ALU.

Življenjska doba PVC oken pa res ni 10 let! Jaz jih imam že toliko časa, pa še nič ne kažejo znakov, da bodo konec storila:-)

mogoče vam bodo eno jutro kar ven popadala… in to je to – po 10-ih letih in konec :))))))))))))

🙂 Ja, mogoče pa res!

Mi smo pa zelo zadovoljni z Finstralom. V samem začetku je kazalo da so med dražjimi, vendar pa sva poleg oken dobila toliko dodatnih stvari ki so bile vštete v ceno, da sva v končni fazi profitirala. Fantje so bili pridni, za sabo so vse pospravili, na razpolago pa sva dobila da nam pošljejo deklico, ki bi opravila generalno čiščenje. Na njihove stroške seveda. Ker smo imeli v planu še druga dela sva to možnost zavrnila. Skratka zadovoljna z kvaliteto in storitvijo.

Tudi mi smo zelo zadovoljni z Finstralom . Ko sva se odločila za zamenjavo oken in vhodnih vrat sva si z možem vzela kar nekaj časa za zbiranje ponudb . Ne moreš verjeti kaj vse ti ponujajo na našem tržišču in če se na te zadeve ne spoznaš nič , se lahko močno ušteješ . Poglobila sva se v vse ponudbe in od 12 ponudb izbrala 3 ponudnike pri katerih sva se tudi osebno oglasila .
Tudi avtomobila ne kupujemo preko neta ali kataloga . Želela sva dobro zvočno in toplotno izolativnost in seveda izgled . Na koncu nama je odtehtal Finstral , tudi midva sva imela najprej občutek da so med dražjimi . Za primerjavo sva pa dobila -avto z veliko dodatne opreme . Sedaj imamo že pol leta nova okna in sva super zadovoljna . Priporočam !!!!

New Report

Close