Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava operaterja

Menjava operaterja

Imam mobitel pri operaterju Telekom.

Sedaj mi Telemach ponuja skoraj za polovico nižjo naročnino.

Je kdo zamenjal tega operatorja in čim več vaših izkušenj, kako je potekalo, je bil signal pri Telemachu ok? Kaj pa gostovanje v tujini, ste imeli kaj težav?

Jaz sem sredi menjave ravno obratno kot ti, grem na Telekom iz Telemacha. Telemach se mi je zameril totalno zaradi televizije, par obupnih potez iz njihove strani. Kot telefonija  so OK, pokritost dobra, v tujini gostovanja bp.

Razmišljam o prestopu k Telemachu. Ste zadovoljni s prestopom? Je vse tako kot mora biti?

neeeeee k telemachu, meni, da placajo ne bi sla k tej firmi…

zadnjic sem. brala izkusnje ene na ig, so se prestavili in je bil obup, brez signala interneta, telefoni slab signal…  za vec dnivso bili brez vsega,…

no in na njeno opisano izkusnjo se je oglasila ena, ki je rekla da je delala pri telemachu in da so imeli navodilo, da vse bajno obljubljajo, ce so vedelj, da je slab sognal so morali lagati, da je suuuper, starejse so nategovali da nujno potrebujejo najdrazje pakete, samo da so sklenili pogodbo… je rekla, da je kmalu pustila, ker ni mogla vec tega laganja… vprasaj se kje so dobili tvojo cifro in kdo jim je dal dovoljenje da jo uporabijo za novacenje…

oni vse obljubljajo da sklenes pogodbo, potem pa je vse nikakvo

Sem se prestavila dobri dve leti nazaj, brez težav, le nižja cena.

Fiksni telefon dela brez težav, TV tudi, internet tudi, GSM tudi.

Odgovor na objavo uporabnika
NM125, 14.02.2023 ob 13:05

Jaz sem sredi menjave ravno obratno kot ti, grem na Telekom iz Telemacha. Telemach se mi je zameril totalno zaradi televizije, par obupnih potez iz njihove strani. Kot telefonija  so OK, pokritost dobra, v tujini gostovanja bp.

Kakšne obupne poteze glede televiziji? Če že omenjaš vsaj povej kakšne poteze so to?

Me zanima ker grem na Telemach, saj je Telekom katastrofa!

Ta polovička je za privabitev. Telekom ima signal, tudi A1, če ne mrkne pri tv. Najslabša pokritost je bila Telem.

Kako pol ceneje, če je Telemach znan po navitih cenah. Dajo ti tisti popust za pol leta ja, po tem pa preplačuješ.

Najcenejša varianta je Hofer Telekom.

Jaz imam pa T2.

Oranžni optimum z okrog 300 programi, internet, stacionarni telefon in 2 mobilni številki in pride  račun okrog 59€, imam pa dejansko malo manj kot 54€. ker sem si točk ugodnosti nabrala tekom leta in me vsake 3 mesece spomni, da si okrog 5 € pocenim.

Imajo pa tudi oni akcije in tudi pri njih je na račun vezave popust kar občuten, mislim, da 1 leto.

Vse zadeve mi delujejo optimalno in zelo zadovoljivo.

Mož je bil pa najbolj vesel. ko je na Sport 1 lahko tekmo gledal.

Nisem bila zadovoljna na Telemach-u. Sedaj sem drugje in je precej bolje, pa ne nadlegujejo me s klici ob vseh urah.

New Report

Close