menjava os. zdravnika
no, zdaj sem se dokončno odločila, da dam svojmu osebnemu mazaču košarco. Zdaj mam pa nov problem…kje izbrat novga zdravnika. Prosila sem za os. zdravnico v istem ZD, ki sprejema nove paciente, pa me noče vzet, ker naj pacienti ne bi prehajali med zdravniki v istem ZD. Ta ZD mi je pa najbližji. Kaj torej storiti…a je res edina varianta, da zamenjam ZD oz. da grem k privatniku?
V ZD Vič Rudnik na Viču je zelo v redu dr. Nena Kopčavar Guček. Drugih zdravnikov tam ne poznam, enkrat sem bila pri eni nadomestni, ker Kopčavarjeve ni bilo, pa je bila tudi tista čisto fajn. Pa tudi dr. Davorina Petek, ki je zdaj v ZD Vič Rudnik na Rudniku, je zelo v redu.
Mimogrede, če si iz Ljubljane in ti je prehod v drugi ZD predaleč, potem bi bilo smiselno napisati, kateri del Ljubljane ti je sploh sprejemljiv, sicer lahko mi tule le ugibamo, kako bi ti pomagali.
merenge, zdaj živim na Vrhniki, ampak imam že od šole dalje dohtarja v ZD Šiška, ker mi je ful blizu službe. In mi je fajn za skočit iz službe, če dobim ravno termin med službo. Konec koncev mi je Vič tud ok, ker vem, da se da parkirat tam zadaj:) na Vrhniki pa ne bi iskala…saj najbrž poznate situacijo v vrhniškem ZD:)))