Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Menjava osebnega zdravnika

Menjava osebnega zdravnika

Pozdravljeni,

Ker že več let živim v Lj in so se mi pojavile tudi nekatere zdr. težave, sem se odločila, da bom menjala svojega osebnega zdravnika. In tukaj nastopi težava… Rada bi izbrala nekoga, ki je prijazen, se posveti človeku, se mu ne mudi, je strokoven, pač dobrega zdravnika! Iz ZD Ljubljana sem prejela seznam zdravnikov, ki še sprejemajo nove paciente. Bi pa rada dobila novega čimprej, sam se moje težave stopnjujejo in ne kaže preveč dobro. 🙁
Ima kdo kakšno mnenje, izkušnje s katerim od njih? Ne bi rada tvegala in izbrala slabega. Mogoče kdo ve za kakšnega koncesionarja, ki še sprejema?

Seznam prostih zdravnikov v ZD Lj:

– POHERC NATAŠA
– DROBNIČ KOVAČ DOROTEJA
– ABRAMIČ TANJA
– KRBAVČIČ AJDA
– CVETKO ZBAČNIK MARIJA
– LAVRAČ JASNA
– ZEMLJAK MIRJAM
– MARJETIČ ULČAKAR ANGELIKA
– OSTANEK MOJCA
– TODOROVIĆ ALEKSANDRA
– BLAJ SEVŠEK ANDREJA
– KUŠTRIN JANEZ
– ZOR BARBARA
– ZOR POLONCA
– NADIŽAR CERAR MARIJANA
– ŠOLN DARINKA
– KURBEGOVIĆ ELDISA
– MAKOTER PIRC SUZANA
– PALEK BORIS
– PAHLJINA BARBARA
– JANEŽ IVANC ANDREJA
– KLANČAR DOLINAR MOJCA
– MITROVIĆ GORAN
– TRUDEN LIDIJA
– TRČEK BREZNIKAR JARMILA
– STEGNE IGNJATOVIČ TEA
– FERJAN MATEJA
– KRAMAR JAKI SIMONA
– NOVAK DARINKA
– DEMŠAR MARJETA
– KOVAČ ALEŠ
– JERAS KSENIJA
– LENČE KASTELIC MOJCA
– KAJZELJ ŽVANUT ANDREJA
– KOPČAVAR GUČEK NENA
– KRIŠTO BREDA
– ŠUŠTARŠIČ SVETIČ KARMEN
– REPAR BORNŠEK SIMONA
– GROSEK NELI
– MIŠIČ MARJETKA
– KOCIJAN MARKO

Mirjam Zemljak je krasna zdravnica, vendar zaradi bolezni dela le s polovičnim delovnim časom in zna biti kar težko dosegljiva. Ker je ne potrebujem pogosto, zame to ni problem.

Živjo,
jaz imam zelo dobre izkušnje z dr.Todorovič v ZD Lj-Center.Je res prijazna in si vzame čas.

Drugih zdravnikov ne poznam , nekdaj sem imela dr. Mirjam Zemljak – krasna zdravnica , te zna potolažit in te posluša …..res krasna

Zaradi selitve , sem tudi zdravnika zamenjala- — tudi sedaj imam krassno zdravnico v Domžalah dr. HItti.

Jaz sem bila enkrat v dežurni ambulanti pri dr Neli Grosek in mi je bila super. Vzela si je čas (ni postavila diagnoze v dveh minutah), všeč mi je bil njen pristop.

šuštaršič karmen super,si vzame cas,prijetna.

Pozdravljeni, tudi sama menjujem osebnega zdravnika in sem se preselila v Ljubljano. kakšna je Marjeta Demšar? Koga priporočate, ki še sprejema?

Hvala

samo ne it k dr. abramičevi.. groza.. ona sploh ne ve kaj dela… ze eno leto sem pri njej in ne ve niti mojega imena.. zdravstvenega stanja ne upošteva niti se ne potrudi da bi ga.. ona je očitno prepičana da hodim tja njo gledat.. komaj čakam da jho zamenjam da najdem nekoga dobrega.. shujšala sem 12 kil, probleme imam na kr neki področjih ona pa misl da sm anoreksična.. na začetku me je celo obtozila narkomanije.. a jst v tezki depresiji..

Jaz žal nimam dobrih izkušenj z dr. Mirjam Zemljak.

Bi se pridružil mnenju glede dr. Abramičeve. Izogib v velikem loku. poleg omenjenih težav ki jih navaja “cici218171”, dela zdravnica skrajšan delovni čas, po telefonu se jih ne da priklicati nikoli, urnik ima na e-naročanju za cel mesec naprej zaseden, direktnega e-mail naslova pa nima. Odnos do pacientov je vprašljiv, vedno deluje tako kot da te ne posluša zares, na koncu pa moraš ti iz nje vleči informacije o svojem zdravstvenem stanju namesto da bi ti postregla s popolnimi informacijami. Poleg omenjenih zadev bi še dodal, da je mojega očeta zdravila tako dolgo in na tak način, da smo jih ga en dan skoraj mrtvega pripeljali, potem se je pa premaknilo, ko so ga strpali v kliničnega. Edina reč ki kolikor toliko deluje tam, so čakalne vrste. Če se ti uspe nekako naročiti, ne čakaš predolgo na pregled, ampak to je verjetno bolj v domeni medicinske sestre. Jaz že iščem novega zdravnika, ki bo daleč stran od Bežigrajskega ZD. Sem sicer bolj poredko tam ampak vsakič ko sem, imam občutek da se vsi čakajoči pred ambulantami poznajo med sabo.

Na tvojem mestu bi se izognila tudi tistih s seznama, ki so bivši direktorji enot, žal so bolj birokrati kot zdravniki.

Ne priporočam dr. Simone Jaki, ki dela v Lek ambulanti. Ne vzame si časa za pacienta, najraje vidi, da te hitro odpravi, včasih nisi notri niti 2 minuti. Ni v službi za pacienta, ampak za zavarovalnico. Veliko na bolniški, dela samo za 4 ure.. Če imaš kakšno težavo, ki je tablete in fizioterapija ne reši, ti reče, da tako pač je in se ne potrudi, da bi zadevo rešila in te dala na nadaljnje preiskave. Meni je dejala za eno poškodbo, da naj pridem nazaj naslednje leto, da sem že pokuril svoj letni bonus za fizioterapijo?! Karkoli predlagaš, ti reče, da oni tako ne delajo in nimaš kaj praskati..

Strinjam se z zadnjim komentarjem o zdravniku Simoni Kramar Jaki – to je ni zdravnik, čaka samo na upokojitev in to je to

Mirjam Zmeljak toplo ODSVETUJEM!

Pred njo sem imel vedno dobre izkušnje z zdravniki. Slednja je tipični birokrat, odlkonilno se obnaša, niti ne posluša do konca, prekine te na sredini stavka; izpade, kot en izmed tistih zdravnikov, ki samo še čaka na upokojitev ter so v napačnem poklicu. Prebral sem tudi zdravniški kodeks, katerega ga. Zemljak brezbrižno krši. Noben pacient si ne zasluži takšnega ravnanja, saj gre za zdravje in pogosto tudi za življenje, zato odsvetujem.

Lep pozdrav.

Stara tema, ampak odsvetujem dr. Poherc. Zaradi nje je čisto malo manjkalo, da bi bila 2m pod zemljo. Me je s pljučnico in 40c vročine poslala domov, češ da imam pač virozo ali pa se mi ne da delat. Pristala sem v UKC, ko me je fotr našel napol mrtvo. Da o tem, da si je sposobna frizuro popravljat in nohte lakirat med “pregledom” sploh ne izgubljam besed.

New Report

Close